VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Lilla Alby, Sundbyberg

Hamngatan 3

// Möjlig 3:a // Ljusinsläpp i två väderstreck // Modern och välplanerad // Låg avgift // Gott om förvaring //

Välkomna till denna stora och ljusa 2:a med ljusinsläpp i två väderstreck. Bostaden disponeras i dagsläget som en 3 rum och kök. Här har ni möjlighet att bo i lugnet med Bällstaån precis utanför porten, promenadslingan tar dig hela vägen in till city. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med ett modern kök med gott om förvaring. Här finns rymligt vardagsrum med plats för generösa sällskapsytor och middagsbjudningar. Vidare kan erbjudas en hög standard, bra förvaring i flertalet inbyggda garderober, utrymme för arbetsplats, fullutrustat kök samt helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter.

Precis intill byggs Staden under tak där hållbarhet och återbruk är en grön tråd genom projektet. Här är service, kultur och rekreation en stor del av innehållet som bl.a. innefattar restauranger, caféer, gym och butiker. Här bor ni med lugnt läge, bokstavligt talat ett stenkast från Bällstaån med promenadstråk samt gångavstånd till Sundbybergs Centrum med butiker, restauranger samt kommunikationer i form av tvärbanan tre minuter bort, bussar, T-bana och pendeltåg. Garage finns i huset.

Här kan man inte annat än trivas!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 68 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3826 kr/mån
Rum 2,5
Våning 1 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2014
Pris 3 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Adam Behrer
Reg. Fastighetsmäklare
0708-19 67 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Adam Behrer

Adam Behrer

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hamngatan 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2,5
Boarea 68 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 7

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 68 kvm
Byggnadsår 2014
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning i hatthylla samt skoställ. Väggar i vitt och golv i parkett.

VARDAGSRUM

Öppen social planlösning i vardagsrummet som rymmer plats för större sällskap. Väggarna går i vitt med en ljust beigegrå vägg och genomgående parkettgolv.

KÖK

Köket erbjuder plats för middagsbjudningar i anslutning till vardagsrum samt arbetsyta för den matlagningsglada. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, mikro, kyl/frys samt diskmaskin. Köket är genomgående vitt med gott om förvaring i både skåp och luckor med golv i parkett.

ALLRUM

Allrummet disponeras i dagsläget som barnrum och fungerar likväl att använda som walk in closet, kontor eller studio. Rummet har ljust beigegråta väggar, golv i parkett och har gott om ljusinsläpp genom den moderna industriväggen som går i samma ton som väggfärgen.

SOVRUM

Sovrummet är rymligt och har gott om plats för dubbelsäng. Här finns även en garderobsvägg med gott om förvaring. Väggarna går i vitt och golv i parkett.

BADRUM

Här erbjuds ett fullutrustat badrum med tvättmaskin, torktumlare, förvaring i överskåp, badkar, wc, vitt porslinshandfat med kommod, handdukstork och spegelskåp samt spotlights i tak.

FÖRRÅD

Till bostaden hör nyttjanderätt till ett förråd.

ÖVRIGT

Bostaden är registrerad som 2 rok och kök enligt ekonomisk plan men disponeras som 2,5 rok.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2017-11-01
Primärenergital 59

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31002
Pris 3 995 000 kr utgångspris
Avgift 3826 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme, kallvatten & bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 220 kr/månad.
Driftkostnad 5 256 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 256 kr
  • Hushållsström: 4 000 kr

Driftkostnaderna är baserade på schablon och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,85655%
Andel av årsavgift 1,857%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 603 567 kr

Förening

Föreningsnamn BRF Mälarporten
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769626-1283
Gatuadress Hamngatan 3
Postnummer 17266
Ort Sundbyberg
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Huset byggdes 2014 och i föreningen finns det 47 lägenheter och en lokal.

Föreningen accepterar delat ägande med minsta ägarandel 10%.
Föreningen accepterar inte juridisk person som ägare.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har ett gemensamt cykelförråd samt två st barnvagnsrum i port 3 och 5, samt ett styrelserum på källarplan. Vidare finns utvändig sopsugsanläggning på gården för mat- och restavfall sam källsorteringsrum i entréplan.
Äger föreningen marken Föreningen ägar marken
Antal lägenheter 47
Antal lokaler 1
Parkering Föreningen har 33 platser garageplatser på källarplan med möjlighet till elladdning. Kostnad f.n. 1 000 kr/mån (2022) samt
i förekommande fall tillkommande kostnad laddbox och elförbrukning. Kölista gäller för platserna.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Telia Triple Play vad gäller tv, telefoni samt bredband. Obligatorisk kostnad (f.n. 220 kr/månad, 2022).
Överlåtelseavgift 1183 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Parkering Bilplats följer ej med bostad, separat kö.

Dokument

Området

Lilla Alby är en stadsdel i det södra hörnet av Sundbyberg och ett perfekt område att bo i för dig som vill ha lugn och ro men ändå ha nära till service, kommunikationer och stadsliv. Sundbybergs strandmiljö har utvecklats med bostäder och parkområden, bla Tuvanparken som är en mötesplats för alla åldrar. Här finns lekplatser, öppna gräsytor med plats för solbad och picknick, hundrastgård samt upplevelserika blomsterplanteringar. Det är en nyrenoverad park och stommen utgörs av de gamla parkträden. Nya träd har planterats för att säkra att träd även finns för framtiden. Parken har också fått ny belysning som gör området tryggare kvällstid. För dig som gillar långpromenader eller att ta en joggingtur finns det populära stråket längs Bällstaån vidare bort mot Solna strand, Pampas marina och Kungsholmen. I närheten ligger även Marabouparken. Marabouparken har en lång historia och är inte bara en mysig park. Parken inhyser även Marabouparken Konsthall som är en institution för svensk och internationell samtidskonst med en historisk skulpturpark i funktionalistisk stil. I området finns fem förskolor i både kommunal och privat regi. Här ligger också Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. I närheten finns även Viktor Rydberg med grundskolan och gymnasium. I Sundbybergs Centrum ligger också Ängskolan med grundskola från F-9.

Närområde

I Lilla Alby kan du kombinera grönska och lugnet med stadsliv. En kort promenad bort ligger Signalfabriken och Sundbybergs Centrum med matbutiker, restauranger, cafeer, bageri, bank och shopping. Här finns också flertalet gym i närheten, bl a SATS, Friskis & Svettis, Nordic Wellness samt Crossfit gym.

Kommunikation

Några minuters promenad till Sundbybergs centrum med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer samt flygbussar. Till city tar du dig från Sundbybergs centrum på ca 10 minuter. Sedan ett par år når även Tvärbanan Sundbybergs centrum. Banan går i en halvcirkel söder, väster och norr om Stockholms innerstad, från Sickla udde via Hammarby sjöstad, Gullmarsplan, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Stora Essingen, Alvik, Ulvsunda, Centrala Sundbyberg och Solna centrum till Solna station.

Övrigt

En bit bort ligger Lötsjön och Råstasjön som erbjuder fina promenadstråk längs vattnet. Vid Lötsjön finns också ett utegym. På andra sidan E18 ligger Ursviks motionsområde med löp- och skidspår samt utegym.

Räkna på ditt nya boende