VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Täby Centrum, Täby

Göran Elgfelts Gata 5A

** Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka privatvisning **

+ Högt upp i huset
+ Balkong mot innergård
+ Absolut närhet till Täby centrum
+ Genomgående planlösning
+ Badrum med spakänsla

Välkommen till denna fantastiska tvåa högt upp i huset på Göran Elgfelts Gata 5A på Täby Torg, där solen skiner in genom balkongdörren och omfamnar dig varje dag. Denna pärla erbjuder en yta på 44 kvadratmeter med en genomgående planlösning som ger en rymlig och luftig känsla. Här finns inga trånga utrymmen, bara gott om plats att andas ut och njuta av ditt egna lilla paradis.

När du kliver in möts du av ett vardagsrum som genast ger dig en känsla av hemtrevnad. De ljusa väggarna och det vackra golvet skapar en harmonisk atmosfär som får dig att slappna av direkt. Den öppna planlösningen flyter smidigt över i det moderna köket, där du kan testa dina kulinariska talanger medan du umgås med dina gäster.

Men det är utanför balkongdörren som magin verkligen sker. Balkongen ligger i soligt söderläge mot en lugn och grönskande innergård. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller avnjuta en härlig middag i kvällssolen. Det är det perfekta stället att koppla av och samla energi inför nya äventyr.

Lägenheten är inte bara en plats att bo, det är också en plats att skapa minnen och leva livet till fullo. Här kan du bjuda in vänner och familj för middagar och kvällar fyllda med skratt och glädje. Du kommer att vara stjärnan i din egen sitcom, där varje dag är en ny episod full av överraskningar och glädje.

När det kommer till området har du verkligen hittat en pärla. Täby Torg erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer, vilket gör att du aldrig behöver gå långt för att hitta allt du behöver. Dessutom ligger Täby centrum bara en kort promenad om ca 30 sekunder bort, där du kan tillfredsställa dina shoppingbehov till fullo.

Sammanfattningsvis är denna tvåa på 44 kvm högst upp i huset på Täby Torg en dröm som går i uppfyllelse. Med en solig balkong, en genomgående planlösning och närheten till Täby centrum har du verkligen allt du behöver för att leva ditt bästa liv. Så sluta drömma och låt denna pärla bli ditt nya hem. Men skynda dig, för något så fantastiskt kommer inte att vara tillgängligt länge!

För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman - 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 44 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3172 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Pris som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

44 kvm Max
44 kvm Max

44 kvm Max
44 kvm Max
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Göran Elgfelts Gata 5A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 44 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 5

Hall:
Hall med plats för ytterkläder.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med stora ytor för socialt umgänge. Plats för både soffa och matbord. Utgång till den soliga balkongen mot innergården.

Kök
Köket i öppen planlösning mot vardagsrummet. Fullt utrustat med moderna vitvaror och gott om förvaring. Ugn, häll, kyl och frys.

Sovrum
Stort och lyxigt sovrum med platsbyggd garderob för maximal förvaring. Plats för stor säng och sängbord.

Badrum
Badrum med sammanhängande mörkt klinker och kakel för spakänsla i vardagen. Wc, dusch, tvätt och torkmaskin samt kommod.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljsbostad
Boarea 44 kvm
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-04-03
Energikonsumtion 76 kWh/m2 år.
Primärenergital 92

Ekonomi

Lägenhetsnummer 121404
Avgift 3172 kr/mån
Driftkostnad 5 300 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 100 kr
  • Hushållsström: 3 200 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,525%
Andel av årsavgift 1,52504%

Förening

Föreningsnamn Brf Estrid
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-0382
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Arkitekt är Mats Marnell på ETTELVA Arkitekter tillsammans med Besqab färdigställde 2016 Brf Estrid i Täby Centrum. Brf Estrid består av kvadratsmarta lägenheter om 1-5 rum. Bostäderna präglas av tidlös industridesign och stora fönsterpartier, genomtänkta detaljer och rejäla material. Här finns kvadratsmarta om 1-5 rum. Huset ligger i ett mycket bra läge invid Täby torg och andas tidlös industridesign med vackra stora fönster, genomtänkta detaljer och rejäla material. Alla lägenheter har balkong alternativt terrass och i bottenplanet finns det affärslokaler. Under huset finns garage och hissen går direkt från huset ner i garaget. Husen i kvarteret omsluter en fin innergård. Här bor du med stadspuls, nära shopping, avkoppling och kommunikationer såsom buss och Roslagsbanan.
Antal lägenheter 62
Renoveringar Inga planerade renoveringar kända
Parkering Totalt finns 35 parkeringsplatser, varav 5 med elstolpe (OBS! Det är ett vanligt 220 v uttag – ingen snabbladdning)

Parkeringsplats kostar 1 100 kr/månad för en enkelplats och 1300 kr/mån för en dubbelplats (två platser efter varandra) och 1 300 kr/månad för parkering med elstolpe.
Ingen gästparkering finns, men Täby Centrum har ett stort antal parkeringsplatser.
Tv och bredband Ansluten till kabelnät. Grundutbud ingår i avgiften från bredbandsbolaget. Bredband ingår i avgiften 100 Mbit/s, Telenor.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är ett av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan, Österskär samt Danderyds sjukhus där tunnelbanan går. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Övrigt

Flera skolor finns i området kring Täby Centrum. Dom närmsta skolorna är Byängsskolan och Näsbydalskolan. Dessa skolor r från Åk F-9. Det finns även flertalet förskolor i området kring Täby Centrum. Det finns 3 gymnasieskolor (