VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Näsby Park, Täby

Källtorpsvägen 11

* Högt upp i huset
* Stora fönsterpartier
* Balkong i västerläge
* Nära centralparken = Promenadstråk, utegym, tennis, lekpark och poolområde

Ljus och välplanerad tvåa högt upp i huset i populära Näsbypark ligger denna fantastiska lägenhet. Här har du en stor balkong i västerläge. Denna lägenhet är optimalt planerad med gott om sociala ytor för middagstillställningar eller soffkvällar Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och till lägenheten tillhör ett externt förråd. Föreningen har god ekonomi och har även möjlighet till garage. Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Anton Zellman 0725 550 226 alt. anton.zellman@mohv.se.

Här erbjuds ett boende med hög kvalité nära till natur och goda kommunikationsmöjligheter. Ett stenkast bort ligger den vackra centralparken där simbassäng, fotbollsplan, utegym, tennisplan, och mycket mer finns att tillgå för den aktive. Även skolor finns det gott om i närheten. Näsbyparksskolan, Åva- och Tibble gymnasium, Drakskeppsskolan samt flertalet förskolor. Ca 15 minuter med buss tar dig in till Stockholm city. 10 minuters gång tar dig till Roslagsbanan som även den tar dig in till Stockholm östra.

Det här är verkligen ett boende att längta hem till - Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring bostaden.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 49 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3311 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016-2018
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Källtorpsvägen 11

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 49 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall:
Välkomnade hall. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda och det finns plats för avhängning för ytterkläder. Vitmålade väggar och parkettgolv är genomgående i hela lägenheten.

Vardagsrum/Kök:
Detta rymliga och öppna vardagsrum har gott om plats för stor sittgrupp, bokhyllor samt tv-möbler. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar trevliga förutsättningar för de sociala. Här har du stora fönsterpartier som du får ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån. Utgång till balkongen.

Stilrent och modernt kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Kökets luckor är vita och bryter snyggt av mot den mörka bänkskivan. Utrustningsnivån är hög och samtliga vitvaror är från Electrolux. Det består av Kyl/frys, mikro, ugn, häll, diskmaskin, fläkt och gott om förvaring. Här har du även matplats för ca 6 personer.

Balkong:
Stor balkong. Här finns plats för soffgrupp och planteringar. Möjlighet att ha en gasolgrill på balkongen för trevliga grillkvällar.

Sovrum:
Ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare möbler som t.ex. byråer. Gott om förvaring i form av garderober med skjutdörr.

Badrum:
Modernt badrum med vitt kakel och ljust klinkergolv med golvvärme. Det finns dusch, glasdörr, wc, handdukstork, kommod för förvaring och spegel. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Förråd:
Till lägenheten har du nyttjanderätt till ett källare-/vindsförråd på ca 4 kvm.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 49 kvm
Byggnadsår 2016-2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden Inte aktuellt, nyproduktion 2016-2018

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1302
Avgift 3311 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband samt förråd. Avgift för el, varmvatten och försäkring tillkommer.
Driftkostnad 4 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 800 kr
  • Hushållsström: 2 300 kr

Driftskostnader utifrån schablon

Andel i förening 0,8603%

Förening

Föreningsnamn Brf Parkstråket
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-5668
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Parkstråket i Täby ligger i närheten av Näsbypark längs Källtorpsvägen vid Norskogsbadet. Föreningen består av sex trapphus om fyra till sju våningar i två hus med totalt 93 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök. Byggnationen av Brf Parkstråket startade första kvartalet 2016 och de sista inflyttningarna skedde i mars 2018. Byggnaderna uppfördes av Bostadsbyggarna FastPartner och Besqab och är ritade av White Arkitekter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och flera har dubbla balkonger i två väderstreck. Till alla lägenheter hör ett förråd, en del har förråd i lägenheten men de flesta i källaren. Till varje lägenhet ingår ett femårigt bilpool-medlemskap i Sunfleet, vilket innebär möjligheter till bildelning av bilar som parkeras i området. Vill man hyra parkering finns 55 garageplatser i källarens varmgarage för 900 kr/mån, 5 st sk familjeparkeringar i garaget är dubbelplatser vilka debiteras 900+450 kr=1 350 kr/mån. I garaget finns också 2 st mc-platser (450 kr/mån) och de 16 st uteplatserna för bil kostar 550 kr/mån (frågor om parkering ställs till: parkering.parkstraket@gmail.com). Besöksparkering finns på Källtorpsvägen som är kommunens gata. I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, kallvatten samt 100 Mb bredband, bredbands-tv och bilpool. Kostnad för el och varmvatten debiteras separat av föreningen efter faktisk förbrukning. Önskar man snabbare bredband, fler digitalboxar eller fler kanaler eller är det möjligt mot tilläggskostnad.
Föreningens ekonomi Inte aktuellt, nyproduktion 2016-2018.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 93
Renoveringar nybyggt 2016-2018
Parkering Brf Parkstråket har parkeringsplatser för uthyrning. Föreningen har 55 bilplatser i garaget under huset och gården varav 5st är sk. dubbelplatser. I garaget finns också 2st mc-platser. Det finns även markparkeringar ute. Bilparkering i garaget kostar 900kr/månad och dubbelplatserna 900+450kr/månad=1350kr. De hyrs ut tillsammans. MC-plats kostar 450kr/mån. Markparkering utanför huset kostar 550kr/månad. I garage och på gatan finns parkering för rörelsehindrade Besöksparkering finns på kommunens gata - Källtorpsvägen Fördelning av parkeringar kommer ske efter när man tecknat avtal i föreningen och anmält intresse för parkering. Vi har svårt att uppfylla enskilda önskemål om särskilda platser då det är många faktorer som styr fördelningen av platser. Först och främst när man köpt och när man flyttar in men även produktionen på arbetsplatsen kommer styra fördelningen av parkeringsplatser. Parkeringsavtalen börjar tecknas inför inflyttning, dvs en tid innan inflytt alt. i samband med nyckelutlämning. Parkeringsavtalen följer inte lägenheten vilket innebär att om man säljer lägenheten så går parkeringsplatsen tillbaka till föreningen för uthyrning till nästa på tur i parkeringskön.
Tv och bredband Ingår 1 digitalbox samt grundutbud på tv och bredband (1000 Mb/sek) ingår. Vill man ha fler digitalboxar, fler kanaler samt snabbare bredband är möjligt mot en tilläggskostnad.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem