VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Åkerbruket, SVEDALA

Slipstensgatan 25

Varmt välkomna till Åkerbruket och till ett radhus med fin harmoni och känsla. Här har vi en luftig och social planlösning som erbjuder oss den mer privata delen på våning 2 och de sociala rummen på entréplan. Trädgården är belägen i söder och erbjuder en gräsmatta samt trall med plats för sittgrupp.

I mitten av Åkerbruket har vi ett stort grönområde, massor av plats för lek! Vi har även en väldigt trevlig lekplats på gröningen som nyttjas av områdets alla barn.

Vi har närhet till kommunikationer i form av buss och tåg. Livsmedelsbutik och centrum har vi på en kortare promenads avstånd. Även fotbollsplaner, badplats och idrottshall ligger även dem inom ett behagligt avstånd från vår bostad. Här finns många aktiviteter för barn i alla åldrar, och inne i centrum har vi fler affärer och restauranger.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 105 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6135 kr/mån
Rum 5
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 2020
Pris 2 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Åsa Öjes
Reg. Fastighetsmäklare
0735-02 33 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Radhus på barnvänliga Åkerbruket!

Planritning

Åsa Öjes

Åsa Öjes

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Slipstensgatan 25

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 105 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 1

Varmt välkomna till Slipstensgatan, ett perfekt boende för barnfamiljen och med bra pendlingsavstånd från Malmö. Vi har en trevlig planlösning där de sociala ytorna till största del är placerade på våning 1 och sovrummen är belägna på våning 2. Lättskött och härlig trädgård i söder fint inramat med ett staket. Bostaden genomsyras av hemtrevnad och modernitet.
Varmt välkomna att kontakta mäklaren vid frågor och visningsbokning!

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 105 kvm
Byggnadsår 2020
Kommentar till byggnadsår Nybyggt med inflytt juni 2020
Ventilation F med återvinning

Rum

Entréplan

Hall

Ljus hall som har vitmålade väggar tillsammans med ett parkettgolv. Här har vi plats för avhängning av ytterkläder samt skoförvaring. Från hallen får vi en bra blick över entréplanet.

Kök

Stilrent kök från HTH och den maskinella utrustningen är från Siemens och består av en pyrolytisk inbyggnadsugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, kyl, frys samt diskmaskin. i Köket har vi plats för ett matbord med 4-6 sittplatser.

Badrum

Stort badrum med vitmålad väv på väggarna. I duschen finns det vitt klinker på väggarna. Golvet är belagt med gråa klinkerplattor. Utrustningen i badrummet är en WC, tvättställ, torktumlare samt tvättmaskin.

Vardagsrum

Ljust härligt rum med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här har vi ett parkettgolv tillsammans med vitmålade väggar. Plats för soffgrupp och även matbord om så önskas. Från vardagsrummet tar vi oss ut till trädgården!

Våning 2

Allrum

När vi kommer upp för trappen har vi en hall och direkt till höger finner vi ett allrum. Här har vi plats för soffa och tv-möbel. Om man vill går det också bra att göra om den här ytan till ett sovrum.

Sovrum 1

Vägg i vägg med allrummet finner vi master bedroom där vi har gott om plats för dubbelsängen. Här inne har vi även en garderob med skjutdörrar.

Badrum

Ovanvåningens badrum är helkaklat med ett ljust klinkergolv och vita kaklade väggar. Här har vi ett badkar, WC samt kommod.

Sovrum 2

Detta rum ligger närmst badrummet. Här har vi en härlig blå kulör på väggarna. Plats för säng, skrivbord och förvaring i form av en garderob.

Sovrum 3

Spegelvänt med ovan sovrum har vi här det sista sovrummet i bostaden. Här har vi vitmålade väggar samt en vägg i blått. Plats för säng, skrivbord och förvaring i form av en garderob.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2023-02-21
Energikonsumtion 31 kWh/m2 år.
Primärenergital 60

Ekonomi

Lägenhetsnummer 108
Pris 2 850 000 kr
Avgift 6135 kr/mån
Kommentar till avgiften Till månadsavgiften tillkommer kostnad för bredband, vatten/avlopp samt sophantering. Dessa kostnader finns nedskrivna under driftskostnaderna.
Driftkostnad 10 344 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4 200 kr
  • Renhållning: 3 600 kr
  • Övrigt: 2 544 kr

Till driftskostnaderna tillkommer kostnad för el samt hemförsäkring.

Andel i förening 6,66667%

Förening

Föreningsnamn Brf Skörden i Svedala
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-5787
Gatuadress Slipstensgatan 17
Postnummer 23344
Ort SVEDALA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Skörden har sitt säte på Åkerbruket i Svedala där radhusen är uppförda under 2020.

Föreningen har avtal med SBC om den ekonomiska förvaltningen.
Den tekniska förvaltningen sköts av Axcell Fastighetsförvaltning.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 15
Renoveringar Då fastigheten har nybyggnadsår 2020 finns inga planerade renoveringar i dagsläget.
Tv och bredband Telia levererar fiber till bostaden. Denna kostnaden är utanför månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Åkerbruket är ett område i Svedala där vi erbjuds friliggande villor, parhus, radhus och lägenheter. Byggnaderna består av nyproducerade bostäder från ca år 2016 och framåt, och ännu fortsätter det bebyggas med både villor och radhus.

Närområde

Vi har gångavstånd till Svedala centrum där vi erbjuds såväl shopping i form av livsmedelsbutiker men också klädaffärer, caféer och restauranger.

Kommunikation

För den bilburne är det enkelt att ta sig ut på motorvägarna via 108:an som går utanför området. Tar man sig till centrum har vi både Pågatågen och regionbussar att tillgå.

Övrigt

I området har vi Åkerbrukets förskola som stod klar sommaren 2020. Vi finner även Aggarpsskolan som är för åldrarna åk 4-9.

Räkna på ditt nya boende