Hägerneholm, TÄBY

Arningetorpsvägen 64

+ Radhus i bostadsrättsform
+ Parkeringsplats intill huset
+Underbart solläge

Bli en del av Täbys nya gröna sköna stadsdel! Nu är en av radhusen till salu och söker efter ny ägare! Fördelat på två plan där det nedre planet fungerar som en stor och öppen sällskapsyta där den centrala delen är köket som bildar kärnan i rummet. Med en stor vacker bänkskiva står du och lagar mat med gästerna runt omkring och köksförvaring i oändlighet. I vinkel finns ett utrymme för matsalsdel framför fönster ut mot framsidan. För varma dagar tar ni middagen på uteplatsen som är belägen på huskroppens andra del. Med sol från lunch kan ni sitta kvar tills solen går ner över trädtopparna under sommarhalvåret. Intill uteplatsen ligger vardagsrummet och tack vare de enorma fönsterpartiet öppnar det upp sig som en solros på en sommaräng.
På nedre plan har ni även tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare, badrum, samt ett praktiskt förråd under trappan.
På övre plan är sovrummen samlade tillsammans med ytterligare ett förråd och badrum. Hela familjen kan vara samlad på ett plan och skapar en trygghet i hemmet.
Utanför dörren kan du parkera bilen på din alldeles egna uppfart och du har dessutom ett eget förråd för barnens cyklar och reservdäcken!

Så var ligger detta lilla guldkorn om inte i Täbys nya stadsdel Hägerneholm!
Här finns ett rikt friluftsliv med motionsspår, skogsområden och sjöar/hav. Som en egen liten stad finns både gator och parker såväl som lummiga innergårdar. Tänk att kunna gå utanför dörren och ta långa promenader och njuta av alla årets årstider. Gå längs Ullnasjön i vårsolen, njut av sommaren på sandstranden vid Rönningesjön, ströva i skogarna på hösten efter svamp och ta dig ut på Mälaren för en skridskotur på vintern.
I närheten ligger även Rönninge by, där man bl.a. kan klappa getterna och rida på hästarna. För den golfintresserade finns flertalet golfklubbar i området. Parallellt med detta bor du centralt med ypperliga kommunikationer samt ett brett utbud av allt som behövs till vardagen. Ny förskola/skola, idrottshall samt ett uppdaterat Arninge centrum med flertal stora och små butiker som gör att du knappt kommer behöva lämna området! Hägerneholm växer för var dag som går så passa på att blir en del av novationen på störten!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Ida Brandt på 072 555 01 46 alt. Ida.brandt@mohv.se

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 136 kvm
Avgift 5409 kr/mån
Rum 5
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 2019
Pris 6 895 000 kr

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arningetorpsvägen 64

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 136 kvm. föreningens information
Hiss Nej

2 Plan

Byggnad

Typ av byggnad RADHUS
Boarea 136 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Vattenburen golvvärme NP, vattenburna radiatorer ÖP
Ventilation FTX med värmeåtervinning
Övrigt om byggnaden Betongplatta på mark
Stomme i trä
Bjälklag i trä
Fasad i trä
Papp och sedumtak
Övriga byggnader Isolerat förråd. Egen parkeringsplats framför huskroppen.

Rum

HALL

Du välkomnas av en öppen och ljus hall. Hallen har ett grått klinker golv med golvvärme. På vänster sida finns avhängningsmöjligheter.

BADRUM

Badrummet består av helkaklade gråa väggar och på golvet finner du klinker med golvvärme. Här finns dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat med rymlig kommod samt spegel med belysning.

KÖK

Ett modernt och snyggt kök med parkettgolv med golvvärme som är genomgående på hela undervåningen och ljusa väggar. Det här köket erbjuder snygga kontraster och ett lyxigt intryck med den stora köksön för att maximera det sociala samt med inbyggd micro, spishäll och ugn samt integrerad kyl och frys, pricken över i:et är vinkylen med belysning.

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med värmegolv och ljusa väggar. Här finns det gott om plats och det är utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt ett linneskåp.

VARDAGSRUM

Ett öppet vardagsrum med ljusa väggar. Här ges plats för soffgrupp och öppenhet för stora sällskap. De stora glaspartiet mot baksidan släpper in ett härligt ljus och ger en harmonisk genomgående känsla i huset.

ALTAN OCH UTEPLATS

Baksidan erbjuder stor altan med plats för både grill och utemöbler samt en gräsmatta. Tomten är perfekt för barnfamiljer som vill kunna bjuda över stora sällskap men även kan få en fri känsla för barnen.

ÖVRE PLAN

SOVRUM 1

Stort sovrum med vita väggar. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord. Den stora garderobsväggen med spegeldörrar erbjuder gott om förvaring.

SOVRUM 2

Sovrum med plats för dubbelsäng. Träparkett och vita väggar.

SOVRUM 3

Ytterligare ett stort sovrum med vita väggar. Erbjuder plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderoberna.

BADRUM

Ett badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i grå kulör. Den som vill slappna av efter en lång dag kan ta ett varmt skönt bad i det rymliga badkaret.

FÖRRÅD

Förråd finns att disponera, förrådet är isolerat och ligger vid uppfarten, detta ingår självklart i avgiften.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01113
Pris 6 895 000 kr
Avgift 5409 kr/mån
Kommentar I detta inkluderas det obligatoriska tillägget för bredband på 389 kr samt vattentillägg på 250 kr.
Andel i förening 0,023495%
Andel av årsavgift 0,023495%

Förening

Föreningsnamn BRF Hägerneholm Park 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-8679
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen
Överlåtelseavgiften tas ut av föreningen efter beslut på max 2,5 % av prisbasbelopp. Avgiften betalas av köparen.
Föreningen äger marken.
Det är en äkta förening .
Föreningen godkänner delat ägande.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 42
Renoveringar Föreningen har inte några avgiftsförändringar planerade.
Parkering Varje bostad har en egen parkering.
Tv och bredband Föreningen har ett kollektivavtal med Telia som tecknas enskilt.
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Övrigt Fiber finns
Parkering Parkeringsplats framför huset

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där man planerat och bygger nu upp Arninge Rescentrum där även Roslagsbanan står klar under 2021. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Räkna på ditt nya boende