VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hallonbergen, Sundbyberg

Lötsjövägen 47, 1tr

// Gott om förvaring // Välplanerad 5:a // Inglasad balkong med grönskande utsikt // El ingår i avgiften // Uthyrningsdel finns //

Varmt välkommen till denna välplanerade 5:a! Här erbjuds en bostad med flertalet sällskapsytor och gott om ljusinsläpp från stora fönster. Bostadens kök är stilrent med inredning i vitt med köksö som erbjuder gott om förvaring, i anslutning till köket finns bostadens inglasade balkong med grönskande utsikt (balkong under renovering). Vidare finns ett vardagsrum, fyra sovrum , ett badrum och två wc samt en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare (varav en uthyrningsdel med egen ingång och WC). Här ingår el i månadsavgiften.

Föreningen befinner sig i sluttampen med renovering av gården som vid färdigställandet kommer vara en grönskande plats med gemensamma sällskapsytor. Föreningen har även pågående renovering av garage som beräknas vara färdigställt 2022-2023 i samband med gårdsrenoveringen.

Bostaden är belägen i området Hallonbergen i Sundbyberg precis intill närkommunikationer som ger dig smidig access direkt till Solna, Kista och Stockholm city med tunnelbana. Hallonbergen erbjuder flertalet busslinjer och som tar dig till stadsdelar runt om i hela stor Stockholm som Tensta, Vällingby, Sundbybergs Centrum, Karolinska sjukhuset, Karolinska institutet, Stockholms universitet samt Danderyd sjukhus. Hallonbergen är en stadsdel i tillväxtfas, här finns en blandning av restauranger, lokala butiker, skola, förskola och kontor. Vidare erbjuds Sundbybergs Tennisklubb inom 5 minuters gångavstånd. I närheten finns även härliga parker och grönområden i kombination med fina promenadslingor såsom Lötsjön och Råstasjön.

Är du intresserad eller har frågor om denna bostad?
Kontakta ansvarig mäklare Sofia Oscarsson på 072-555 00 97.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 95.3 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5180 kr/mån
Rum 5
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1969-1970
Pris Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Sofia Oscarsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 00 97
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Melissa Scholz
Reg. Fastighetsmäklare
070-45 39 883
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad ljus 5:a med inglasad balkong och grönskande utsikt!

Planritning

Sofia Oscarsson

Sofia Oscarsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lötsjövägen 47, 1tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 95.3 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 95.3 kvm
Byggnadsår 1969-1970
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkomnande hall med ljusinsläpp från två väderstreck. Vitmålade väggar med klassiskt parkettgolv.

KLÄDKAMMARE

Rymlig klädkammare i anslutning till hallen som ger bostaden gott om förvaringsmöjligheter.

INRE HALL

Den inre hallen ger bostaden ytterligare förvaringsmöjligheter och ligger i anslutning till sovrum 4, vardagsrummet samt WC 1. Med genomgående vitmålade väggar och parkettgolv.

WC 1

Här erbjuds en renoverad toalett med vitmålade väggar och ljusgrått klinker med spegelskåp och inbyggd belysning. Stambytt sedan 2022.

BADRUM

Helkaklat och ljust badrum här finns både badkar, WC, tvättmaskin, tvättställ med kommod, spegelskåp och handdukstork. Väggarna pryds med vita kakelplattor och grått klinkergolv. Stambytt sedan 2022.

KÖK

Köket är renoverat och har gott om arbetsytor samt förvaring i övre köksskåp och köksö. Här finns induktionshäll, inbyggnadsugn, köksfläkt, diskmaksin, diskho och kyl/frys. Köket är vitkaklat med vita köksluckor och skåp med arbetsyta i grått. Stambytt sedan 2022.

BALKONG

Rymlig inglasad balkong med plats för utemöblemang efter tycke och smak. Här bor du med söderläge och grönskande utsikt. Balkong är under renovering.

SOVRUM 1

Detta sovrum har två inbyggda garderober med vitmålade väggar samt ett stort fönster med grönskande utsikt som skänker rummet gott och ljus. Här finns plats för både dubbelsäng och arbetsplats.

SOVRUM 2

Här erbjuds plats för säng och gott om förvaringsmöjligheter samt ett stort fönster med grönskande utsikt.

SOVRUM 3

Detta sovrum kan disponeras som uthyrningsdel då egen ingång med hall samt WC med dusch erbjuds här. Rummet har ett stort fönster och vit tapetserade väggar.

WC 2

Denna WC ligger i anslutning till sovrum 3 och har vitkaklade väggar med beigea detaljer. Här finns WC, tvättställ, dusch samt spegelskåp.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet har två stora fönster som ger rummet gott om ljusinsläpp. Här finns vitmålade väggar och parkettgolv. Vidare finns det plats till förvaringsmöjlighet.

SOVRUM 4

Detta sovrum ligger i nära anslutning till WC 1 som nås genom den inre hallen. Här finns plats till både säng och skrivbord samt förvaringsmöjligheter.

FÖRRÅD

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2021-12-27
Energikonsumtion 75 kWh/m2 år.
Primärenergital 135

Ekonomi

Lägenhetsnummer 134
Avgift 5180 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, VA, hushållsel samt kabel-TV (basutbud)
Driftkostnad 1 630 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 630 kr

Driftkostnaderna är baserat på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,2691%
Andel av årsavgift 0,34%

Förening

Föreningsnamn Brf Terränglöparen 9
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-0361
Gatuadress Lötsjövägen 47
Postnummer 17443
Ort SUNDBYBERG
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Terränglöparen är en äkta förening som består av 463 lägenheter varav 97 st är hyresrätter samt 29 lokaler uppdelat på 6 hus enligt årsredovisning 2020. Föreningen ombildar hyresrätter löpande vilket genererar goda intäkter för föreningen. Huset är byggt mellan 1969-1970 och föreningen äger marken.

Föreningen godkänner delat ägande med minsta ägarandel om 10%.
Föreningen höjde avgifterna med 5 % fr.o.m 2022-04-01.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har 2 tvättstugor med totalt 12 tvättmaskiner där 2 maskiner per bokning sker. Vidare finns det 6 torkskåp och 6 torktumlare, (1 av varje bokas med tvättbokning) samt 2 grovtvättmaskiner (Seperat bokning).

FÖRRÅD
Föreningen har extra förråd som medlemmarna kan hyra.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 463
Antal hyresrätter 97
Antal lokaler 29
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2022 - Föreningen har genomgått ett stambyte av kök och badrum.

PÅGÅENDE RENOVERINGAR
2022 - Föreningen har pågående renovering av balkonger.
2022- 2023 - Den gemensamma gården är under renovering.
2022 - 2023 - Garageplatser under renovering.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Brf Terränglöparen 9 har beslutat ombyggnation/renovering på fastigheten Terränglöparen 9 i Sundbyberg. Byggmästargruppen AB är den anlitade entreprenören för att färdigställa gård och garage.
- PCB-sanering, kontroll/fastsättning av fasad, balkongskivor samt utredning kalkstensfasad.
- Ombyggnation av fläktsystem, utbyte garagefläktar, genomförande av OVK (obligatorisk ventilationskontroll).
- Synergieffekter för övrigt fastighetsunderhåll.

Läs mer om de kommande renoveringarna på https://www.brft9.se/renovering/
Parkering Föreningen har totalt 430 garageplatser varav 37 burplatser. De vanliga garageplatserna kostar för närvarande 450 kr/mån. Burplats kostar för närvarande 600 kr/mån I garaget finns det 4 stycken tvättplaster för bilar som medlemmarna kan nyttja. Pga renovering är garageplatserna ej tillgängliga förrän 2022-2023. Därefter kommer det finnas lediga platser att ansöka.
Tv och bredband Kabel-TV basutbud från Tele 2 ingår i avgiften. Sundbyberg Stadsnät erbjuder bredband via flera leverantörer. Dessa går på fibernät och kan tecknas med upp till 1/Gbit hastighet.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Hushållsel ingår i avgiften

Övrigt

Parkering Föreningen har gemensam parkering med separat kö, bilplats följer ej med bostaden specifikt.

Dokument

Området

Kommunikationer Hallonbergen har en tunnelbanestation på den blåa linjen som snabbt tar dig till Solna Centrum och T-centralen. Från Hallonbergen Centrum går ett flertal bussar mot Tensta, Vällingby och Sundbybergs Centrum. Barnomsorg, skola Hallonbergen har många bra grundskolor i närheten. Duvboskolan bedriver skolverksamhet från åk F-6. Kulturama grundskola har klasser från åk 4-9. Närservice Vid Enköpingsvägen ligger en stor Coopbutik. Bara ett par stationer med bussen tar dig till också Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. Grönområden Lötssjön gränsar Hallonbergen. Där kan du ta härliga promenader.