VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Centrala Sundbyberg, SUNDBYBERG

Spinnerigatan 7, vån 7

Varmt välkommen till Fabriksparken och denna stilfulla trerummare. Här erbjuds stora öppna sällskapsytor, två ombonade sovrum, högklassigt badrum och balkong i läge mot den fina innergården. Bostadens exklusiva kök från Poggenpohl knyter samman lägenheten och blir en självklar plats för umgänge. I köket finns en stor köksö som erbjuder gott om förvaring samt perfekt plats för gästerna att slå sig ner på medan middagen tillreds. I anslutning till köket finns en given plats för matgrupp som rymmer hela familjen, i anslutning till denna når du bostadens rymliga balkong som bjuder på den ljuva kvällssolen.

Bostaden är belägen i området Fabriksparken som växer fram mitt Sundbyberg. Fabriksparkens ändamål är att skapa en ny stadsmiljö i centrala Sundbyberg med en blandning av högkvalitativa bostäder, härliga restauranger, lokala butiker samt skola och kontorsverksamhet. Det nya området utgöras av tre kvarter med sammanlagt 450 nya bostäder. I närområdet finns alla önskvärda kommunikationer, både tunnelbana, pendeltåg, SJ-tåg, tvärbana (Solna-Sickla-linjen), bussar och flygbussar. I närheten finns även härliga parker och grönområden i kombination med fina promenadslingor. En underbar bostad med ett svårslaget läge.

Är du intresserad eller har frågor om denna bostad?, kontakta ansvarig mäklare Lovisa på 076-176 2021!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 79 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4279 kr/mån
Rum 3
Våning 7 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Pris 5 795 000 kr

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Exklusiv 3a högt upp i huset i populära Fabriksparken

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Spinnerigatan 7, vån 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 2018
Kommentar till byggnadsår Byggt av Skanska
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Hallen erbjuder gott om yta för avhängning av kläder och skor samt förvaring i en garderob, ett linneskåp samt städskåp med vita fronter och svarta beslag. Golvet är av ekparkett och väggar i ljus kulör.

Vardagsrum

Vardagsrummet bjuder in till att möblera på flera olika vis. Här ryms soffgrupp samt tillhörande tv-möbler. Rummet är ljust och luftigt med fint ljusinsläpp från två håll med stora fönster. Väggar ljusa likaså golvet som löper vidare i parketten.

Kök

Köket är mycket stilrent av märke Poggenpohl klätt i luckor och laminerad bänkskiva i grå ton. Köket erbjuder gott om förvaring i både underskåp, överskåp samt i köksö. Köket är utrustat med diskho i både köksö och väggfast del av köket, integrerade vitvaror i form av fullstor kyl samt halv frys integrerad i köksön, diskmaskin, häll, samt ugn. Vid köksön finns bra plats för barstolar.

Sovrum 1

Det första sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet, du äntrar rummet via en praktisk skjutdörr. Väggarna är här mörkblå och skapar ett ombonad sovrum. Golvet löper vidare i parkett. Här finns två orginalgarderober samt en ytterligare adderad. Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng samt tillhörande småmöbler.

Sovrum 2

Det andra sovrummet används idag som barnrum, rummet går att möblera med dubbelsäng. Här är väggarna i varm grön ton och golv i parkett fortsatt. Rummet lämpar sig både som sovrum men även perfekt som hemmakontor. Med en smart skjutdörrslösning avtas ingen yta från rummen.

Badrum

Badrummet är helkaklat i grå/beige kalkig ton. Badrummet är uturstat med dusch med glasdörrar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare med ovanhängande förvaring, handfat med kommod, samt väggfast spegel. Belysning utgörs av spotlights.

.

.

.

.

.

.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-03-01

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1573
Pris 5 795 000 kr
Avgift 4279 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, vatten, bostadsrättsförsäkringstillägget och bredband (1000/1000 Mbit/s).
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,74953%

Förening

Föreningsnamn BRF Fabriksparken 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-6169
Gatuadress Vasagatan 15A
Postnummer 17267
Ort SUNDBYBERG
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Fabriksparken 1 är en äkta bostadsrättsförening som består av 153 bostadsrätter samt 3 hyreslokaler. Föreningen bildades 2019 och innefattar byggnaderna på fastigheten Alpha 1 med adresser på Löfströms Allé 2A - 2E, Spinnerigatan 5-7, Vasagatan 15A-15B samt Tråddragargränd 6A-8B.
Läs mer på föreningens hemsida: https://fabriksparken1.se/
Föreningens ekonomi Föreningen har beslutat om en avgiftshöjning om 5 % från och med årsskiftet 2022/2023.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 153
Antal lokaler 3
Renoveringar UTFÖRA RENOVERINGAR
2021 - Åtgärdat vattenläckage på takterrasser i föreningen.
Parkering Det finns garage med 137 platser under fastigheten som förvaltas genom Parkando.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till Halebop för TV-, telefoni- samt bredbandstjänster. Bredband ingår i avgiften, övrigt tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har cykelrum, återvinningsrum, gästlägenhet, takterrass och innergård med glashus samt grill. Föreningen har 2 gemensamma tvättstugor som finns på Tråddragargränd 8A. Den stora tvättstugan har tvättmaskin, grovtvättmaskin, torkskåp samt torktumlare. I den mindre finns tvättmaskin samt torktumlare.

Gästlägenheten finns på entréplan på Löfströms Allé 2A som kan hyras av bostadsrättsinnehavare. Pris för hyra är 300 kr/dygn vilket läggs till på din månadsavgift för bostadsrätten och faktureras i efterhand.

Dokument

Området

publicSignalfabriken 2Sundybergs IP 2Tornparken

I Sundbyberg bor ni nära kommunikationer och med ett varierat utbud av cafeér, butiker och restauranger. Här når ni också Signalfabriken och Tuletorget som bland annat erbjuder gym Balance och SATS, restaurangen KÄK m.m på promenadavstånd. I Sundbyberg finns det härlig parkmiljö att ta del av - Sundbyberg erbjuder någonting för alla.

Närområde

Sundbybergs Centrum kryllar med matbutiker, restauranger och cafeer. Där finns också gym, bageri, bank och shopping.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun. Avgift för boendeparkering är 600kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6.

Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan.

Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger

Räkna på ditt nya boende