VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Sundbyberg, SUNDBYBERG

Max Sievertsgatan 6B

Välkommen till denna fantastiska tvårumslägenhet belägen i eftertraktade Fabriksparken i centrala Sundbyberg. Här finner du den perfekta kombinationen av stil, kvalitet och bekvämlighet. Lägenheten är rymlig och erbjuder generösa 64 kvadratmeter för dig att skapa ditt drömhem i. Här erbjuds en stor balkong som vetter mot innergården som så småningom färdigställs till en lummig och lugn grön oas. Här kan du njuta av din morgonkaffe eller bjuda in vänner för härliga grillkvällar.

Interiört präglas bostaden av exklusiva materialval och en genomgående naturnära färgskalan. Här har varje detalj noggrant valts ut för att skapa en stilfull och harmonisk atmosfär. Det exklusiva köket från Vedum är inte bara en fröjd för ögat utan också funktionellt och välutrustat. Badrummet är även det förstklassigt med en snygg mix av vitt och keramiskt beiget kakel. Fullskaligt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, ett genomgående modernt utförande.

Bostaden är belägen i Centrala Sundbyberg, en livfull och växande stadsdel. Området blir populärare för varje år som går och erbjuder en perfekt kombination av stadspuls och grönska.
Här hittar du ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och shoppinggallerior som tillfredsställer alla smaker och intressen. Sundbyberg är även känt för sina grönområden och parker där man kan ta promenader, jogga eller bara koppla av. Bland de populära parkerna finns Lötsjön och Marabouparken, som erbjuder grönska och frisk luft mitt i stadsmiljön. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg och bussar som ger smidiga förbindelser till hela Stockholm. Det tar bara några minuter att nå centrala Stockholm, vilket gör Sundbyberg till en attraktiv plats för både boende och arbete.

Låter det som en bostad i din smak?, kontakta ansvarig mäklare på 076-176 2021!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 64 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3701 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 10
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022/2023
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Max Sievertsgatan 6B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 64 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 10

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 64 kvm
Byggnadsår 2022/2023
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

I bostadens hall erbjuds gott om förvaring i garderob samt yta för öppen avhängning. Väggar är målade i ljusgrå kulör och golv utgörs av borstad vitpigmenterad ekparkett.

Kök

Köket är utrustat med integrerade vitvaror från Electrolux i form av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Tre högskåp finns vid sidan av kyl/frys som ger ypperlig förvaring. Köket är av sandbeige färg på luckor och beslag samt blandare i krom. Bänkskivor utgörs av kvartskomposit även den i sandbeige ton. Golvet löper vidare i den borstade vitpigmenterade ekparketten. Här finns bra plats för matgrupp av större sort.

Vardagsrum

Vardagsrummet bjuder på ett fint ljusinsläpp från innergården. Här finns plats för stor soffgrupp samt förvaringsmöbler. Väggar även här ljusgrå och golv av borstad vitpigmenterad ekparkett.

Sovrum

Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder bra yta för dubbelsäng och förvaringsmöbler, här finns en hel garderobsvägg som ger ypperlig förvaring för kläder. I sovrummet finns bra plats för 1-2 mindre arbetsplatser. Golvet löper vidare i den borstade vitpigmenterade ekparketten och väggar ljusgrå.

Badrum

Badrummet är helkaklat i ljusgrå/beige granitkeramik med ljusgrå fog på golv samt väggar av vitt kakel. Vägghängd spegel med infälld belysning, tak med spotlights samt en gråbeige kommod. Badrummet är även utrustat med dusch med glasvägg samt tvättmaskin och torktumlare.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 27-1301
Avgift 3701 kr/mån
Kommentar till avgiften Månadsavgiften inkluderar värme och kallvatten. Utöver månadsavgiften debiteras lägenhetsinnehavaren för hushållsel samt varmvatten efter individuellt uppmätt förbrukning. 238 kr/mån debiteras obligatoriskt för bredband.
Driftkostnad 2 856 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 856 kr

Övrigt avser obligatorisk kostnad för bredband om 238 kr/mån.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel av årsavgift 0,99771%

Förening

Föreningsnamn Brf T2 Fabriksp
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-5354
Gatuadress Vasagatan 17 A-D
Ort Sundbyberg
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 99
Parkering Garage finns med tillgång till hiss, garaget är en underliggande 3D-fastighet som ägs av Skandia fastigheter och förvaltas av Parkando.
Tv och bredband Multimediauttag i alla rum för TV, data och IP-telefoni, undantaget våtrum, klk.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Fastigheten är ansluten till fjärrvärme, uppvärmning sker via radiatorer med golvförlaga radiatorrör. Fastigheten har ett mätinsamlingssystem för separat debitering av varmvatten och elförbrukning. Ventilationen drivs av ett FTX-system och El är anslutet till jordfelsbrytare, gruppcentral med automatsäkringar finns i respektive bostad.

Till varje bostad tillhör ett förråd placerat i källarplan samt en digitalt låsbar postbox placerad i entrén.

I övrigt finns ett barnvagnsförråd, cykelrum, rullstolsrum, sopsugsanläggning, rum för källsortering samt gemensam tvättstuga.

Dokument

Området

publicSignalfabriken 2Sundybergs IP 2Tornparken

I Sundbyberg bor ni nära kommunikationer och med ett varierat utbud av cafeér, butiker och restauranger. Här når ni också Signalfabriken och Tuletorget som bland annat erbjuder gym Balance och SATS, restaurangen KÄK m.m på promenadavstånd. I Sundbyberg finns det härlig parkmiljö att ta del av - Sundbyberg erbjuder någonting för alla.

Närområde

Sundbybergs Centrum kryllar med matbutiker, restauranger och cafeer. Där finns också gym, bageri, bank och shopping.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun. Avgift för boendeparkering är 600kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6.

Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan.

Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger