Visningar

Söndag 26 Maj Kontakta ansvarig mäklare för visningstid
  • Dela via:
Hägerneholm, TÄBY

Hägerneholmsvägen 7B

ACCEPTERAT PRIS 2 450 000 kr! För ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig mäklare för försäljningen, Anton Zellman, på telefonnummer 072 555 02 26.

+ Generösa ytor
+ Rymligt och ljust vardagsrum
+ Nära förskola, skola och natur
+ Kombinerad tvätt och torkmaskin

Letar du efter den perfekta lägenheten som erbjuder allt du behöver? Här finns ett rymligt kök som passar utmärkt för sociala sammankomster eller för att ge dig gott om plats att utföra din matlagning och bakning. Lägenheten är disponerad på det sätt att den sociala delen med kök och vardagsrum avgränsas mot sovrummen som är i vänstra delen. Här kan du inreda med en stor soffa, ett skrivbord eller varför inte en matplats eller lekhörna för barnen. I det större sovrummet finns det en praktisk klädkammare/förråd, perfekt för förvaring eller som hemmakontor. Sovrummet intill har gott om plats för en bekväm säng, garderober och en vacker utsikt genom fönstret, tack vare bostadens hörnläge.

Denna lägenhet är belägen i ett nyligen byggt och expansivt område som passar hela familjen. Hägerneholm & Ullna Strand är en modern stadsdel i Täby med cirka 1200 hushåll. Här finns flera bekvämligheter som Hägerneholmsskolan, förskolor, lekplatser och butiker inom gångavstånd. Dessutom finns gym, golfklubb och shoppingcentrum i närheten. Med närheten till Arninge centrum och förbättringar av kollektivtrafiken, inklusive Roslagsbanan och flertalet busslinjer, är det lätt att ta sig runt och till Stockholms stadskärna.

För mer information eller för att planera en eventuell förhandsvisning, vänligen kontakta mäklaren Anton Zellman på telefonnummer 072 555 02 26 eller via e-post anton.zellman@mohv.se.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 60 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4361 kr/mån
Rum 3 varav 2 sovrum
Våning 0 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2021
Pris 2 450 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fin trea i populära Hägerneholm

Anton Zellman
Anton Zellman

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hägerneholmsvägen 7B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 60 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 0 av 5

Hall
En rymlig hall välkomnar dig med gott om plats för att ta av och hänga upp ytterkläder samt förvara skor. Golvet pryds av eleganta kakelplattor medan spotlights i taket skapar en ljus atmosfär.

Badrum
Det fullt utrustade badrummet är utformat med fina materialval som ger en känsla av modern touch. Här finns en kombimaskin för tvätt, wc och dusch. Spotlights i taket och golvvärme bidrar till en behaglig atmosfär.

Kök / Vardagsrum
Det rymliga köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaring i den öppna planlösningen, vilket gör det till ett idealiskt rum för sociala sammanhang. Köket är utrustat med moderna vitvaror från Electrolux, inklusive ugn, häll, kyl och frys, integrerad mikrovågsugn och diskho. Målad i en tidlös gråvit nyans återspeglar väggarna och köksluckorna en stilren atmosfär.

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt garderobsvägg. I rummet finns även lägenhetens förråd eller klädkammare som även går att använda som ett hemmakontor.

Sovrum 2
Det andra sovrummet erbjuder plats för en säng och finns en dubbelgarderob för alla dina kläder. Beläget på hörnet av lägenheten får rummet generöst med naturligt ljus och frisk luft genom fönstret.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljsbostad
Boarea 60 kvm
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer B1005
Pris 2 450 000 kr Accepterat pris
Avgift 4361 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår: Vatten, varmvatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg. (En tillfällig höjning om 570 kr/mån till och med januari pga av det nya inpasseringssystemet).
Driftkostnad 4 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 2 400 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Andel i förening 0,69196%
Andel av årsavgift 0,83667%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 612 155 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Från årsredovisningen 2021

Förening

Föreningsnamn Brf Sirius i Hägerneholm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-2467
Gatuadress Hägerneholm
Postnummer 18760
Ort Täby
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Sirius är den andra av fyra etapper/kvarter som Hemgården kommer att uppföra i Hägerneholm.
Lägenheterna består av 1-3 rok.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 177
Parkering Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i garage.
Här erbjuds även en bilpoolslösning i samarbete med Sunfleet.
50 garageplatser för 550 kr/månad finns att hyra samt 22 parkeringsplatser för 360 kr/måna
Tv och bredband Fastigheten fiberansluts till Telia Öppen Fiber där 11 tjänsteleverantörer är anslutna. Bostadsrättshavare väljer själv leverantör av bredband/tele/TV liksom utbud av Tv-kanaler och hastighet på bredband.
Överlåtelseavgift 2006 kr
Pantsättningsavgift 860 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har två utrymmen för rullatorer och barnvagnar. Föreningen har ett städförråd, ett föreningsförråd och två miljörum.

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park har växt fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida. I Hägerneholm finns även lekplatser samt utegym.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 ifrån Norrtorpsvägen tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan in mot Stockholm.
Snabbuss 608 tar dig även till Stockholm Östra samt Humlegården.
En ny fräsch station på roslagsbanan är Arninge. Endast några få minuter ifrån Hägerneholm. Roslagsbanan som tar dig från Arninge station till Stockholm på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan med p-skiva. Se vägskyltar

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Rönningesjön men även Ullnasjön.

Räkna på ditt nya boende