VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Täby Centrum, TÄBY

Häradsgränd 7

+ Genomgående planlösning
+ Garage i huset
+ Centralt läge
+ Balkong

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet i hjärtat av Täby. Nu saluförs en av de stora fyrorna i området. Bostaden disponerar en rymlig entré, spatiöst vardagsrum, tre rymliga sovrum och balkong. Ljusinsläpp med öppen planlösning med ett attraktivt kök och badrum.

Tänk att du går till Täby Centrum på två minuter, avnjuter en fantastisk måltid och samtidigt kommer hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som även tar dig in till tekniska högskolan på 15 min.

Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jacob Gustafsson 072-5 55 01 92 alt. jacob.gustafsson@mohv.se för mer information

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 85 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5485 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris 4 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Unik 4:a intill Täby Centrum!

Planritning

Planritning
Planritning
Jacob Gustafsson

Jacob Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Häradsgränd 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 85 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 85 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall:

Varmt välkommen till Häradsgränd 7! Här möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter genom plats för krokar samt möjlighet till skoställ. Bostaden har ett genomgående parkettgolv och skiffer i hallen.

Vardagsrum:

Ljust och stort sällskapsrum i direktanslutning till kök. Här kan du samla familj och vänner. Vardagsrummet erbjuder plats för en stor soffgrupp samt matsalsbord.

Kök:

Stilrent kök i sober färgsättning. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Köket erbjuder ho, ugn, micro, spis, fläkt och kyl/frys.

Sovrum 1:

Stort sovrum med plats för en dubbelsäng samt sängbord. Goda förvaringsmöjligheter genom dubbla garderober med spegelväggar.

Sovrum 2:

Ett rymligt sovrum som kan disponeras efter dina behov. Idag används detta rum som ett barnrum.

Sovrum 3:

Ytterligare ett sovrum med med goda förvaringsmöjligheter genom walk in closet.

Badrum:

Helkaklat badrum med dusch, badkar och tvättmaskin/torktumlare.

wc:

En toalett med handfat, wc och överhängande spegelskåp.

Övrigt:

På balkongen får man grilla med gasol!

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2017-10-13
Primärenergital 82

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4101
Pris 4 695 000 kr
Avgift 5485 kr/mån
Kommentar till avgiften Bredband/fiber/tv tillkommer med 220:-/mån samt varmvatten och el efter förbrukning. Kallvatten och förråd ingår.
Driftkostnad 5 220 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 640 kr
  • Hushållsström: 2 580 kr

Andel i förening 1,57324%
Andel av årsavgift 1,573%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 891 016 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Kavaljeren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769627-0466
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Kavaljeren innefattar 66 ljusa och luftiga lägenheter i en byggnad om 6 våningar, Lägenheterna i det hästskoformad huset är fördelade på fyra trapphus och under huset finns källare och garage. I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor,
cykelrum, ett övernattningsrum som också fungerar som styrelserum. Fastigheten ligger belägen på Täby torg med direkt närhet till Täby Centrum och här bor du ett stenkast från Roslagsbanan mot Tekniska Högskolan samt buss mot Danderyds sjukhus.
Antal lägenheter 66
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Totalt finns det 56 parkeringsplatser, varav alla platser finns i parkeringsgaraget under huset. I parkeringsgaraget finns tre handikappanpassade parkeringsplatser. Månadsavgiften för en parkeringsplats är 1100 och 1300kr för laddplats och för en MC plats 350 kr

Besöksparkeringar som tillhör bostadsrättsföreningen finns inte. Gator runt fastigheten som kommunen ansvarar för, kan också nyttjas som parkering för besökande
Tv och bredband Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion via Telia som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen). Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. Internetanslutning med en hastighet på 100/10 Mbit per sekund. För närvarande är avgiften till Telia (2018) 220:- / mån.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är ett av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan, Österskär samt Danderyds sjukhus där tunnelbanan går. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Övrigt

Flera skolor finns i området kring Täby Centrum. Dom närmsta skolorna är Byängsskolan och Näsbydalskolan. Dessa skolor r från Åk F-9. Det finns även flertalet förskolor i området kring Täby Centrum. Det finns 3 gymnasieskolor (

Räkna på ditt nya boende