VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hägerneholm, Täby

Hägerneholmsvägen 6B

***Nytt sänkt accepterat pris!***

+Balkong i söderläge
+Platsbyggd förvaring i hall
+Bra med förvaring
+Bo i nya Hägerneholm
+Takhöjd på 2,7 m
+Externt förråd vägg i vägg med lägenheten

Nu presenterar vi på MOHV en fin tvårumslägenhet om 41 kvm med underbar balkong i söderläge! Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp och öppen planlösning med en social del mellan kök och vardagsrum. Köket är stilrent och funktionellt och vardagsrummet är ljust och har en naturlig plats för matgrupp och soffdel. Intill vardagsrummet ligger sovrummet och i anslutning till köket nås det fräscha, rymliga badrummet med både tvätt och torktumlare. I sovrummet finns garderober som sväljer bra mycket med både skor, kläder och prylar. Har du behov av mer förvaring finns det ett externt förråd i bara vägg i vägg med lägenheten!
På taket finns en gemensam takterrass för de tillställningar när ni är ett större sällskap!
Så var ligger detta lilla guldkorn om inte i Täbys nya stadsdel Hägerneholm!
Här finns ett rikt friluftsliv med motionsspår, skogsområden och sjöar/hav. Som en egen liten stad finns både gator och parker såväl som lummiga innergårdar. Tänk att kunna gå utanför dörren och ta långa promenader och njuta av alla årets årstider. Skavlöten ligger ett stenkast bort! Gå längs Ullnasjön i vårsolen, njut av sommaren på sandstranden vid Rönningesjön, ströva i skogarna på hösten efter svamp och ta dig ut på Mälaren för en skridskotur på vintern.
I närheten ligger även Rönninge by, där man bl.a. kan klappa getterna och rida på hästarna. För den golfintresserade finns flertalet golfklubbar i området. Parallellt med detta bor du centralt med ypperliga kommunikationer samt ett brett utbud av allt som behövs till vardagen. Ny förskola/skola, idrottshall samt ett uppdaterat Arninge centrum med flertal stora och små butiker som gör att du knappt kommer behöva lämna området! Bara 3 minuter från bostaden ligger ett 24/7- gym och nere i centrum finns SATS, perfekt för dig som vill ha nära till gymmet! Hägerneholm växer för var dag som går så passa på att blir en del av novationen på störten!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 41 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3594 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017/2018
Pris 2 095 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Säljarens egna sommarbild
Säljarens egna sommarbild

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hägerneholmsvägen 6B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 41 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 41 kvm
Byggnadsår 2017/2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Externt förråd vägg i vägg med lägenheten

Rum

HALL

Entré med plats för avhängning av ytterkläder. Här finns en platsbyggd hatthylla och skoförvaring som passar som handen i handsken!

BADRUM

Ljust och fint badrum som består av helkaklade väggar och på golvet finner du klinker med golvvärme. Här finns dusch med vikbara glasväggar, WC, handfat med spegel ovan med belysning. Både tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva för avlastning och överskåp i vitt till förvaring.

KÖK

Modernt och snyggt kök i vitt. Vit bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Enkelt och elegant. Maskinparken består av inbyggd mikro, ugn, diskmaskin, häll, fläkt och kombinerad kyl och frys i vitt. På golvet i kök och vardagsrum ligger parkett och väggarna är genomgående vita.

VARDAGSRUM

Ljust och öppet vardagsrum i anslutning till köket. Här ges plats för soffgrupp och socialt umgänge. I vardagsrummet finns en garderob intill utgången till balkong i söderläge med fri utsikt.

SOVRUM

Sovrum med målade väggar i harmonisk blågrå ton. Härligt ljusinsläpp från den franska balkongen. Hel garaderobsvägg som sväljer rikligt med kläder och diverse.

Ekonomi

Lägenhetsnummer B1313
Pris 2 095 000 kr Accepterat pris
Avgift 3594 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme. En schablonavgift för vatten ingår i hyran. Obligatorisk tillägg för TV och bredband tillkommer med 269 kr/månad.
Driftkostnad 4 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 900 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Driftkostnaden är baserat på säljarens förbrukning och uppgifter. Kostnad för hemförsäkring tillkommer och kan variera mellan bolagen.

Andel i förening 0,864%
Andel av årsavgift 0,864%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 515 061 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadens indirekta nettoskuldsättning är 515061 kr enligt BRFs senaste årsredovsing för räkenskapsåret 2021.

Förening

Föreningsnamn Brf Orion i Hägerneholm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-2459
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 138
Parkering Det finns betalparkeringar och besöksparkeringar på gatan.
Tv och bredband Telia 100/100 mbit/s tv-utbud grundutbud Telia ”lagom” obligatoriskt tillägg i avgiften på 269 kr i månaden.
Överlåtelseavgift 1696 kr
Pantsättningsavgift 725 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Gällande månadsavgifter:

UPPVÄRMING OCH RENHÅLLNING
Kostnad för uppvärmning och avfall (hushållssopor) ingår i månadsavgiften.

AVFALL, VATTEN OCH EL
Kall- och varmvatten ingår i separat månadsavgift med schablonbelopp men debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel betalas separat av bostadsrättshavaren.

DRIFT OCH SKÖTSEL
Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och markytor. Kostnad för detta ingår i månadsavgiften.

HEMFÖRSÄKRING
Kostnad för den egna hemförsäkringen betalas av bostadsrättshavaren. Bostadsrättstillägg för samtliga bostäder ingår i bostadsrättsföreningens fastighetsförsäkring och ingår i månadsavgiften.

PARKERING
I Brf Orion kan medlemmarna hyra för 980 kr/mån. Utanför huset finns också cykelparkering.

FÖRRÅD
Till lägenheterna hör ett förråd om ca 1,5 m² vilket ingår i månadsavgiften.

TV/TELEFONI/INTERNET
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bredband/trådlöst internet, bredbandstelefoni och digital TV i grundutbud vilket ingår i månadsavgift. Samtalskostnader betalas av bostadsrättshavaren. (mot en obligatorisk årsavgift på 3228 kr per år).

Övrigt

Balkong Balkong i söderläge

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan. Se vägskyltar

Räkna på ditt nya boende