VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hägerneholm, TÄBY

Hägerneholmsvägen 7B

+ Stora sociala ytor
+ Ordentligt kök och vardagsrum
+ Soldränkt balkong med utsikt
+ Exklusiva materialval
+ Kombinerad tvätt- och torkmaskin
+ 2,70 i takhöjd!

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning eller för mer information Anton Zellman 072 555 02 26

Denna fantastiska trea är belägen på tredje våningen i det natursköna området Hägerneholm och är det perfekta valet för dig som söker ett modernt, stilrent och bekvämt boende med närhet till både natur och stadsliv. Med sin yta på 60 kvadratmeter och högt i tak är lägenheten rymlig och välplanerad och bjuder in till social samvaro och avkoppling.

Köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och ger dig gott om plats för matlagning och umgänge med familj och vänner. Sovrum samt vardagsrum med klädkammare har gott om utrymme för förvaring. Från det stora vardagsrummet, eller sovrum om du vill det, tar du dig enkelt ut till den härliga balkongen med sol från tidig morgon fram till eftermiddagen där du kan njuta av sommardagar med dina nära och kära. Badrummet är modernt och stilrent inrett med en rymlig dusch, toalett och handfat, medan den kombinerade tvättmaskinen gör det enkelt att ta hand om vardagens tvättbehov.

Här bor du i ett nybyggt och expansivt område med ett av Täby kommuns bästa lägen som passar hela familjen. Hägerneholm & Ullna Strand och är en relativt ny stadsdel i Täby som tillsammans rymmer ca 1200 hushåll. I området finns nyinvigda Hägerneholmsskolan (förskola samt åk 1-6), Förskolan i Ullna och Ullnaskolan (åk 1-6) samt en populär lekplats för barn, Hägerneholmsparken. Invid lekplatsen finns ett torg som erbjuder hårfrisör, yogastudio, MOHV mäklarfirma samt en närbutik som agerar postombud. Även gymmet Fitness24Seven finns inom 100 meters promenad. På gångavstånd finns också Arninge golfklubb och Skavlötens friluftsområde med fina elljusspår och badplats.

I närheten finns Arninge Centrum som står under utbyggnad av såväl matbutiker, shopping och resecentrum. Även Roslagsbanan och flertalet bussar samt infartsparkering finns vid Arninge Centrum. Det finns flera busslinjer som passerar bostadsområdet. Buss 629 går direkt till tunnelbanas röda linje via Mörby Centrum och Danderyds Sjukhus och linje 608 tar dig till Humlegården på ca 35 minuter på mornarna. Buss 615 tar dig till bland annat Täby Centrum, buss 612 till Kista Centrum och buss 524 till Upplands Väsby.

Detta är en kommande bostad, för mer information om eventuell förhandsvisning är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt anton.zellman@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 60 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4361 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2021
Pris 2 595 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

60 kvm
60 kvm

60 kvm
60 kvm
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hägerneholmsvägen 7B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 60 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Hall
Stor hall med plats för avhägning av ytterkläder och skor, kakelplattor på golv.

Badrum
Fullt utrustat badrum med kombimaskin för tvätt, wc, dusch samt spotlights i tak och golvvärme.

Kök/Vardagsrum
Rymligt kök med moderna vitvaror från Electrolux. Utrustat med ugn, häll, kyl och frys, integrerad mikro, diskho samt förvaring i skåp och luckor. Väggarna är målade med en ljus vit ton som går igen i köket och köksluckorna.

Vardagsrum / sovrum
Stort sovrum som även går att användas som vardagsrum med utgång till balkongen samt en klädkammare som idag används för både förvaring av kläder men även som även går att använda som ett hemmakontor.

Sovrum (2)
Sovrum med plats för säng och garderob. Då denna lägenhet ligger på hörnan har den även ett fönster i detta rum för ljus och luft.

Byggnad

Typ av byggnad flerfamiljsbostad
Boarea 60 kvm
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer B1310
Pris 2 595 000 kr som utgångsbud
Avgift 4361 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår: Vatten, varmvatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 4 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 300 kr
  • Hushållsström: 2 400 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,88668%
Andel av årsavgift 0,83667%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 612 155 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Sirius i Hägerneholm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-2467
Gatuadress Hägerneholm
Postnummer 18760
Ort Täby
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansökan in/utträde Nabo Mäklarbild via maklarservice.com
Ansvarig lägenhetsregister Nabo Mäklarbild via maklarservice.com
Allmänt om föreningen Brf Sirius är den andra av fyra etapper/kvarter som Hemgården kommer att uppföra i Hägerneholm.
Lägenheterna består av 1-3 rok.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 177
Parkering Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i garage.
Här erbjuds även en bilpoolslösning i samarbete med Sunfleet.
50 garageplatser för 550 kr/månad finns att hyra samt 22 parkeringsplatser för 360 kr/måna
Tv och bredband Fastigheten fiberansluts till Telia Öppen Fiber där 11 tjänsteleverantörer är anslutna. Bostadsrättshavare väljer själv leverantör av bredband/tele/TV liksom utbud av Tv-kanaler och hastighet på bredband.
Överlåtelseavgift 2006 kr
Pantsättningsavgift 860 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har två utrymmen för rullatorer och barnvagnar. Föreningen har ett städförråd, ett föreningsförråd och två miljörum.

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park har växt fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida. I Hägerneholm finns även lekplatser samt utegym.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 ifrån Norrtorpsvägen tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan in mot Stockholm.
Snabbuss 608 tar dig även till Stockholm Östra samt Humlegården.
En ny fräsch station på roslagsbanan är Arninge. Endast några få minuter ifrån Hägerneholm. Roslagsbanan som tar dig från Arninge station till Stockholm på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan med p-skiva. Se vägskyltar

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Rönningesjön men även Ullnasjön.

Räkna på ditt nya boende