VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Grindtorp, TÄBY

Grindtorpsvägen 9

+ Stor balkong i västerläge
+ Påkostad och renoverad
+ Dubbla WC & separerade sovrum
+ Solid förening med låg belåningsgrad
+ Moderna materialval, ytskikt och vitvaror

Sanslöst bra kök, fantastisk planlösning & ett ordentligt genomgående ljusinsläpp med stora fönsterpartier? Jajamensan. Mina kära, varmt välkomna till Grindtorpsvägen 9! Äntligen har du möjligheten att förvärva denna pärla i populära Brf Jupiter. Ett inbjudande hem där du som köpare slipper renovera och bara kan flytta in. Med balkongen i västerläge mot den mysiga innergården samt det restaurang-inspirerade köket och en planlösning som älskats i decennier är detta boende något speciellt. Fin utsikt från den stora balkongen med ett fantastiskt solläge med sol från eftermiddag till kväll. Här finner vi väl tilltagna separerade sovrum med stor klädkammare i det stora sovrummet. Stilfullt och modernt badrum, gäst WC, kök i modern touch samt smakfullt vardagsrum. Välplanerad bostad med en planlösning som eftertraktas av många. Här bor du i en solid och väl omtyckt bostadsrättsförening. Bostaden ligger i direkt närhet till kommunikationer som tar dig direkt till Danderyds Sjukhus alternativt Tekniska Högskolan. Sveriges tredje största galleria, Täby Centrum ligger runt hörnet.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Sean Kosarian 072 555 01 46 alternativt sean.kosarian@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 79 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4856 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 10
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1962
Pris

Ansvarig mäklare
Sean Kosarian
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 46
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Modern och inbjudande trea i en av Täbys populäraste föreningar!

ljusare hall

ljusare hall
ljusare hall

Planritning

Planritning
Planritning
Sean Kosarian

Sean Kosarian

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindtorpsvägen 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Ljus och rymlig hall med god plats till förvaring i form av platsbyggda garderober. Gott om yta finns för ytterkläder och alla tänkbara förvaringsbehov. WC precis intill hallen.

Vardagsrum

Rymligt sällskapsrum med fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Utgången leder till en stor härlig balkong i västerläge som blir ett extra rum under somrarna! Här ryms trevlig lounge-grupp och utsikt mot innergården. Njut av middagen i solen eller bara koppla av, du bestämmer!

Kök

Helkaklat kök i vitt från topp till tå som ger restaurang känsla. Ordentligt med arbetsyta för när du slänger ihop dina favoriträtter och gott om förvaring till hands. Moderna påkostade vitvaror i toppskick med stilrena detaljer mot det vita. Bon Appétit!

Sovrum

Luftigt harmoniskt sovrum med pats för dubbelsäng, mindre kontor samt en rymlig garderob precis i anslutning till rummet. Fönsterpartiet som blickar ut mot trädtopparna är bastant med gott om ljusinsläpp.

Sovrum 2

Mindre sovrum perfekt som gästrum eller varför inte ett kontor? Ljusa väggar och bra ljusinsläpp från fönsterpartiet.

Badrum

Renoverat, modernt och helkaklat. Så sammanfattar vi detta badrum. Duschväggar med glasdörr, kromad blandare samt rektangulär tvättställ och kommod med bra förvaringsmöjligheter.

WC

Mindre wc i anslutning till hallen. Även denna är renoverad och fräsch, utrustad med mindre modernt tvättställ och WC.

Energideklaration

Utförd Ja, 2021-10-14
Primärenergital 91

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0695
Avgift 4856 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme, vatten, varmvatten, tvättstuga, källar- eller vindsförråd, kabel-tv med basutbud, bredband, bostadsrättstillägg (försäkring), fastighetsnära hämtning av förpackningar, elektronikskrot och grovsopor. Utöver angiven månadsavgift tillkommer hushållsel enligt förbrukning.
Driftkostnad 4 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 2 800 kr

Driftkostnad enl. schablon

Andel i förening 0,12%
Andel av årsavgift 0,12%

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Jupiter 1 i Täby
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716000-0449
Gatuadress Grindtorpsvägen 13
Postnummer 18332
Ort Täby
Epostadress forvaltningen@jupiter1.se
Hemsida https://www.brfjupiter.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Grindtorp har av olika kulturpersoner utsetts till en av de tio mest intressanta bostadspärlorna i Sverige. Här finns en mångkulturell invånargemenskap med shopping, grönområden och idrottsanläggningar som ligger inom gångavstånd.

Bostadsrättsföreningen är stolt över den personliga och trevliga stämning de boende har skapat gemensamt. De boende trivs i de välplanerade lägenheterna och den fina innergården bidrar till ökad gemenskap. Innergården har plats för såväl vila och umgänge som lek, sport och grillning. Föreningen har också en hel del fritidsverksamheter, som studiecirklar, vävstuga, vinprovning, soppluncher och boulespel.
Det finns Gym, bordtennislokal, och Spaavdelning med bastu. Till lägenheten ingår ett förråd 3kvm med galler samt möjlighet till cykelförvaring både inne och ute. I källaren finns både en generös tvättstuga samt en grovtvättstuga.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 844
Antal lokaler 9
Renoveringar 2002-2003 Hissar
2002-2004 Trädgården
2002-2003 Låsbyten
2004 Nya parkeringsplatser
2005 Stamspolningar
2006-2007 Målning av förbindelsegångar
2007 Reparation av fasadsprickor
2007 Asfaltering av parkeringsytor
2007 Renovering av soprummen
2008 Fasad och balkongreparationer
2008-2009 Renovering av varmvattencirkulationen
2008 Fläktbyten
2010 Byte av galvade kallvattenrör
2009-2011 genom Relining
2011 Asfaltering av trottoarer
2011 Ombyggnad av galaxen till Fritidscenter
2014-2015 Fönsterbyten
2015-2017 Markytor kring våra hus gavlar och på innergård har renoverats med ny belysning, fasadbelysning, nya grillplatser samt nya växter
2017 Ny belysning längs med hela parkeringen på Kometvägen
2017 Renovering av garage
2018 Ny utrustning till föreningens gym

Kommande renoveringar:
Fasadrenovering
Renovering av samtliga balkonger och ev. allmän inglasning


För mer information se föreningens hemsida www.hsb.se/stockholm/venus
Föreningen kräver medlemaskap i HSB Stockholm.
Tv och bredband Alla lägenheter har via Riksnet tillgång till bredband (200 Mbit), kostnaden ingår i avgiften. TV-utbudet levereras av ComHem, för aktuellt grundutbud, se ComHems webbsida. Önskar du ett bredare utbud eller digitala kanaler kontaktar du ComHem.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Föreningen tillhandahåller även ett gym och bastu för medlemmarna mot en avgift om 100 kr i månaden. Det finns även möjlighet för medlemmarna att hyra övernattningslägenheten för gäster som besöker från andra håll.

Övrigt

Parkering Parkeringsplats med el-stople -ja, mot avgift, i mån av plats. Kö administreras via förvaltningskontoret Garageplats -Ja, mot avgift, i mån av plats. Kö administreras via förvaltningskontoret

Dokument

Området

Grindtorp är ett bostadsområde kommundelen Tibble i Täby kommun. Grindtorp ligger utmed Europaväg 18, mellan bostadsområdet Näsbydal, Täbys tidigare galoppbana och Täby Centrum

Närområde

I närheten finns pizzerior, livsmedelsbutik, bageri.

Kommunikation

Goda kommunikationer med en av Norrorts tätaste bussförbindelser, Roslags Näsby Trafikplats. Roslagsbanan går från Täby Centrum alternativt Roslags Näsby.

Övrigt

VOHV by MOHV: Här erbjuds oförväntat nära grönområden för pälsklingen. I området finns en grönskande fornminnesplats. Närhet till Täby Park där det finns en nybyggd hundrastgård som är lämplig för både stora och små hundar. I den ena delen av gården finns agility-redskap och denna rastgård är väldigt populär bland grannhundarna och hundägare till och med från innerstaden tar sina hundar hit!