Visningar

Söndag 24 September KL: 12:30 - 13:00 Öppen visning. För allas välmående är det önskvärt med föranmälan till visning. Boka
Måndag 25 September Ring för visningstid
Boka visning
  • Dela via:
Näsby Park, Täby

Kadettens gata 18

+ Helt våningsplan
+ Exklusiva materialval
+ Takhöjd 6 m
+ Braskamin

Varmt välkommen till Kadettens gata 18 i Näsby Parks Slottsområde, som ligger på en udde bredvid havet med havsglimt på sommaren och full havsutsikt då löven fallit i parken. Du kommer bo alldeles intill slottet och dess slottspark. Vi erbjuder dig en spatiös våning på hela 147 kvm där du som köpare äger ett helt våningsplan, med fönster i alla väderstreck. Detta boende är till för dig som söker det lilla extra. Med en generös takhöjd på upp till 6 meter, privat terrass på 12 kvm i söderläge med markis samt separat tvättstuga har detta boende allt du kan önska dig.

Lägenheten disponerar idag 4 sovrum men möjlighet att addera ytterligare sovrum om så önskas. Fantastiska sällskapsytor och egen, separat sovdel, dubbla badrum och infrabastu som med lätthet kan uppdateras till en kombination med vanligt bastuaggregat. Köksbänken i corian är på 6 meter och i köket finns 8 enheter från exklusiva Gaggenau, bland annat vinkyl. Du får dubbla entréer, en privat entré och en för gäster.
Två förråd finns att tillgå på entréplan.

Ett bokstavligt stenkast från lägenheten finns SATS-gym med padelbanor och en kort promenad tar er till Näsby Slott med omkringliggande parkmiljöer och promenadstråk längs med havet. 5 minuter till Roslagsbanan som tar er till Stockholm Östra/Tekniska Högskolan på under 20 minuter. På innergården finns grill, utemöbler från Grythyttan och upphöjda odlingslådor. Denna lägenhet får inte missas!

Näsby Slottspark erbjuder ett boende för dig som vill njuta varje dag, och som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, morgonrocksavstånd till morgondopp vid slottets nyrenoverade brygga, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city.
I närområdet finns caféer, restauranger och härliga promenadstråk längs vattnet. På promenadavstånd finner du Djursholms Golfklubb, Näsa Ängs badplats, tennisbanor samt småbåtshamn. I Näsby Park finns flera välrenommerade förskolor och skolor.

Näsby Park är ett populärt och barnvänligt område. Här bor ni i en fantastisk omgivning med hav och natur intill och samtidigt direkt närhet till Roslagsbanan och bussförbindelser till tunnelbanan i Danderyd och till Täby Centrum, både dag och natt. Kombinationen av tillgängligheten in till centrala Stockholm med att bo helt ostört är helt unikt. Det här är livskvalité på högsta nivå.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 147 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7642 kr/mån
Rum 6
Våning 2 av 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 14 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Penthouse i Slottshusen för den kräsne

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kadettens gata 18

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6
Boarea 147 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 147 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme

Rum

Hall:

Rymlig entré med grått klinkergolv. I innerhallen finns avhängningsyta från WL system. I direktanslutning till hall finns även en stor klädkammare och förråd som tillsammans är ca 9 kvm. Det disponeras idag som kontor. Stilrent klinkergolv i hela hallen. I hela bostaden exklusive hall finns ett vackert Kährs golv, Noveau Blonde. Spotlights med takskenor med plejd-system.

Sovrum 4:

Sovrum med takfönster med angränsade klädkammare/förråd.

Duschrum:

Halvkaklat duschrum med golvvärme, wc, handukstork samt handfat. Nyinstallerad duschvägg.

Vardagsrum:

Fantastiskt sällskapsrum med ca 6 meter i takhöjd upp till nock. Otroliga fönsterpartier i tre väderstreck och här finns möjlighet att möblera med soffgrupp, loungemöbler och matbord. Braskamin för mörka höst-och vinterkvällar. Kaminen är från Pacfocus med inbyggt elektrisk fläkt.

Kök:

Fullutrustat kök från Vedum i mossgrön ton. Kvartskomposit i kulör sand med planlimmad rostfri diskho. Integrerad vinkyl, ugn, mikro, spisfläkt, häll, diskmaskin, kyl samt frys. Samtliga vitvaror från Gaggenau. Här finns stora arbetsytor och skåpförvaring. Fönster ovan köksbänken ger ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt ner mot Slottsområdet och grönområde.

Sovrum 1:

Master bedroom på hela 15 kvm med garderobsvägg från WL Systems. Fönster i två väderstreck med plats för dubbelsäng.

Sovrum 2-3:

Två sovrum om ca 7 kvm som går att disponera som barnrum, gästrum eller varför inte kontor.

Hall vid sovrum:

Privat entré som tar dig direkt in till sovdelen. Här finns två dubbelgarderober från WL system.

Tvättstuga:

Separat tvättstuga med grått klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Praktiska förvaringsskåp längs vägg.

Badrum:

Stilrent, halvkaklat badrum med en infrabastu. Infällda spotlights med dimmerfunktion. Vägghängd wc, handukstork, dubbelhandfat samt badkar.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 313-1201
Pris 14 495 000 kr utgångspris
Avgift 7642 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, kallvatten, förråd. Com hem tillkommer med 285:- /mån
Driftkostnad 12 300 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 400 kr
  • Försäkring: 3 500 kr
  • Hushållsström: 5 400 kr

Driftskostnad enligt schablon

Andel i förening 4,28469%
Andel av årsavgift 3,30447%

Förening

Föreningsnamn Brf Norra Parken 2 i Näsby Slottspark
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-2636
Gatuadress Bostadsrättsföreningen Norra Parken 2 i Näsby Slottspark
Postnummer 10395
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Norra Parken 2 i Näsby Slottspark är en äkta bostadsrättsförening i Täby som äger 1 fastighet med 52 bostäder.
till varje lägenhet hör ett förråd, dessa ligger på entréplan. Förråd till parhuslägenheterna ligger i separat förrådsbyggnad.
Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare eller en kombinationsmaskin.
Föreningen har tecknat ett gruppavtal gällande el, alla lägenheter är utrustade med elmätare så faktisk förbrukning debiteras i samband med avgiften.
Föreningens ekonomi Föreningen har valt att höja 10 % från och med 2023-10-01
Antal lägenheter 52
Parkering Föreningen har 52st parkeringsplatser, varav 3st vid annan fastighet och 1st vid varje parhuslägenhet. Föreningen har utökat laddplatserna till 37st, dessa kostar 585kr per månad och sen tillkommer förbrukad el.
En parkeringsplats utomhus finns till varje lägenhet dessa kostar 450 kr/mån. Det finns möjlighet att få hyra en extra om någon inte behöver sin parkeringsplats. Kö hanteras av styrelsen
Tv och bredband Tv och bredband via Com Hem, ett obligatorisk tillägg på 185kr per månad tillkommer.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Cykelförråd samt planteringslådor på innergården.

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende