VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hägerneholm, TÄBY

Arningetorpsvägen 50


Fördelat på två plan öppnar sig det nedre planet till en rymlig sällskapsdel där en central köksö utgör husets hjärta, med stora fönsterpartier från golv till tak som vetter mot baksidan. Här kan du laga mat i det stora eleganta köket medan dina gäster samlas runt omkring. Köket erbjuder också oändlig förvaring. Mot köket finns en matsalsdel med fönster som vetter mot framsidan. För varma dagar kan ni njuta av middagen på uteplatsen på husets baksida där kvällssolen visar sig. Intill uteplatsen ligger vardagsrummet, som med sina enorma fönsterpartier. På nedre plan finns också ett badrum och en separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt ett praktiskt förråd under trappan.

På övre plan samlas sovrummen tillsammans med ytterligare ett förråd och ett badrum. Hela familjen kan vara tillsammans på samma plan, vilket skapar en trygg och harmonisk hemmiljö. Här finns fyra väl tilltagna sovrum.

Utanför dörren finns plats för att parkera två bilar på din egen uppfart, och du har dessutom ett eget förråd.

Detta lilla guldkorn ligger i Täbys nya stadsdel, Hägerneholm! Här erbjuds ett rikt friluftsliv med motionsspår, skogsområden och sjöar. Som en egen liten stad finns här både gator och parker samt lummiga innergårdar. Tänk dig att kunna gå utanför dörren och ta långa promenader för att njuta av alla årets årstider. Promenera längs Ullnasjön i vårsolen, njut av sommaren på sandstranden vid Rönningesjön, plocka svamp i skogarna på hösten och åk skridskor på Mälaren på vintern. Det planeras även att Ullna backen ska byggas om till en skidbacke som ska stå klar 2026.

I närheten ligger även Rönninge by, där du kan klappa getter och rida på hästar. För golfentusiaster finns flera golfklubbar i området. Samtidigt bor du centralt med utmärkta kommunikationer och ett brett utbud av allt du behöver i vardagen. Här finns en ny förskola/skola, idrottshall och ett uppdaterat Arninge centrum med både stora och små butiker, så att du knappt behöver lämna området. Hägerneholm växer för varje dag som går, så ta chansen att bli en del av denna nya och spännande stadsdel!

För mer kontakt kontakta Susanne Hjort 0709 39 18 18 alt susanne.hjort@mohv.se

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 136 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5486 kr/mån
Rum 5 varav 4 sovrum
Våning 0
Hiss Nej
Byggnadsår 2018
Pris 6 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Susanne Hjort
Reg. Fastighetsmäklare
0709-39 18 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

1 Print
1 Print
3 Print
3 Print

Planritning

Susanne Hjort

Susanne Hjort

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arningetorpsvägen 50

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 136 kvm.
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 136 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Vattenburen golvvärme NP, vattenburna radiatorer ÖP
Ventilation FTX med värmeåtervinning
Övrigt om byggnaden Betongplatta på mark
Stomme i trä
Bjälklag i trä
Fasad i trä

Rum

Hall

En välkomnande och ljus hall med grått klinkergolv och golvvärme, bra plats för förvaring i den platsbyggda garderoben.

Kök

Modernt kök från HTH med genomgående parkettgolv och golvvärme.Köket med den stora köksön med kompositskiva skapar en social yta och innehåller inbyggd micro, spishäll och ugn samt integrerad kyl och frys. Vitvaror från Siemens.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med öppen planlösning och stora fönster som ger härligt ljusinsläpp och en harmonisk atmosfär.

Badrum

Helkaklade väggar i kakel och golvvärme under klinker. Dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat med rymlig kommod och spegel med belysning från Vedum.

Tvättstuga

Tvättstuga med värmegolv och ljusa väggar, utrustad med tvättmaskin, torktumlare och linneskåp. Vitvaror från Siemens.

Övre plan:

Sovrum

Fyra stora sovrum med målade väggar och förvaringsmöjligheter i garderoberna.

Badrum

Helkaklat badrum med klinkergolv med Wc, kommod från Vedum och rymligt badkar för avkoppling. Stora skåp med gott om förvaring.

Klädkammare/förråd

Klädkammare/förråd för ytterligare förvaring.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1212
Pris 6 295 000 kr utgångspris
Avgift 5486 kr/mån
Kommentar till avgiften Kostnad för värme-, vatten- och elförbrukning samt avfallshantering skall erläggas av bostadsrätthavaren direkt till leverantören. Kostanden för tv, bredband och telefon faktureras från föreningen i samband med månadsavgiften. (Obligatoriskt vattentillägg 300 kr/mån samt TV/Bredband Telia 100 mbit 389 kr/mån vilket resulterar i månadsavgift på 5925 kr/mån)
Andel i förening 2,34948%
Andel av årsavgift 2,34948%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 356 823 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen. År 2023

Förening

Föreningsnamn BRF Hägerneholm Park 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-8679
Gatuadress Box 226
Postnummer 85104
Ort Sundsvall
Epostadress info@hagerneholmpark1.se
Hemsida https://www.hagerneholmpark1.se/vill-du-bo-har/
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansökan in/utträde SBC, Sveriges Bostadsrätts centrum
Ansvarig lägenhetsregister SBC, Sveriges Bostadsrätts centrum
Allmänt om föreningen Hägerneholm är en ny del av Täbys nya stadsdel Arninge-Ullna, där arbetsplatser, handel och bostäder vävs samman i natursköna omgivningar med närhet till vatten och den stora stadsparken Hägerneholmsparken. I området finns även skolor samt en idrottshall. Här bor du ett stenkast från Arninge handelsplats med ett flertal butiker, apotek och kommunal trafik som bussar och roslagsbanan som tar dig runt i Täby samt in till Stockholm.

Bara åtta minuter från stadsdelen ligger Täby centrum. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i form av service och handel. I Täby finns bibliotek, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek, äldreboende och ICA-butiker. Täby Centrum har dessutom Stockholms allra bästa butiksutbud. Här hittar du allt från mindre lokala butikskedjor till stora, internationella varumärken. Perfekt för shoppingrundan!


Överlåtelseavgiften tas ut av föreningen efter beslut på max 2,5 % av prisbasbelopp. Avgiften betalas av köparen.
Föreningen äger marken.
Det är en äkta förening .
Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgifterna 2024-01-01 och har i dagsläget ingen mer planerad höjning.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 42
Renoveringar Föreningen har inte några renoveringar planerade.
Parkering Varje lägenhet har egen parkering på framsidan av huset.
Besöksparkeringar finns på Arningetorpsvägen, där krävs P-skiva.
Tv och bredband Föreningen har ett kollektivavtal med Telia som tecknas enskilt.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park har växt fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida. I Hägerneholm finns även lekplatser samt utegym.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 ifrån Norrtorpsvägen tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan in mot Stockholm.
Snabbuss 608 tar dig även till Stockholm Östra samt Humlegården.
En ny fräsch station på roslagsbanan är Arninge. Endast några få minuter ifrån Hägerneholm. Roslagsbanan som tar dig från Arninge station till Stockholm på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan med p-skiva. Se vägskyltar

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Rönningesjön men även Ullnasjön.

Räkna på ditt nya boende