Hägernäs, TÄBY

Flygkårsvägen 11

Varmt välkommen till Flygkårsvägen 11! Optimalt planerad fyra med två badrum för hela familjen med absolut närhet till natur och närservice. Här har du 3 st sovrum, två badrum och ett stort rymligt sällskapsrum. Gott om förvaring med klädkammare/förråd samt ett förråd i källare. Balkong i söderläge. Lägenheten har exklusiva materialval genomgående och det känns att det är väl renoverat och underhållet med känsla och perfektion!

Med endast 200 meter gång kommer du ner till Hägernäs badstrand där det finns ett modernt utegym, lekplats, två volleybollplaner, ishockeyhall, fotbollsplan, park, promenadstråk längst med vattnet och mycket mer. Det är mycket bra kommunikationer i området. Det finns två olika busslinjer som går till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus/Mörby Centrum, mot Kista eller Täby C samt till Roslagsbanan. På nätterna finns det nattbuss. Med bil tar det ca 15 minuter in till centralstationen vid lågtrafik. Även flertalet restauranger finns i närområdet som idylliska restaurang Pont som ligger precis vid vattnet.

Brf Flygaren 1 har en styrelse med ett gediget engagemang, bred kunskap och stor erfarenhet för att alla medlemmar ska trivas och känna sig trygga med att bo i denna förening. Brf flygaren har en väldigt bra ekonomi samt stora, framtida planer som kommer att göra Flygkårsvägen till Täbys mest attraktiva bostadsområde. I dagsläget består föreningen av 280 st lägenheter.

Under hösten 2018 påbörjade den nya sittande styrelsen ett arbete som nu går under benämningen Nya Flygaren. Arbetet sker tillsammans med en erfaren arkitekt och en trägårdmästare med erfarenhet av bostadsområden.

Projektet består av många delprojekt, där många är hämtade ur underhållsplanen. Projektet kommer inte att resultera i en ny version av nuvarande miljö, utan det blir en total omvandling till ett modernt område med ett lågt underhållsbehov och därmed kostnadseffektivt. Det blir nya smarta lösningar, ett område byggt för de boende där man vill umgås.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 94.6 kvm
Avgift 5570 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 1981
Pris 3 795 000 kr

Ansvarig mäklare
Susanne Hjort
Reg. Fastighetsmäklare
0709-39 18 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Susanne Hjort

Susanne Hjort

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Flygkårsvägen 11

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 94.6 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Boarea 94.6 kvm
Byggnadsår 1981
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme

Rum

Hall

Välkommen in i denna trevliga 4:a på Flygkårsvägen. Hör möts du av en stor och rymlig hall med gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen finns en rymlig förrådsdel för ytterligare förvaring. I hallen möts du av det exklusiva svarta klinkergolvet, därefter tar parketten vid som är genomgående i hela lägenheten.

Badrum 1

Helkaklat badrum utrustat med wc, handfat, dusch med lyxigt badkar hörna.

Badrum 2

Helkaklat badrum utrustat med wc, handfat och dusch.

Vardagsrum

Stort ljust rum med gott om utrymme för olika möbleringar. Här lämnas plats för socialt umgänge, hjärtat av lägenheten mellan kök och sovrummen. Det exklusiva mörka trägolvet möter här de ljusa väggarna, lätt att inreda och möblera!

Kök

Stilrent kök med utrymme för matlagning tillsammans. Här finns gott om arbetsytor, kyl, frys, inbyggnadsmicro, ugn med spishäll. Matplats med fönster i två väderstreck.

Sovrum 1,2,3

3 stycken stora sovrum med fönster mot havet. Här ryms gott och väl en dubbelsäng och sängbord samt plats för skrivbord.

Energideklaration

Utförd Ja, 2013-09-17
Primärenergital 56

Ekonomi

Pris 3 795 000 kr
Avgift 5570 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår Bredband/ Kabel tv
Driftkostnad 12 300 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 4 300 kr
  • Hushållsström: 8 000 kr

Driftkostnad enligt scahblon

Andel i förening 0,486%
Andel av årsavgift 0,486%

Dokument

Området

Hägernäs är ett populärt område i östra Täby, intill vattnet. Området är omgivet av Stora Värtan och Rönningesjön. Här bor man i direkt närhet till grönområdet och vackra promenadstråk.

Närområde

Hägernäs Centrum erbjuder livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria.

Kommunikation

Roslagsbana med station Hägernäs Station. Tåget går mot Tekniska Högskolan och Österskär. Buss 604 tar dig från Hägernäs direkt till Danderyds sjukhus via Täby Centrum.

Parkering

Fri parkering - se utsatta skyltar.

Räkna på ditt nya boende