VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Sundbyberg, SUNDBYBERG

Löfströms allé 4A

- Nyproduktion med beräknad inflyttning i mars 2024
- Genomgående planlösning
- Balkong i söderläge
- Påkostat kök från Vedum
- Stort badrum med TM & TT
- I hjärtat av Sundbyberg
- Räntegaranti upp till 5% under de två första åren.

Bli den första att flytta in i denna väldisponerade 2: a i populära Fabriksparken i hjärtat av Sundbyberg. Här finner ni denna nyproducerade 2: a med beräknad inflyttning i mars 2024. Bostaden bjuder på genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Modernt och påkostat kök från Vedum med luckor i sandbeige kulör samt vitvaror från Electrolux. Rymligt sovrum, stort vardagsrum med flertalet fönsterpartier samt badrum med TM & TT, vilket underlättar vardagen. Materialvalen och färgerna går i smakfulla jordnära toner i kombination med grå kalksten på fönsterbrädor, grå granitkeramik i badrum och bänkskiva i kök av kvartskomposit. Utförandet på denna bostad är med en bas av ljumma beige/gråa toner på väggar samt kök och kromade detaljer på handtag och beslag.

Fabriksparken är en helt ny stadsmiljö i centrala Sundbyberg med bostäder, restauranger, butiker, skola och kontor. Det nya området kommer att bestå av tre kvarter med totalt 450 nya bostäder.
Husen är placerade så att det bildas små torg ut mot de angränsande gatorna och en skyddad grön gård inom varje kvarter. Här har ni närhet till kommunikationer, service och flertalet restauranger. En kort promenad bort finner ni vackra Marabouparken. OBS- bostaden säljs på ritning, ingen möjlighet till visning.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 63 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3813 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 10
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022-2024
Pris 4 350 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Malin Siekkinen
Reg. Fastighetsmäklare
0735-01 56 80
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Nyproducerad 2:a med påkostade materialval & balkong i söder!

public
public

Planritning

Malin Siekkinen

Malin Siekkinen

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Löfströms allé 4A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 63 kvm. Upplåtelseavtal
Hiss Ja
Våning 2 av 10

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 63 kvm
Byggnadsår 2022-2024
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

HALL

Välkomnande hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. Här finner ni garderober från Vedum med släta lackade luckor i vit kulör med utanpåliggande knoppar i borstat rostfritt utförande. Väggarna är målade i NCS 1002-Y (ljusgrå kulör) och kombineras med borstad enstavsparkett i vitpigmenterad ek från Kährs, detta är genomgående för hela lägenheten. Ytterdörr av säkerhetstyp i stål.

VARDAGSRUM

Lätt möblerat vardagsrum med flertalet fönsterpartier som ger rummet ett generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås bostaden balkong i soligt läge.

KÖK

Påkostat kök från Vedum med generöst med förvaring. Luckorna är släta i sandbeige kulör. Stänkskydd och bänkskiva i ljusbeige
kvartskomposit med diskho i rostfritt stål. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn samt mikrovågsugn. Integrerat i skåpinredningen finner ni kyl/frys samt diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Electrolux. Belysning med LED-list under väggskåp i kök.

SOVRUM

Stort och rofyllt sovrum som vetter mot föreningens lummiga innergård. Här kan ni enkelt möblera med dubbelsäng samt övrigt möblemang. Generöst fönsterparti samt franskbalkong vilket bidrar till en ljus och luftig känsla. Här finner ni två garderober samt linneskåp.

BADRUM

Rymligt badrum med väggar med vitt kakel som kombineras med golv i ljusgrå/beige granitkeramik med ljusgrå fog. Här finner ni wc, dusch med glasvägg samt sandbeige kommod med två lådor. Ovan kommod finns vägghängd spegel med infälld belysning. Tak i vit kulör med utanpåliggande spotlights. Här finner ni både tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagen. Ovanför TM & TT finns bänkskiva i vit laminat och väggskåp vilket maximerar förvaringen.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 23.1203
Pris 4 350 000 kr eller högstbjudande
Avgift 3813 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme & kallvatten
Driftkostnad 10 101 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 205 kr
  • Hushållsström: 5 040 kr
  • Övrigt: 2 856 kr

Uppgifter om driftskostnader är en schablon hämtad från upplåtelseavtal. Övrigt avser obligatorisk tillägg för tv/bredband om 238 kr/mån

Andel av årsavgift 1,10015%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 820 900 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostaden indirekta nettoskuld är baserad på ekonomisk plan.

Förening

Föreningsnamn Bostadsrättsföreningen T1 Fabriksp
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-5313
Gatuadress Löfströms allé 4
Postnummer 17266
Ort SUNDBYBERG
Äkta/oäkta förening Äkta
Föreningens ekonomi Byggbolaget erbjuder föreningen räntegaranti för ränta överstigande ekonomiska planen upp till en räntesats om 5% under det två första åren.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 92
Antal lokaler 1
Renoveringar Fastigheterna är under uppförande och har därav inget behov av renoveringar.
Parkering Garage finns med tillgång till hiss, garaget är en underliggande 3D-fastighet som ägs av Skandia fastigheter och förvaltas av Parkando.
Tv och bredband Tv/Bredband/Telefoni via Telia. Obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Innergård gemensamt med föreningen Brf T2 Fabriksp.
Gemensamma utrymmen I övrigt finns barnvagnsförråd, cykelrum, rullstolsrum, sopsugsanläggning, rum för källsortering samt gemensam tvättstuga.
Övrigt Fastigheten har ett mätinsamlingssystem för separat debitering av varmvatten och elförbrukning.

Övrigt

Övrigt Säljaren disponerar ett förråd.

Dokument

Området

publicSignalfabriken 2Sundybergs IP 2Tornparken

I Sundbyberg bor ni nära kommunikationer och med ett varierat utbud av cafeér, butiker och restauranger. Här når ni också Signalfabriken och Tuletorget som bland annat erbjuder gym Balance och SATS, restaurangen KÄK m.m på promenadavstånd. I Sundbyberg finns det härlig parkmiljö att ta del av - Sundbyberg erbjuder någonting för alla.

Närområde

Sundbybergs Centrum kryllar med matbutiker, restauranger och cafeer. Där finns också gym, bageri, bank och shopping.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun. Avgift för boendeparkering är 600kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6.

Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan.

Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger

Räkna på ditt nya boende