VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Igelviken, Svartsjö

Stugvägen 6

- Möjligheterna hus
- Totalyta om 350 kvm
- Möjligt generationsboende
- Inomhuspool med relaxyta
- Låg driftskostnad med bergvärme
- Stor potential för den egna företagaren
- Dubbelgarage med fjärrstyrda portar
- Stor tomt i söderläge
- Kommunalt VA och fiber

Söker du ett boende med stora och generösa ytor? Eller är du egen företagare och vill kunna jobba med verksamheten hemifrån? Då bör du ta en titt på det här fantastiska huset som har en totalyta på 350 kvm. Här kan du framförallt njuta av den stora trädgården (2 822 kvm tomt) och de flertalet uteplatser som bjuder in till fina stunder i solen under sommarhalvåret. Stort poolrum på 95 kvm med takhöjd upp till ca 5 meter ger plats för avkoppling och rekreation. Poolen har förra året fått nytt sandfilter och tempereras med hjälp av bergvärmen som fick ny pump 2021. Denna bidrar för övrigt mer än väl till de låga driftskostnaderna. Poolrummet skulle även förslagsvis kunna anpassas för dig som har din egen verksamhet.

Huset har väl tilltagna ytor för att inrymma en stor familj eller kanske göras om till generationsboende. Förvaringsmöjligheterna är exemplariska där källarplanet erbjuder just detta liksom det dubbelgarage med fjärrstyrda portar som finns. Totalt finns fyra ordentliga entréer till huset och tre eldstäder att elda i för att ge extra värme och höja mysfaktorn.

Huset ligger dessutom vackert med mycket grönska runt omkring sig och med endast ca 25 minuters pendlingsavstånd till Brommaplan. Trädgården har en stor och välskött gräsmatta som ger plats för lek. Stora fruktträd, både äpple och päron, ger fin blomsterprakt och kan ge en svalkande plats i skuggan. God fauna som lämpar sig väldigt bra för den odlingsintresserade.

På Färingsö finns tillgång till flera välsorterade matbutiker, skolor/förskolor, utbud av idrott/aktiviteter och framförallt en fantastisk natur med strövområde i skog och mark samt bad/båtliv vi Mälaren.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 256 kvm + 94 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 7 varav 3-5 sovrum
Tomt 2822 kvm
Byggnadsår 1951
Pris 5 995 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Bild
Bild

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stugvägen 6

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 3-5 sovrum
Boarea 256 kvm. Uppmätning 3/6-2024 (Se protokoll) Taxerad yta är idag 185+90 kvm. Köparen rekommenderas att uppdatera den nya arean hos Skatteverket.

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla med källare
Fastighet Lisselby 1:20
Boarea 256 kvm
Biarea 94 kvm
Byggnadsår 1951
Kommentar till byggnadsår Ombyggt 2007
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och kommunalt avlopp. Egen borrad brunn finns och kan exempelvis användas för att fylla på poolen och bevattning av trädgården.
Stomme Trä/Lättbetong
Fasad Tegel och träpanel
Fönster 2-glas/2-glas isoler
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Tegelpannor/Plåt
Grundläggning Källare/grundsulor med metallgjutet betonggolv
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Dubbelgarage som är installerat och har två fjärrstyda portar
Renoveringar Information om renoveringar mm:
Kommunalt vatten 2023
Nytt sandfilter poolpump 2023
Ny kyl/frys/diskmaskin/ugn 2023
Kommunalt avlopp 2021
Ny bergvärmepump 2021
Renovering badrum övre plan 2014
Tillbyggnad med poolrum 2007
Luft/Luftvärmepumpar 2007
Ny elcentral med jordfelsbrytare 2005
Energihål bergvärme borrat 2001
Renovering badrum källare 1990-tal
Dubbelgarage 1982
Fasadrenovering med tegel 1981
Fiber finns installerat
Centraldammsugare uppe och nere samt "sopnedfart" i köket
Bredband FIber finns installerat

Rum

Hall

Ta klivet in och känn dig välkommen till möjligheternas hus. Vid hallen erbjuds plats för avhängning. Golvet har brunt behandlad parkett och väggarna är ljust målade. Från hallen når du sedan vardagsrum, matrum alternativt kan ta trappan upp till övervåningen.

Vardagsrum / Veranda

Vid vardagsrummet ges gott om social yta med sällskapshörna. Här finns en stor braskamin som bjuder in till extra mys att elda i under vinterhalvåret. Intill detta finns ett litet rum (glasveranda) med härlig vy över trädgården där förslagsvis ett par bekväma fotöljer kan inrymmas och ge möjlighet till avkoppling. Golvet här är ett grått laminatgolv (med trägolv under) och väggarna målade i vitt. Från vardagsrummet finns även skjutdörrar till poolrummet.

Kök

Stort och gediget arbetskök med gott om förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Blå skåpluckor, massiv bänkskiva och kakel i brunröd ton. Utrustat med kyl/frys, ugn, glashäll, gasspis, grill och diskmaskin. Utgång härifrån finns till balkongen i skyddat läge mot baksidan. Trägolv och ljust målade väggar. Stort burspråk bjuder på behagligt med ljus.

Matrum

Intill köket finns ett matrum som rymmer ett stort sällskap. Trägolv och ljust målade väggar samt en fondtapet.

Separat entré/WC

Med ingång från baksidan finns en separat entré där trappen ner till källarplanet också finns. Här finns också en extra WC med handfat som har ljus plastmatta på golvet och väggar målade i vitt / mörkbeige.

Pool och relax

Denna del av huset byggdes till 2007 och har en härlig rymd med högt i tak och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Fin utsikt ner över trädgården. Poolen är 4 x 8 meter och 1,4 meter djup. Den är temperad och kopplad till bergvärmen vilket ger en god ekonomi. Avfuktare, reningsverk och poolskydd finns. Glasade skjutpartier leder in hit både från huset och mot fram- och baksidans uteplatser. Plats för sällskapsgrupper och motionsmaskiner/träningsytor för den som gillar det. Väggar och tak har vitlaserad träpanel och golvet är i klinker med ljus ton av terracotta.

Allrum

När du tar klivet upp till övre planet möter först ett allrum med en fantastisk öppen spis. Härifrån finns också utgång till den stora balkongen med härlig vy över trädgården. Brunt parkettgolv och väggar målade i mörkt beige.

Sovrum 1

Matser bedroom med plats för dubbelsäng. Svalt läge mot nordöst. Dubbelgarderob ger bra förvaringsutrymme. Ljus helteckningsmatta och brunt målade väggar.

Sovrum 2

Detta sovrum har ett fint ljusinsläpp från fönster i vinkel. Trägolv och ljust målade väggar.

Sovrum 3 / Arbetsrum

Detta sovrum kan med fördel även användas som arbetsrum. Trägolv och målade väggar i en svag ljusblå ton.

Badrum

Ljust och stilsäkert helkaklat badrum med vitt golv och vita väggar i ett svagt kontrastbrytande mönster. Här finns WC, kommod, dusch med glasvägg och badrumsskåp. Eluppvärmt golv ger en behaglig komfort och fönster ger fint ljusinsläpp.

Bad/Bastu/relax

Kliver du ner till källaren finns ett större "badrum" med dusch, bubbelbadkar och bastu. Generösa ytor och god potential för dig som vill renovera och kanske även inkludera tvättstugan här.

Övrigt källare

I källarplanet finns ett stort hobbyrum att nyttja efter önskemål. Här finns även tvättstuga, matkällare och två stora förråd som ger bra förvaringsmöjligheter. I ett av dessa finns fortfarande oljetanken kvar. Separat entré finns till källaren från både entrésidan och baksidan.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2024-06-04
Primärenergital 57

Ekonomi

Pris 5 995 000 kr Utgångspris
Taxeringsvärde 4 282 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 437 000 kr
  • Småhusbyggnad: 2 845 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 845 000 kr
Värdeår 1980
Summa inteckningar 4 135 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Elförbrukning 16 453 kWh/år
Driftkostnad 43 023 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 316 kr
  • Försäkring: 9 200 kr
  • Renhållning: 2 190 kr
  • Hushållsström: 29 000 kr
  • Sotning: 617 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 700 kr

I elkostnaden ingår uppvärmning av poolen under hela året.

Tomt

Tomtarea 2822 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Övrigt Stor och välskött trädgårdstomt som har gräsmatta till största delen och på ett trevligt sätt ramas in av buskar. Här finns mycket fina planteringar och växtlighet i form av äppel- och päronträd, syren, rhododendron, jasminebuske, körsbärsträd och plommonträd bland mycket annat.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Ekerö Lisselby GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden
Avtalsservitut Kraftledning
Last: Avtalsservitut Kraftledning, 01-IM6-29/1066.1

Planbestämmelser Vattenskyddsområde (2008-11-25)

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende