VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Åkerbruket, Svedala

Slipstensgatan 32

På Åkerbruket finner vi detta fantastiska radhus, perfekt för barnfamiljen! Hör möts vi av ljus, luftig och stilren boendemiljö med social planlösning som erbjuder oss den mer privata delen på våning två och de sociala rummen på entréplan. Radhuset har en välskött trädgård med ett stort trädäck som vetter mot Åkerbrukets stora grönområdet!
Detta vackra hem erbjuder 4 enastående sovrum som är avskilda från de sociala ytorna, vilket är optimalt för familjen. Lägg även där till carport och egen uppfart med plats för 2 bilar.

Här bor du idylliskt lugnt omgärdad av villor och grönområden med närhet till både förskolor, skolor, och åkrar samt andra grönområden, perfekt för naturälskaren eller hundägaren! En kort cykeltur bort tar vi oss in till centrum där vi hittar flera affärer, gym, fotbollsplaner, Aggarpsvallen och mycket mer. Du har även nära till riksväg 108 samt motorvägen som snabbt och smidigt tar dig till kranskommunerna.

Detta radhus vill du inte missa, välkomna att lämna en intresseanmälan!

Information

Bostadstyp Parhus
Boarea 105 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6374 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Byggnadsår 2021
Pris 2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Åsa Öjes
Reg. Fastighetsmäklare
0735-02 33 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Radhus på barnvänliga Åkerbruket där tomten vetter mot det stora grönområdet med lekplats!

Planritning

Åsa Öjes

Åsa Öjes

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Slipstensgatan 32

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 105 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Parhus
Boarea 105 kvm
Byggnadsår 2021
Uppvärmning Golvvärme på bottenvåning och vattenburna radiatorer på övervåning
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Bredband Telia Triple Play

Rum

Hall

Vi tar oss in i bostaden via den öppna och rymliga hallen där vi hänger av oss ytterkläder. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter. På golvet vilar ett ljust klinker och vitmålade väggar.

Kök

Från hallen når vi det avsevärda och moderna köket där inredningen bär vit färg med detaljer i borstat stål samt bänkskiva. Här får vi plats med en större matgrupp som lämnar rikligt utrymme. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt hel kyl och frys.

Badrum

Intill köket hittar vi bostadens badrum som är enkelt och elegant inrett med beige klinker på golvet och vitt klinker på väggarna. Badrummet är utrustad med toalett, handfat med kommod, spegel, dusch med glasdörrar samt både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

Vidare tar vi oss till vardagsrummet där vi med enkelhet möblerar med en större soffgrupp med tillhörande soffbord samt TV-möblemang. Här vilar en genomgående parkettgolv under fötterna och vitmålade väggar. Med fönsterna på hela väggen som löper ut mot trädgården får vi in rikligt med dagsljus. Härifrån når vi ut mot trädgården med den mysiga och tilltalande uteplatsen i solsäkert läge. Här har vi ett trädäck som bjuder in till sällskapliga och sena sommarkvällar med goda grillmöjligheter.

Sovrum

Vi tar oss en trappa upp där vi hittar husets alla sovrum. Här har vi samma genomgående ekparkett som på bottenvåningen samt vitmålade väggar på hela övervåningen. Här är alla sovrum i samma storlek för enkelhetens skull. Vid önskemål går det att öppna upp ett eller flera sovrum om man önskar fler sociala ytor i bostaden.

Badrum

Intill alla sovrum hittar vi bostadens andra badrum, precis som det på nedervåningen är detta även enkelt och elegant inrett i beige samt vitt klinker. Badrummet är utrustat med toalett, vask, spegelskåp samt badkar.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0116
Pris 2 995 000 kr
Avgift 6374 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl Telia Triple play, vatten/avlopp samt sophantering
Elförbrukning 7 398 kWh/år
Driftkostnad 24 192 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 21 600 kr
  • Försäkring: 2 592 kr

I uppvärmningskostnaden är även kostnad för el inräknad. Driftskostnaderna kan komma att variera till nästkommande ägare. Detta på grund av val av leverantör för el och förbrukningens storlek samt val av försäkringsbolag. Säljarens elförbrukning är högre pga ett uppblåsbart spabad som värms upp och är igång mellan vår och höst.

Andel i förening 4,167%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 303 218 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Rapsen i Svedala
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-6107
Gatuadress Slipstensgatan 32
Postnummer 23344
Ort SVEDALA
Epostadress styrelsen@brfrapsensvedala.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Rapsen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 24 lägenheter fördelat i parhus om 12 huskroppar. Samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningen bildades 2019 och fastigheterna stod inflyttningsklara 2021. Föreningen äger marken.

Gemensamt bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.
Föreningens ekonomi Avgiften höjdes med 7,3% från januari 2024. Föreningen avser att höja avgiften i början på 2025. Kontrollerat 2024-06-16. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nest förvaltning.
Äger föreningen marken Ja
Parkering Varje bostad har en tillhörande uppfart med plats för två bilar.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Telia Triple Play för bredband/TV och IP-telefoni. Detta tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 203 kr/månad.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Åkerbruket är ett område i Svedala där vi erbjuds friliggande villor, parhus, radhus och lägenheter. Byggnaderna består av nyproducerade bostäder från ca år 2016 och framåt, och ännu fortsätter det bebyggas med både villor och radhus.

Närområde

Vi har gångavstånd till Svedala centrum där vi erbjuds såväl shopping i form av livsmedelsbutiker men också klädaffärer, caféer och restauranger.

Kommunikation

För den bilburne är det enkelt att ta sig ut på motorvägarna via 108:an som går utanför området. Tar man sig till centrum har vi både Pågatågen och regionbussar att tillgå.

Övrigt

I området har vi Åkerbrukets förskola som stod klar sommaren 2020. Vi finner även Aggarpsskolan som är för åldrarna åk 4-9.

Räkna på ditt nya boende