VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vasagatan 17 A-D

- Endast tre lägenheter kvar!
- Juridisk person accepteras med fri uthyrning
- Perfekt övernattningslägenhet eller förstagångsboende
- Tillträde våren 2023

Varmt välkommen till det populära projektet Fabriksparken! I projektet T2 finns nu endast tre lägenheter kvar och inflyttning sker redan under våren 2023 och här erbjuds ett högkvalitativt boende i centrala Sundbyberg med regionens största utbud av kommunikationer. I denna enrummare om 19 kvm finns nu en möjlighet till en perfekt övernattningsbostad för er själva eller för en anställd då det nu finns möjlighet att förvärva som juridisk person. Lägenheten vetter mot den lugna gågatan som snabbt tar er in till Sundbybergs station med flertalet busslinjer, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Området bjuder även på flertalet restauranger, caféer, butiker samt välsorterade livsmedelsbutiker med bla Willys, Ica samt Lidl inom några hundra meter.

För fullständig information om visningar, köpprocessen och övrigt hänvisar vi till Aros projektsida https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/

I Fabriksparken erbjuder Aros Bostad ljusa och välkomnande lägenheter, från ett till fem rum och kök. De större lägenheterna har genomgående planlösning, så att bostaden får ljus från två håll. Oavsett lägenhetens storlek finns en tanke bakom varje del av bostadens disposition. Genom att lägga dörröppningar nära yttervägg skapas rörelser längs fasaden och ytterligare ljusinsläpp mellan rummen. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats och flera av de större lägenheterna har till och med balkonger åt två håll. Högst upp i husen finns lägenheter med tillgång till privat takterrass. Här finns också två stora terrasser i olika väderstreck, med tillgänglighet för alla boende i huset.

Fabriksparken är beläget längs med Bällstaån och granne med den prisbelönta Marabouparken. Här blandas tankar om den moderna staden med hantverkskänslan i vackra gamla industribyggnader. Området utgör en ny stadsdel i tre kvarter med bostäder, butiker, kontor och skola - mitt i centrala Sundbyberg. Varje kvarter planeras för att främja ett socialt liv där gårdar och små torg erbjuder möjlighet till kontakt med grannar och närboende.

Restauranger, caféer och butiker ligger bokstavligt talat precis runt knuten. Det centrala läget erbjuder tillgång till all form av kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg, bussar, tvärbana, flygbuss och regionaltåg. För den som vill ha ett större butiksutbud finns både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia inom gångavstånd. Närområdet erbjuder fina promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön och för den längre promenaden kan man följa Bällstaån in mot Stockholm.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 19 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1771 kr/mån
Rum 1
Våning 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2022/2023
Pris 1 900 000 kr fast pris

Ansvarig mäklare
Jimmie Rönnbäck
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 30 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Daniel Fredricson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Nya bostäder i historisk industrimiljö!

fabriksparken-omradeskarta
fabriksparken-omradeskarta
fabriksparken-projektkarta
fabriksparken-projektkarta

Planritning

Jimmie Rönnbäck

Jimmie Rönnbäck

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vasagatan 17 A-D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 19 kvm.
Hiss Ja
Våning 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 19 kvm
Byggnadsår 2022/2023
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 26-1505
Pris 1 900 000 kr fast pris
Avgift 1771 kr/mån
Andel i förening 0,4773056551231%

Förening

Föreningsnamn Brf T2 Fabriksp
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-5354
Gatuadress Vasagatan 17 A-D
Ort Sundbyberg
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 99
Parkering Garage finns med tillgång till hiss, garaget är en underliggande 3D-fastighet som ägs av Skandia fastigheter och förvaltas av Parkando.
Tv och bredband Multimediauttag i alla rum för TV, data och IP-telefoni, undantaget våtrum, klk.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Fastigheten är ansluten till fjärrvärme, uppvärmning sker via radiatorer med golvförlaga radiatorrör. Fastigheten har ett mätinsamlingssystem för separat debitering av varmvatten och elförbrukning. Ventilationen drivs av ett FTX-system och El är anslutet till jordfelsbrytare, gruppcentral med automatsäkringar finns i respektive bostad.

Till varje bostad tillhör ett förråd placerat i källarplan samt en digitalt låsbar postbox placerad i entrén.

I övrigt finns ett barnvagnsförråd, cykelrum, rullstolsrum, sopsugsanläggning, rum för källsortering samt gemensam tvättstuga.

Dokument

Området

publicSignalfabriken 2Sundybergs IP 2Tornparken

I Sundbyberg bor ni nära kommunikationer och med ett varierat utbud av cafeér, butiker och restauranger. Här når ni också Signalfabriken och Tuletorget som bland annat erbjuder gym Balance och SATS, restaurangen KÄK m.m på promenadavstånd. I Sundbyberg finns det härlig parkmiljö att ta del av - Sundbyberg erbjuder någonting för alla.

Närområde

Sundbybergs Centrum kryllar med matbutiker, restauranger och cafeer. Där finns också gym, bageri, bank och shopping.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun. Avgift för boendeparkering är 600kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6.

Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan.

Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger

Räkna på ditt nya boende