VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Sundbyberg, SUNDBYBERG

Löfströms allé 4D

Accepterat pris!

- Nyproduktion
- Exklusiva materialval
- Exemplarisk planlösning med alkov
- Räntegaranti upp till 5% under de två första åren

Vill du bo i centrala Sundbyberg med en förstklassig boendestandard? då är Fabriksparken och Löfströms Allé helt rätt för dig! Nu finns möjlighet att förvärva en stilfull nyproduktion om 32 kvadratmeter på husets tredje våning som står klar för inflytt. Mitt i Sundbyberg växer projektet Fabriksparken fram som denna bostad utgör en del av. Fabriksparkens ändamål är att skapa en ny stadsmiljö i centrala Sundbyberg med en blandning av högkvalitativa bostäder, härliga restauranger, lokala butiker samt skola och kontorsverksamhet. Det nya området utgöras av tre kvarter med sammanlagt 450 nya bostäder.

I denna etta fördelad på 32 kvadratmeter finner du ett stort sällskapligt vardagsrum i anslutning till det trivsamma köket, ett badrum med dusch samt kombimaskin, separat sovdel, bra med förvaringsmöjligheter samt en rymlig balkong som vetter mot den grönskande innergården. Bostaden är välutrustad maskinellt i både kök och badrum med integrerade vitvaror från Electrolux. Materialvalen och färgerna går i smakfulla jordnära toner i kombination med grå kalksten på fönsterbrädor, grå granitkeramik i badrum och bänkskiva i kök av kvartskomposit. Utförandet på denna bostad är med en bas av ljumma beige/gråa toner på väggar samt kök och kromade detaljer på handtag och beslag. Detaljerade beskrivningar finner du under det specificerade beskrivningarna för rummen.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 32 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2091 kr/mån
Rum 1
Våning 4 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2023/2024
Pris 2 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Daniel Fredricson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Utmärkt etta i populära Fabriksparken!

Planritning

Daniel Fredricson

Daniel Fredricson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Löfströms allé 4D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 32 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 8

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 32 kvm
Byggnadsår 2023/2024
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Hallen är målad i ljusgrå kulör och golv i vitaliserad parkett. I hallen finns garderober samt städskåp och öppen yta för avhängning på vit hatthylla.

Vardagsrum

Vardagsrummet pryds av borstad vitaliserad ekparkett av märke Kährs och väggar fortsatt i ljusgrå färg (NCS 1002-Y). Bostaden har ett fint ljusinsläpp i vardagsrum och kök som kommer från stora fönster vettande mot innergården. Från vardagsrummet nås en stor balkong med härlig vy.

Kök

Köket binds samman med vardagsrummet och har gott om förvaring och arbetsyta. Vitvaror är från Electrolux, däribland integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn samt mikrovågsugn. Bänkskivor samt stänkskydd är av ljusbeige kvartskomposit. Luckorna är släta i sandbeige färg och beslag av rostfritt borstat stål.

Alkov

Mellan hall och sällskapsytor infinner sig sovalkoven, en avskild lugn del med bra plats för säng och sängmöbel.

Badrum

Badrummet är utrustat med handfat med kommod i sandbeige färg utrustad med två lådor, toalett samt dusch med glasvägg. Golv är av lusgrå/beige granitkeramik, fog i ljusgrått och väggar pryds av vitt kakel. I tak finns spotlights. Ovan kommod finns spegel med integrerad belysning. Här finns kombinerad tvättmaskin samt torktumlare från Electrolux.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-1403
Pris 2 600 000 kr
Avgift 2091 kr/mån
Andel av årsavgift 0,60331%

Förening

Föreningsnamn Brf T1 Fabriksparken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-5313
Gatuadress Löfströms allé 4
Ort SUNDBYBERG
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 92
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Övrigt

Allmänt om bostaden Säljaren disponerar ett externt förråd

Dokument

Området

I Sundbyberg bor ni nära kommunikationer och med ett varierat utbud av cafeér, butiker och restauranger. Här når ni också Signalfabriken och Tuletorget som bland annat erbjuder gym Balance och SATS, restaurangen KÄK m.m på promenadavstånd. I Sundbyberg finns det härlig parkmiljö att ta del av - Sundbyberg erbjuder någonting för alla.

Närområde

Sundbybergs Centrum kryllar med matbutiker, restauranger och cafeer. Där finns också gym, bageri, bank och shopping.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun. Avgift för boendeparkering är 750kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6.

Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan.

Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger

Räkna på ditt nya boende