VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Åkerbruket, Svedala

Slåtterbalksgatan 21

Varmt välkomna till Åkerbruket och till ett radhus som stod färdigt 2018. Här har man gjort smakfulla tillval, luftig och social planlösning som erbjuder oss den mer privata delen på ovanvåningen och de sociala rummen på entréplan. I trädgården har man låtit plantera ett körsbärsträd på framsidan och satt trästaket på baksidan. Eftersom vi har trädgård åt både öst och väst har vi många sköna soltimmar på båda sidorna av bostaden, på baksidan har även trädäcket byggts ut.

Lugnt och barnvänligt område med en stor gröning på baksidan av bostaden. Parkering för ca 3 bilar precis utanför bostaden.
Längre upp på gröningen bjuds vi på en lekplats, vi har även gångavstånd till både förskola och skola.

Närhet till kommunikationer i form av buss och tåg. Livsmedelsbutik och centrum har vi på en kortare promenads avstånd. Även fotbollsplaner, badplats och idrottshall ligger även dem inom ett behagligt avstånd från radhuset. Här finns många aktiviteter för barn i alla åldrar, och inne i centrum har vi fler affärer och restauranger. Ett boende som måste upplevas på plats!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 105 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5305 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Byggnadsår 2018
Pris 3 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Åsa Öjes
Reg. Fastighetsmäklare
0735-02 33 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Radhus på barnvänliga Åkerbruket!

Planritning

Alternativ planlösning
Alternativ planlösning

Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Åsa Öjes

Åsa Öjes

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Slåtterbalksgatan 21

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 105 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 0 av 2

Varmt välkomna till Slåtterbalksgatan, ett perfekt boende för barnfamiljen och med bra pendlingsavstånd från Malmö. Bostaden vetter mot en stor gröning där vi har en lekplats ett stenkast från trädgården. Från sovrummen på ovanvåningen har vi utsikt över den nybyggda förskolan, smidigt att ha så nära! Inne i bostaden gjordes det smarta och exklusiva tillval såsom ett ljusare laserat askgolv som finns genomgående i hela bostaden, bänkskiva i sten, ljust kakel och klinker i badrummen samt en exklusiv takdusch bara för att nämna några. Att de även har låtit bygga ut trallen i trädgården mot gröningen är såklart ett plus i kanten. I vardagsrummet och i köket sitter måttbeställda plisségardiner som medföljer i köpet.

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 105 kvm
Byggnadsår 2018
Kommentar till byggnadsår Nyproducerade radhus av Kärnhem
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Övrigt om byggnaden Radhuset är försett med en värmepump. Den styr värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten.
Renoveringar Radhuset är försett med en värmepump. Den styr värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten.

Rum

Hall

Gott om förvaring i form av en garderob med skjutdörrar. Ljust klinkergolv och vitmålade väggar.

Kök

Stilrent kök med vita luckor och en stilfull och rejäl bänkskiva i sten. Bra arbetsyta och generöst med skåp och lådor till förvaring. Plats för matbord för ca 6 personer.

Badrum 1

Helkaklat med vita kaklade väggar och ett ljust klinkergolv i en varm grå ton. Tillval såsom ljusare klinkergolv, duschväggar, takdusch samt spotlights.

Vardagsrum

Härligt ljust rum med utsikt över trädgården och gröningen. Här har vi gott om plats för både soffhörnan och även matbord om så önskas. Här har vi utgången till trädgården.

Allrum

Vi tar oss upp till ovanvåningen. Det första vi möter är allrummet, som idag används till tv-rum. Ljust och härligt rum som med enkelhet kan möbleras till arbetsrum, eller om man behöver ett till sovrum kan man med små medel även göra det.

Master sovrum

Här har vi gott om förvaring i form av en garderob som löper längs hela väggen med skjutdörrar. I rummet har vi även plats för dubbelsängen. Fönster mot trädgården på baksidan.

Sovrum 2

Ljust rum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel om så önskas. Här har vi fönster mot bostadens entrésida.

Sovrum 3

Likt rummet beskrivet ovan vetter även detta rum mot bostadens entrésida. Här inne finner vi även en garderob. Plats för säng, skrivbord och övrig förvaringsmöbel om så behövs.

Badrum 2

Även detta badrum är helkaklat med ljust grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Inredning såsom badkar, wc, handfat samt spegelskåp.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2021-03-25
Energikonsumtion 31 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 764-0023
Pris 3 195 000 kr
Avgift 5305 kr/mån
Andel i förening 4%
Andel av årsavgift 4%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 283 098 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Odlaren i Svedala
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-4628
Gatuadress Slåtterbalksgatan 21
Postnummer 23344
Ort SVEDALA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades 2016 och dess fastigheter stod klara 2018. Det finns 25 bostäder i totalt 10 huskroppar uppdelat i både par- och radhus i två plan. På fastigheten finns förrådsbyggnad till respektive lägenhet. Fastigheten ingår i en samfällighetsförening som förvaltar gemensamhetsanläggningar för 4 stycken miljöstationer och 2 stycken lekplatser med tillhörande gångvägar.
Ekonomisk förvaltare: Bredablick
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 25
Renoveringar Nybyggt år 2018, inga planerade renoveringar.
Parkering Föreningen har 6 gästparkeringar. I övrigt har varje bostad antingen carport eller plats för bil på uppfarten.
Tv och bredband Föreningen har ett gemensamt avtal med Telia gällande både tv och bredband. I avgiften ingår tv paket "Lagom". För att utöka antalet kanaler hänvisar vi till Telias kundtjänst.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande ex kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Parkering Carport för 1 bil samt plats för 2 bilar till på uppfarten. Laddningsstolpe för elbil är installerat.
Uteplats Stenläggning på framsidan. Baksidan har ett trädäck samt gräsmatta och staket.

Dokument

Området

Åkerbruket är ett område i Svedala där vi erbjuds friliggande villor, parhus, radhus och lägenheter. Byggnaderna består av nyproducerade bostäder från ca år 2016 och framåt, och ännu fortsätter det bebyggas med både villor och radhus.

Närområde

Vi har gångavstånd till Svedala centrum där vi erbjuds såväl shopping i form av livsmedelsbutiker men också klädaffärer, caféer och restauranger.

Kommunikation

För den bilburne är det enkelt att ta sig ut på motorvägarna via 108:an som går utanför området. Tar man sig till centrum har vi både Pågatågen och regionbussar att tillgå.

Övrigt

I området har vi Åkerbrukets förskola som stod klar sommaren 2020. Vi finner även Aggarpsskolan som är för åldrarna åk 4-9.

Räkna på ditt nya boende