VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

TÄBY

Häradsgränd 2

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Bo i hjärtat av Täby Centrum med egen uteplats mot lummig innergård!
Från bruset av människor som springer mellan dagens alla bestyr, fordon som tar sig från A till B, bussar som stannar till och beger sig iväg samt Roslagsbanan som åker längs spåret kliver man in i porten på Häradsgränd 2. Upp för trappen och ut på innergården infinner sig lugnet. Här finns nu en fin lägenhet med härlig uteplats som väntar spänt på sin nya ägare. Uteplatsen fungerar både som en förlängning av bostaden och som det självklara "sommar-rummet"! Här finns plats för hela familjen. Kanske tänder ni grillen och samlar vänner och grannar och umgås på innergården? Eller så sitter ni i lugnet och dricker en kaffe på morgonen och förundras över hur tyst det är trots allt stoj utanför huset. Invändigt möts du av en stilren interiör. Endast fem år gammal och genomgående neutrala färger tilltalar allt från dom som vill ha det nytt och modernt till dom som vill gå loss med färger och excentrisk inredning.
Lägenheten har optimal planlösning med sovrum och badrum i bostadens del som ligger mot innergården samt kök och vardagsrum med fransk balkong mot livlighet.
Här bor man med alla fördelar som tillkommer med att bo nära en stadskärna och oavsett arbetsplats eller slutdestination bor du tillgängligt.
Varmt välkomna hem!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 53.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3209 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris 2 850 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Häradsgränd 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 53.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 53.5 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FX-system. Frånluftsventilation m värmeåtervinning

Rum

Hall

Välkomnande hall med parkettgolv och vita väggar. Bra plats för avhängning och stor skjutdörrsgarderob med riklig förvaringspotential.

Sovrum

Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Garderob och fönster ut mot innergård.

Badrum

Helkaklat badrum med ljusgrått golv och vita väggar. I badrummet finns WC, handfat med vit kommod, överskåp med spegeldörrar och belysning, handdukstork samt dusch med vikväggar i glas. Det finns dessutom ett kombinerad tork/tvättmaskin med bra bänkyta ovan för tvätthantering samt ett överskåp till förvaring. I taket finns spotlights.

Vardagsrum

Vardagsrum med parkettgolv och vita väggar. Plats för stor soffa och matgrupp. Två öppningsbara fönster samt en fransk balkong slöpper in härligt med ljus. Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket.

Kök

Kök i vitt med handtag i rostfritt. Bänkskiva i mörkgrå laminat samt rostfritt vid diskho. Ovan ligger vitt, rektangulärt kakel vågrätt. Alla maskiner som man behöver. Kombinerad kyl och frys i vitt. Ugn, häll och fläkt. Inbyggd mikro och vit diskmaskin.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-02-25
Primärenergital 90

Ekonomi

Lägenhetsnummer 12
Pris 2 850 000 kr Accepterat pris
Avgift 3209 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, TV, bredband, sophämtning och källsorteringsrum.
Driftkostnad 4 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 4 800 kr

Driftkostnaden är en schablonkostnad. Kostnaden för försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,411%

Förening

Föreningsnamn Brf Origo i Täby
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769629-0308
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Origo består av ett flerbostadshus med två trapphus om sex våningsplan med totalt 68 lägenheter och innergård samt underliggande garage.
Brf Origos fastighet Täby Kaninen 3 kommer tillsammans med fastigheten Kaninen 1 och 2 bli delägare i gemensamhetsanläggningar med ändamål att förvalta innergård och garage i kvarteret. Förvaltning kommer att ske via en samfällighetsförening.
Brf Origo kommer erbjuda kvadratsmarta och yteffektiva lägenheter om 1-5 rok. Omsorg om arkitektur som skapar platser och möjligheter att mötas och utvecklas har präglat projektet. Bostäderna är anpassade för framtiden ur flera perspektiv. Utöver de sociala planlösningarna är hemmen designade för en hållbar framtid. Det innebär att föreningen får lite lägre kostnader för uppvärmning och boende kan njuta av ett friskare inomhusklimat eftersom huset byggs med omsorgsfullt utvalda material.
Antal lägenheter 68
Renoveringar Föreningen har inga planerade renoveringar.
Parkering Föreningen har ett varmgarage med 39 parkeringsplatser. För att ställa sig i kön kontaktar man Bonea enligt uppgifterna ovan. En garageplats kräver godkänt medlemskap i föreningen. Kostnaden för garage är 1000 kr per månad och garageporten öppnas med din passerbricka eller fjärrkontroll. För närvarande är det ingen kö till parkeringsgaraget. I området runt Täby Torg är parkering i regel tillåten på anvisade platser. Täby centrum har även gratis parkering i 2 timmar. Garaget har parkering med laddplats för elbilar. Den boende skaffar själv den laddkabel som behövs mellan laddare och fordon. Styrelsen förbehåller sig rätten att byta plats på hyresgäster i garaget, så att den med behov av laddare ska kunna få en sådan plats.
Tv och bredband Obligatoriskt tillägg om 260 kr/mån för tv/bredband/telefoni. Föreningen är ansluten till fibernät och bredband och en hastighet om 1000/1000 Mbit, samt IP-TV med många kanaler ingår i avgiften (260 kr per månad och hushåll). Föreningen har Ownit Bredband som leverantör.
Överlåtelseavgift 1163 kr
Pantsättningsavgift 465 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Uteplats Härlig trälagd uteplats mot innergård samt fransk balkong

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende