Visningar

Söndag 11 Juni KL: 11:00 - 11:30 Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna Boka
Boka visning
  • Dela via:
Täby Centrum, Täby

Grindtorps skolgränd 26, 4 tr

+ Rymlig inglasad balkong
+ Gavelläge
+ Förråd och garage i huset

Varmt välkommen till Grindtorps Skolgränd 26 och denna fantastiska gaveltrea med fönster i två väderstreck. Gott om ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna och balkongen som blickar ut mot söder. Bostaden har en öppen planlösning och en stor balkong. Här är livskvalité på högsta nivå och du tar hissen direkt ned till varmgaraget. Här ingår även ett lägenhetsförråd åt medlemmarna.

Här har du möjligheten att ta dig till Täby Centrum på två minuter, avnjuta en fantastisk måltid och samtidigt komma hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som tar dig till Tekniska högskolan på 20 minuter.

Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper du trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. Oscar.hallbygard@mohv.se för mer information

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 79 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4257 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 4 595 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Veronica Pettersen
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Trevlig hörntrea med stor, inglasad balkong i söderläge.

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindtorps skolgränd 26, 4 tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 7

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall:

Rymlig entré med plats för klädavhängning. Här finns en stor garderob med spegeldörrar som är skjutbara. I direktanslutning till hallen finns en klädkammare. Genomgående parkettgolv i hela bostaden.

Sovrum 2:

Master bedroom med plats för dubbelsäng. Smakfullt målade väggar samt garderobsvägg med skjutbara garderobsdörrar.

Sovrum 1:

Sovrum 1 som idag disponeras som gästrum kombinerad med kontor.

Badrum:

Mycket trevligt och modernt badrum. Helkaklat med ljusa badrumsmöbler och duschvägg. Här finner vi även en tvätt-bänk, med tillgång till tvättmaskin, eluttag samt förvaring.

Kök:

Kök i vinkel från Marbodal. Vita skåpluckor och arbetsbänk i svart granit. Här finns gott om skåpförvaring och arbetsytor. Integrerad diskmaskin, kyl/frys, ugn, mikro samt häll. I anslutning till kök finns en matplats för 4-6 personer.

Vardagsrum:

Ljust och öppet vardagsrum med fönster i två väderstreck. Sällskapdelen ligger i direktanslutning till kök. Utgång till magisk, inglasad balkong i söderläge.

Balkong:

Stor balkong om 13 kvm i söder. Platsbyggd trall i rillat trä med inbyggda spotlights. Plats för el-/gasolgrill samt matbord.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-04-03

Ekonomi

Lägenhetsnummer 41403
Pris 4 595 000 kr utgångspris
Avgift 4257 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, kallvatten, bredband, kabel-tv samt förråd.
Driftkostnad 8 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 400 kr
  • Försäkring: 2 100 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Driftskostnad enligt schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,8056%
Andel av årsavgift 0,8056%

Förening

Föreningsnamn Brf Orion
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-3485
Gatuadress Grindtorps skolgränd 14-26
Postnummer 18347
Ort Täby
Epostadress styrelsen@brforionitaby.se
Hemsida https://orion.smartbrf.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av 123 ljusa och yteffektiva lägenheter i en byggnad om åtta våningar inklusive terrassvåning.
Till varje lägenhet hör ett separat förråd vars storlek är anpassad till lägenhetsstorlek. De flesta förråden är placerade i källarplanet.
I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor, styrelserum och gästlägenhet med övernattningsrum för långväga släkt och vänner.
Lägenheterna i det hästskoformade huset är fördelade på fyra trapphus och under huset finns källare och garage.
Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.
Gården är rik på växtlighet. Lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer gör parken välkomnande för barn.
Nära till centrum och med gångavstånd till det mesta. Här hittar du ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden.

Pendla bekvämt till Stockholm City på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Gästlägenhet
Det finns en gemensam gästlägenhet som är tillgänglig för uthyrning till föreningarnas medlemmar och deras gäster.

Gästparkering
Det finns en gemensam gästparkering med fem platser vilka delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby.

Varmvatten
Kostnad för varmvatten ingår inte utan debiteras enligt kollektivt avtal baserat på egen förbrukning. Individuell mätare för varje lägenhet. Den faktiska varmvattenförbrukningen faktureras i efterskott tillsammans med månadsavgiften.

Mer info finns på:
ww.brforionitaby.se
Antal lägenheter 123
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Varmgarage med 94 platser för personbilar och fyra platser för motorcyklar finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil för 1 000 kronor/månad och för motorcykel för 300 kronor/månad. För närvarande är sex av platserna anpassade för elbilar. Ett fast påslag, 700 kronor/månad, för dessa platser tillkommer.

Garaget med totalt 263 platser för personbilar och sju platser för motorcyklar delas mellan Brf Orion i Täby, Brf Polstjärnan i Täby och Brf Pegasus i Täby. En samfällighetsförening kommer att bildas.
Tv och bredband Bredband är lagd på avgiften om 220kr och i detta ingår i Telia Triple Play. En Wifi-router till varje lägenhet ingår och hastigheten är 1000/1000 Mbit/s. Ingår i Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet. Grundutbud Lagom ingår. Övriga tillägg beställs till självkostnad genom Telia.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt Cykelförråd finns i fastighetens garage.

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närområde

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Räkna på ditt nya boende