VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Grindtorp, Täby

Grindtorpsvägen 17

Kontakta mäklare för privatvisning. 072-555 10 71

+ Optimalt solläge
+ Två balkonger
+ Solid förening

Varmt välkommen till Grindtorpsvägen 17. Äntligen saluförs det en tvåa i populära Brf Jupiter. Inbjudande hem där du som köpare slipper renovera. Med dubbla balkonger mot innergård gör detta boende till något speciellt. Grönskande utsikt med ett trevligt solläge. Välplanerad bostad med omtyckt planlösning. Väl tilltaget sovrum, stilfullt badrum och kök samt ljust sällskapsrum. Här bor du i en solid och väl omtyckt bostadsrättsförening. Bostaden ligger i direkt närhet till kommunikationer som tar dig direkt till Danderyds Sjukhus alternativt Tekniska Högskolan. Sveriges tredje största galleria, Täby Centrum ligger runt hörnet.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 61 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4083 kr/mån
Rum 2 varav 1 sovrum
Våning 1 av 10
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1962-66
Pris 2 695 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Optimal tvårummare i solid förening med dubbla balkonger.

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindtorpsvägen 17

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 61 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 10

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 61 kvm
Byggnadsår 1962-66
Fönster 3-glas

Rum

Hall:

Ljus och rymlig hall med gott om förvaring för ytterkläder.

Kök:

Stilrent kök med vita skåpluckor. Integrerad diskmaskin, mikro, vinkyl, ugn samt häll. Här finns allt man behöver. Plats för mindre matbord.

Vardagsrum:

Stort och ljust sällskapsrum med fantastiska fönsterpartier. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Egen utgång till balkong.

Sovrum:

Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och en stor garderob gör detta sovrum till ett optimalt utrymme. Utgång till bostadens andra balkong.

Badrum:

Stambytt badrum med tvättmaskin. Helkaklat utrymme med hörndusch. Vikbara duschväggar i klarglas. Infällda spotlights i tak, handdukstork, badrumsskåp, wc samt kommod.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-10-14
Primärenergital 91

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0564
Pris 2 695 000 kr utgångspris
Avgift 4083 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl Värme, vatten, varmvatten, tvättstuga, källar- eller vindsförråd, kabel-tv med basutbud, bredband, bostadsrättstillägg (försäkring), fastighetsnära hämtning av förpackningar, elektronikskrot och grovsopor
Driftkostnad 4 950 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 100 kr
  • Hushållsström: 2 850 kr

Driftskostnad enligt schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,09%
Andel av årsavgift 0,09%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 249 728 kr

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Jupiter 1 i Täby
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716000-0449
Gatuadress Grindtorpsvägen 13
Postnummer 18332
Ort Täby
Epostadress forvaltningen@jupiter1.se
Hemsida https://www.brfjupiter.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Grindtorp har av olika kulturpersoner utsetts till en av de tio mest intressanta bostadspärlorna i Sverige. Här finns en mångkulturell invånargemenskap med shopping, grönområden och idrottsanläggningar som ligger inom gångavstånd.

Bostadsrättsföreningen är stolt över den personliga och trevliga stämning de boende har skapat gemensamt. De boende trivs i de välplanerade lägenheterna och den fina innergården bidrar till ökad gemenskap. Innergården har plats för såväl vila och umgänge som lek, sport och grillning. Föreningen har också en hel del fritidsverksamheter, som studiecirklar, vävstuga, vinprovning, soppluncher och boulespel.
Det finns Gym, bordtennislokal, och Spaavdelning med bastu. Till lägenheten ingår ett förråd 3kvm med galler samt möjlighet till cykelförvaring både inne och ute. I källaren finns både en generös tvättstuga samt en grovtvättstuga.

Närområde
På bara några minuters gångavstånd från BRF Jupiter ligger Täby Centrum. Centrumet invigdes 1968 och är idag en av Sveriges största köpcentrumanläggningar. Täby Centrum rymmer totalt ca 260 butiker varav mängder med restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. I Täby centrum finns även biograf, träningscentrum samt andra tjänster som banker och mäklare. I närområdet finns fina idrottanläggningar. Tibblehallen med stora fotbollsplaner och bowling- och ishall. Närhet till flertalet förskolor och skolor för alla åldrar.

Roslagsbanan från Täby tar cirka 15 minuter in till Östra Station. Dessutom finns goda bussförbindelser med områden runt om i länet, det går även buss till tunnelbanestationerna i Mörby centrum och Danderyds sjukhus. Servicelinjen, buss 961, är en lokal service riktad till äldre resenärer för en smidig resa till servicehuset, Täby Centrum, Näsby Park eller vårdcentralen.
Föreningens ekonomi Årsavgift: 3% höjning jämfört med 2022 vilket motsvarar nivån under 2020 Större aktuella reparationer/ombyggnader & avgift under 2024: - Utvändigt bygg - utbyte av takpapp på D-huset - Utvändigt bygg - installation av solpaneler på D-huset - Årsavgift: 12% höjning jämfört med 2023
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 844
Antal lokaler 9
Renoveringar Planerat för 2023:

- Utvändigt bygg - bland annat fasadtvätt och utbyte av takpapp på D-huset

- Invändigt bygg - bland annat OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll) och rensning av kanaler

- VVS - Stamspolning
Parkering Alla lägenheter är garanterade en parkeringsplats, dock avgiftsbelagd. Parkeringsplats med el-stople finna mot avgift, i mån av plats. Garageplats även den mot avgift, i mån av plats. Alla parkeringsplatser administreras på förvaltningskontoret.
Tv och bredband Bredband via Telia på 1.000 Mbit/s (kostnaden ingår i avgiften). TV-utbudet levereras av ComHem, för aktuellt grundutbud, se ComHems webbsida. Önskar du ett bredare utbud eller digitala kanaler kontaktar du ComHem.
Överlåtelseavgift 2006 kr
Pantsättningsavgift 860 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Färdigställandet av parken kommer att pågå under 2022 och kommer sedan under de följande åren att växa till sig och utvecklas till en behaglig och vacker utemiljö. Målsättningen är att den nya parkmiljön ska motivera till ännu mer uteverksamhet och tillfällen för att möta upp med grannar och vänner. På föreningens hemsida kan du hitta mer ingående beskrivning samt skisser på hur parken är planerad.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns en lokal för fest, möten och sammankomst. Lokalen heter Ganymedes, efter den största av Jupiters månar. Lokalen rymmer 50 personer, har kök och toalett samt är utrustad med porslin och bestick. Föreningen har även två stycken övernattningsrum som finns att hyra, Thebe och Callisto. Callisto har plats för fyra och Thebe plats för två.
Övrigt Föreningen tillhandahåller även ett gym och bastu för medlemmarna mot en avgift om 100 kr i månaden. Det finns även möjlighet för medlemmarna att hyra övernattningslägenheten för gäster som besöker från andra håll.

Dokument

Området

Grindtorp är ett bostadsområde i Täby kommun. Grindtorp ligger utmed E18, mellan bostadsområdena Näsbydal, Täby Park och Täby Centrum.

Närområde

I närheten av Grindtorp finns pizzerior, livsmedelsbutik samt ett trevligt stenugns bageri. Scandic Hotel Täby ligger även i närheten. En kort promenad eller få minuters bilfärd från Grindtorp ligger Täby Centrum, ett av Sveriges största köpcentrum. I Täby Centrum finns stort utbud av klädbutiker, restauranger, livsmedelsbutiker men även Täby Vårdcentral.

Kommunikation

Goda kommunikationer med en av Norrorts tätaste bussförbindelser, Roslags Näsby Trafikplats. Från Roslags Näsby kan du både ta dig norrut mot roslagen men även söderut mot Stockholm. Bussar från Roslags Näsby Trafikplats tar dig till både Mörby Centrum och Danderyds Sjukhus där tunnelbana in mot Stockholm går. Detta gör pendlingen enkel, effektiv och smidig. Roslagsbanan går från Täby Centrum alternativt Roslags Näsby. För mer information www.sl.se

Parkering

Besöksparkering finns.

Övrigt

VOHV by MOHV: Här erbjuds oförväntat nära grönområden för pälsklingen. I området finns en grönskande fornminnesplats. Närhet till Täby Park där det finns en nybyggd hundrastgård som är lämplig för både stora och små hundar. I den ena delen av gården finns agility-redskap och denna rastgård är väldigt populär bland grannhundarna och hundägare till och med från innerstaden tar sina hundar hit!

Räkna på ditt nya boende