VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Täby Centrum, Täby

Attundagränd 10, Vån 3 - Balkong

+ Mitt på Täby torg
+ 16 minuter in till Stockholm östra
+ 2 min gång till Täby centrum
+ Gott om förvaring

Detta är en kommande bostad. För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt Anton.zellman@mohv.se

Varmt välkommen till denna stora välplanerade 2:a mitt i Täbys hjärta. Här bor du så centralt det går med endast 2 minuters gång från ett av nordens största shoppingcenter. Du har även goda kommunikationer då busscentralen och roslagsbanan går ifrån Täby centrum. Lägenheten är väldigt bra planerad med en öppen planlösning med med egen köksdel som avgränsar kök från vardagsrum samtidigt som du kan ta del av det sociala när du lagar mat. Från detta social rum kommer du även ut på balkongen som bjuder på eftermiddagssol. Modernt badrum med egen tvättmaskin och gott om förvaring. Stort sovrum med plats för stor säng och inbyggd förvaring i vägg.

Brf Kavaljeren består totalt av 66 st lägenheter och har under huset tillsammans med BRF Täby Colourfront en gemensamhetsanläggning / varmgarage
Byggnaden har uppförts av JM AB som en totalentreprenad. Arkitekt är Per Glembrandt från Gert Wingårdh Arkitektkontor. Innergården är utformad av landskapsarkitekt från Landskapslaget. Byggkonstruktör för byggnaden är Byggteknik AB. Elkonstruktör är J & H Elteknik AB. VVS-konstruktör är PO Andersson AB.
Nu har Brf Kavaljeren en egen Facebook grupp för de som bor i föreningen! Sök på Brf Kavaljeren och ansök om att få gå med!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 50 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2883 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor öppen 2:a med balkong från vardagsrummet!

SnartHär-Bostadsrätt

SnartHär-Bostadsrätt
SnartHär-Bostadsrätt

Planritning

Planritning
Planritning
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Attundagränd 10, Vån 3 - Balkong

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 50 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall
Stor och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter inbyggda i väggen med skjutdörrar.

Vardagsrum
luftigt och smart planerat vardagsrum för flertalet möblemangslösningar. ljusa väggar och parkettgolv. Egen köksdel i anslutning till vardagsrummet samt direkt utgång till balkong.

Kök
Modernt kök i egen del med öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med ugn, mikro, diskmaskin, kyl/frys, diskho samt förvaring i skåp och luckor.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för stor säng. Här finner du garderober inne i vägg för att maximera ytan i sovrummet.

Badrum
Ett modernt badrum med moderna val på kakel och klinker. Badrummet är utrustat med wc, dusch, kommod, tvättmaskin samt handdukstork.

Förråd
Till lägenheten hör även ett förråd.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 50 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Vardagsrum

test

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31203
Avgift 2883 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår: Värme, kallvatten, förråd. Utöver avgfiten tillkommer en kostand för bredband (220kr/mån), El (79kr/mån) samt varmvatten (36kr/mån). Totala månadsavgiften blir 3 218 kr / mån.
Driftkostnad 2 448 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 500 kr
  • Hushållsström: 948 kr

Andel i förening 1,057%
Andel av årsavgift 1,057%

Förening

Föreningsnamn Brf Kavaljeren i Täby
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769627-0466
Ort TÄBY
Epostadress styrelsen@brfkavaljeren.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Kavaljeren
Brf Kavaljeren är en stabil lågt belånad förening från 2013 som består av 66 lägenheter färdigställda i början av 2015 av JM. Föreningen äger även marken och man är helt befriad från fastighetsavgift t o m 2031. Gemensamma utrymmen: källsortering av sopor, cykel- och barnvagnsrum, fastighets- och rullstolsförråd samt en gästlägenhet. Föreningen har en lugn innergård med bekväma sittplatser och gräsytor. Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Mätdata samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott genom den ekonomiska förvaltaren. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal. Läs mer på föreningens hemsida www.brfkavaljeren.se
Föreningens ekonomi Från 2018-01-01 så sänktes månadsavgifterna med 5% samt att parkeringsavgifterna sänktes.
Antal lägenheter 66
Parkering Garage finns i källarplan till en kostnad av 1200 kr i månaden, det finns 56 platser. Separat kö, se föreningens hemsida.
Tv och bredband Brf Kavaljeren har avtal med Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, telefon och internetanslutning. Följande ingår: En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund.
Överlåtelseavgift 1150 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närområde

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.