VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Näsby Park, Täby

Eskadervägen 42

Välkommen till ditt nya boende i Näsby Park – en underbar lägenhet längst ner i huset där du kan njuta av lugnet utan oro för att störa grannar när du har vänner på besök. Denna stilrena och modernt designade lägenhet erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende. Med tvättstugan på samma våningsplan slipper du krångliga tvättmaskiner i lägenheten och kan istället njuta av extra utrymme i badrummet. Det moderna köket bjuder in till kulinariska äventyr och den öppna planlösningen gör att lägenheten känns rymlig och välkomnande! Avgiften inkluderar inte bara TV, bredband, uppvärmning och vatten, utan även ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket gör din ekonomi enklare och mer förutsägbar. Trots att du befinner dig på bottenvåningen fylls lägenheten ändå med naturligt ljus tack vare hela 8 stycken fönster som ger en ljus och luftig atmosfär. Denna välplanerade lägenhet ligger i en stabil förening där stambytet redan är utfört 2010 samt fönsterbyte 2023, vilket ger dig en trygg och bekymmersfri boendemiljö. Dessutom har du allt du behöver inom räckhåll – från närheten till slottsparken för avkopplande promenader till enkla kommunikationer och bekvämligheter i Näsby Park Centrum.


För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 60 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4130 kr/mån
Rum 2 varav 1 sovrum
Våning 0 av 9
Hiss Ja
Byggnadsår 1959
Pris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Video

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Eskadervägen 42

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 60 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 0 av 9

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 60 kvm
Byggnadsår 1959
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation F med återvinning
Övriga byggnader Källarförråd
Bredband Ingår i avgiften

Rum

Hall

Separat välkomnande hall med parkettgolv och målade väggar i lugna färger. Vitt, grönt och grått. Här finns en platsbyggd garderob med belysning och med otrolig mängd förvaring.

Vardagsrum

Öppet härligt vardagsrum med flertal fönster i två väderstreck. Parkett på golv och ljusa väggar. I vardagsrummet finns plats för en stor soffgrupp. Rummet är i öppen planlösning med köket.

Kök

Stilrent kök i grått som ligger i U-form. Mosaik ovan vit bänkskiva. Här är maskinparken i rostfritt och består av hel kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn samt micro. Häll och fläkt. Vid köket finns en plats för matgruppen.

Sovrum

Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Hel garderobsvägg i vitt och två fönster för härligt ljusinsläpp.

Badrum

Rymligt badrum med mörkgrått klinker på golv och grå färg på väggarna. I duschhörnan finns vitt kakel. Här finns WC, handfat med underskåp, högskåp samt dusch med vikväggar i glas.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-06-20
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0505
Avgift 4130 kr/mån
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,62%
Andel av årsavgift 0,62%

Förening

Föreningsnamn Brf Torpedbåten 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716000-0910
Gatuadress BRF Torpedbåten 2, Eskadervägen 42,kv
Postnummer 18358
Ort Täby
Epostadress styrelsen@torpedbaten2.se.
Hemsida http://torpedbaten2.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen registrerades den 1 december 1958. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1961 och nuvarande stadgar registrerades 1993-03-15 hos Bolagsverket.

Föreningen har en fastighet som består av 2 flerbostadshus med 11 våningar. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 10 839 kvadratmeter, varav 9 774 kvm utgör lägenhetsyta och 1 065 kvm utgör lokalyta.

Föreningen upplåter 167 lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Lägenheterna är fördelade på 32 st lägenheter med 1 rum och kök, 125 st 2:or, 4 st 3:or, 4 st 4:or samt 4 st lägenheter som har fler än 5 rum och kök.
Antal lägenheter 167
Antal lokaler 1
Renoveringar 2023 - Fönsterbyte
2021 - Installation av laddstolpar
2021 - Byte av Värmepump
2019 - Upplåtelse av fler källarförråd
2017 - Ny cykelförvaring utomhus
2015 - Byte av samtliga hissar
2015 - Renovering tvättstugor
2014 - Nya entréportar samt portlås
2009 - Stamrenovering genom re-lining.
2008 - Installerat bergvärme.
2004 - Renovering av balkonger
2004 - Putsning av fasad
2003 - Omläggning av tak
Parkering Föreningen har två gemensamma garage, ett med infart på övre parkeringen och ett med infart vid den nedre parkeringen. Här finns 16 bilplatser och plats för 6 motorcyklar på två rutor. Föreningen har 14 enskilda garage. Det är dessvärre lång kö till dessa garage. Observera att garagen inte endast får användas som förvaringsutrymme istället för ett förråd. Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum.
Priser per månad:
Parkeringsplats utan el - 173 kr
Parkeringsplats med el - 288 kr
Plats i övre garaget - 605 kr
Laddplats i övre garaget - 986 kr + 4 kr/kWh
Plats i nedre garaget - 519 kr
Enskilt garage - 865 kr
Motorcykelplats - 173 kr
Alla priser gäller från den 1 januari 2024.
För information om kö: tel. 08-657 90 90 - Lina.Nilsson@fss.se

Övriga parkeringsmöjligheter finns längs delar av Eskadervägen samt vid den stora parkeringen nere i Näsby Parks centrum.
Föreningen har p-platser med el på den övre parkeringen och p-platser utan el på den nedre parkeringen. Observera att p-platser med el har en 10 A säkring.
Tv och bredband Föreningen har ett avtal med Ownit som står för internetuppkopplingarna till varje lägenhet med bredbandsuppkoppling på 100mbit/s. Uppkopplingen ingår i avgiften till föreningen. I varje lägenhet finns ett särskilt uttag för denna uppkoppling där en router eller en dator kan kopplas in direkt. Avgiften inkluderar även IP-telefoni. Individuell uppgradering av överföringshastighet till 500-1000 mbit/s kan ske mot särskild avgift till Ownit.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen På Eskadervägen 42 har föreningen en lokal för möten och kalas. Det finns även ett övernattningsrum där. Festlokalen har bord, stolar och porslin för ca 30 personer.
Hyran för festlokalen under dagtid är 500 kronor och kvällstid 1000 kronor.
Hyran för övernattningsrummet är 200 kronor första 3 dygnen, det kommande 4-6 dygnen kostar 300 kronor och därefter 400 kronor.
Maximalt kan övernattningsrummet bokas 12 dygn i sträck.
Övrigt Avgiften för källarförråd som tidigare betalats är borttagen fr o m 1 april 2019.

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Näsbypark är ett fint och lugnt område med mycket natur och fina promenadstråk. Här finns även Näsaängsbadet med en lekplats och även Näsby Slott. Näsbyvikens Båtsällskap är en skyddad vik med 600 bryggplatser, perfekt för dig med båt och att dessutom ha väldigt enkel tillgång till Värtan.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer. Här kan du hitta livsmedelsbutik, klädbutik samt ett bibliotek. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som kan erbjuda mat, shopping och upplevelser.

Kommunikation

Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid ifrån stationen Näsbypark. Därutöver god busskommunikation till bl a Mörby Centrum där tunnelbanan mot Stockholm går och Täby Centrum där det finns möjlighet för bussbyte. Det finns även bra cykelbanor som gör det effektivt att cykla hela vägen in till city. I närheten av Näsbypark ligger E18.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem