VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Gribbylund, Täby

Armévägen 52

Kör in bilen i carporten och sätt bilen på laddning. Gå in på gården som känns som Bullerbyn och där på hörnan ligger ett rött radhus på Armévägen 52! Med kodlås kopplat till Larmcentralen Verisure kan du tryggt kliva in i ditt nya hem!
Den vanligtvis trånga, mörka hallen, är ljus och känns öppen med en glasvägg i anslutning till köket! Här vill man umgås och laga goda middagar! Nedre plan fungerar som hemmets sociala våning. Förutom kök och matplats finns vardagsrummet sov fortsätter ut till baksidan! Här springer barnen och leker på berget och lekkamrater finns i varje hus - vilken idyll att växa upp i!
Helkaklade badrum på vardera plan samt totalt fyra sovrum på övre plan och ett gästrum på nedre plan summerar husets samtliga rum. Väl disponerade ytor och genomgående fräscha ytskikt!
Bilen parkerar du i din egna carport och behöver du åka kommunalt går bussen på gatan utanför. Gribbylund är ett familjevänligt område med skolor, förskolor, lekplatser och naturen som granne! Är man uppväxt i Gribbylund vill man stanna i Gribbylund. Varmt välkomna hem!

Kommer snart!

Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se för att få mer information.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 121 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 5 sovrum
Tomt 191 kvm
Byggnadsår 1992
Pris 5 595 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Beba Klinta
Reg. Fastighetsmäklare
072- 555 01 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fastighetskarta

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Armévägen 52

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 5 sovrum
Boarea 121 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Fastighet Buteljen 80
Boarea 121 kvm
Byggnadsår 1992
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen värme, golvvärme i båda badrum
Övrigt om byggnaden 2014 Köket renoverades av entreprenör
2014 Badrum övre plan renoverades av entreprenör
2014 Golv i sovrum nedre plan, hall och kök
2015 Altan baksida
2019 Målning vardagsrum och sovrum övre plan
2019 Yttertaket är behandlat samt tvättat av en entreprenör.
2019/2020 Trädäcket på framsidan byggdes
2020 Frånluftsvärmepump utbytt

Larm finns installerat från Verisure
Yale doorman kodlås till entrédörr (kopplat till larm)
Övriga byggnader Carport.
Förråd i anslutning till altan på både fram och baksida.

Rum

Hall

Välkomnande hall. Plats för avhängning direkt intill dörren och flertal garderober längre in. Väggarna i hallen är vita och på golvet ligger vitt laminatgolv. Tack vare skiljeväggen i glas mellan hallen och köket slipper man kliva rakt in i köket men samtidigt behålla den ljus!

Sovrum 1

Sovrum i vinkel med vitt golv och väggar i beige samt fondvägg i mönstrad tapet. Plats för soffa, bäddsoffa eller enkelsäng samt förvaringsmöbel alternativt skrivbord. Sovrummet har en klädkammare. Fönster finns ut mot framsida.

Kök

Kök i vitt från 2014. Släta lådfronter och skåpluckor. Vit bänkskiva i laminat med stilren kant i rostfritt. Här finns bra med yta för matlagning och bakning. Ovan ligger vitt kakel som avslutas med infällda spotlights i tak. Maskinparken består av integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro i rostfritt, fläkt i rostfritt samt häll. Hel kyl och frys från 2019/2020 i vitt från Samsung. På golvet i köket ligger samma via golv som i hallen och väggarna är vita. Framför två stora fönster som vetter ut mot framsida altan, finns plats för en matsalsgrupp. På altanen på framsidan finns en paviljong och här är det sol hela eftermiddagen och kvällen.

Badrum

Helkaklat badrum med grått klinker på golv med underliggande golvvärme. Stora vita kakelplattor på väggarna. Här finns WC och ett stort handfat med kommod i mörkt trä. Matchande överskåp med spegel och belysning. Dusch med vikväggar i frostat glas, tvättmaskin och torkskåp. Ovan tvättmaskinen finns en bra bänkyta för vikning av tvätt och avlastning samt överskåp till förvaring. I badrummet står värmepumpen.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med plats för stor soffgrupp och inredningsmöbler. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är målade i en varm grå ton. Stora fönsterpartier och utgång till baksida med altan och mindre förråd. På baksidan kan man njuta av morgonsolen.

Övre hall

Vitmålad trapp leder upp till övre plan. I hallen ligger ljus parkett och väggarna är vitmålade. Lucka upp till vind finns här.

Sovrum 2

Stort sovrum med ljus parkett på golv och ljusa väggar. Plats för stor dubbelsäng och övriga inredningsmöbler. Detta sovrum har en egen klädkammare. Fönster för ljusinsläpp.

Badrum

Helkaklat badrum med svart matt klinker på golv med underliggande golvvärme. Vitt kakel på väggarna och spotlights i tak. Här finns WC, handfat med svart kommod, överskåp med speglar samt ett rymligt badkar.

Sovrum 3

Sovrum med ljust parkett på golv och ljusa väggar. Plats för säng, skrivbord och inredningsmöbler. Här finns en hel garderobsvägg i vitt för rikligt med förvaring. Fönster för ljusinsläpp.

Sovrum 4

Lite mindre sovrum som idag är omgjort till träningsrum. Ljus parkett på golv och gråmålade väggar. Här står en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Fönster för ljusinsläpp.

Sovrum 5

Sovrum i vinkel med ljust parkettgolv och ljusa väggar. Plats för säng och skrivbord. Fönster för ljusinsläpp.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2022-11-24
Energikonsumtion 72 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 5 595 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 711 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 536 000 kr
  • Småhusbyggnad: 2 175 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 175 000 kr
Värdeår 1992
Summa inteckningar 4 335 000 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Elförbrukning 9 769 kWh/år
Driftkostnad 45 965 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 25 500 kr
  • Vatten/avlopp: 3 785 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 16 680 kr

Hushållsel är inräknad i uppvärmningskostnaden (Innefattar 8100 kr i elnät och 17400kr i förbrukning). I samfällighetsavgiften ingår sophämtning, carport med eluttag, snöröjning och områdesbelysning. Kostnad för försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Tomt

Tomtarea 191 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Parkering Fri parkering på gatan.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Täby Buteljen GA:23 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Planbestämmelser Stadsplan

Dokument

Området

Populärt och barnvänligt område med närhet till naturen. Området präglas av villor, radhus och en mindre del bostadsrätter. Direkt närhet till Rönningesjön med två attraktiva badplatser: Ängsholmsbadet och Skavlöten. Här finns gott om förskolor och skolor för barnfamiljerna. Gribbylund har direkt närhet till natur och skog. Gott om strövområden med motionsspår och skogsstigar, även spårade skidspår på vintern. Flera golfbanor i närheten.

Närområde

Gribbylunds centrum erbjuder bland annat ICA-butik, ungersk delikatessbutik, restauranger, café & lifestylebutik, bibliotek, frisör, syaffär och MyWay spel/tobak/kiosk/paketutlämning.

Kommunikation

Buss 605 till Danderyds sjukhus via Täby Centrum
Buss 609 till Danderyds sjukhus i högtrafik
Buss 615 till Täby Centrum och till Arninge Handelsplats

Parkering

Fri parkering på gatan.

Räkna på ditt nya boende