Bällsta strand, Sundbyberg

Hamngatan 11B

// Sjöutsikt // Dubbla badrum // Stor inglasad balkong // Öppen planlösning // Stor balkong med em- & kvällssol //

Varmt välkomna till denna välplanerade hörn-4:a om 93,5kvm på populära Hamngatan. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga där stilrena, tidlösa detaljer möter den praktiska och bekymmerslösa nyproduktionsstandard. Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum, ogenerat läge, dubbla badrum - båda med dusch samt stor inglasad balkong i sydöst med sol från morgon fram till sen kväll. Vidare kan erbjudas, 3st sovrum och generösa förvaringsutrymmen.

Här bor ni med lugnt läge, bokstavligt talat ett stenkast från Bällstaån med promenadstråk samt gångavstånd till Sundbybergs Centrum med butiker, restauranger samt kommunikationer i form av tvärbanan tre minuter bort, bussar, T-bana och pendeltåg. Garage finns i huset.
Här kan man inte annat än trivas!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 93.5 kvm
Avgift 4746 kr/mån
Rum 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris

Ansvarig mäklare
Melissa Scholz
Reg. Fastighetsmäklare
070-45 39 883
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Adam Ulfung
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 36 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

snart här mint Web 36 AdamUlfung visitkort Info-Corona Hemnet_Solna

snart här mint
snart här mint
Web 36
Web 36
AdamUlfung visitkort
AdamUlfung visitkort
Info-Corona Hemnet_Solna
Info-Corona Hemnet_Solna

Planritning

Hamngatan 11B
Hamngatan 11B
Melissa Scholz

Melissa Scholz

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hamngatan 11B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 93.5 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 93.5 kvm
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Rymlig, välkomnande hall med plats för avhängning. Redan innanför dörren möts vi av en toppfräsch atmosfär i form av en vitoljad enstavs- ekparkett som fortsätter vidare in i bostaden tillsammans med väggar målade i ljusgrått. Exemplarisk förvaring i intilliggande klädkammare.

SOVRUM 3

Spatiöst sovrum med utrymme för dubbelsäng samt bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar i grått och Elfa-hyllor bakom. Rikligt ljusinsläpp från dubbla fönster. Väggarna är målade i vitt och vitoljad ekparkett.

SOVRUM 2

Sovrum med plats åt säng och förvaringsmöbler alternativt arbetsplats om så önskas. Målade väggar i vitt och ekparkettgolv.

SOVRUM 1

Även detta sovrum har utrymme för säng och förvaring alternativt arbetsplats. Målade väggar i vitt och ekparkettgolv

BADRUM 1

Gäst-badrum utrustat med WC, tvättställ, handdukstork samt dusch med glasvägg. Klinkergolv i ljust beige nyans (golvvärme) och vitt kakel. Belysning från infällda spotlights i tak.

BADRUM 2

Stora badrummet med ljust beige klinkergolv (golvvärme) och vitkaklade väggar. Här finner ni WC, tvättställ med kommod, spegel, dusch med vikbara glasväggar, badrumsskåp samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp ovan. Infällda spotlights i tak.

VARDAGSRUM

Luftigt vardagsrum i öppen, social planlösning mot kök. Vardagsrummet har ett underbart ljusinsläpp från flertalet fönster och balkongdörr i två väderstreck. Här finns utrymme åt stor sällskapsdel. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är målade i vitt.

KÖK

Stilrent & exklusivt kök med generösa bänkytor och exemplarisk förvaring i många skåp. De grå luckorna går väl ihop med bänkskiva och stänkskydd i akrylsten. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, köksfläkt, kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och induktionshäll. Utrymme för matplats åt det större sällskapet invid fönsterparti. Ekparkettgolv och målade väggar i grått.

BALKONG

Generös, inglasad balkong. Sjöutsikt med möjlighet att se Bällstaåns båtliv. Plats åt större utemöblemang, på golvet ligger en trall. Den praktiska inglasningen bidrar till ökad användning av balkongen under svala vår- och höstdagar.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätt till källarförråd om 7 kvm (säljarens uppgifter)

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-05-29
Energikonsumtion 76 kWh/m2 år.
Primärenergital 83

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2579-1-63-1
Avgift 4746 kr/mån
Kommentar Inkl värme, kallvatten. Obligatorisk avgift om 194kr/mån för Kabel-TV/bredband/telefoni tillkommer
Driftkostnad 9 523 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 523 kr
  • Hushållsström: 8 000 kr

Driftskostnader baseras på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,25978%
Andel av årsavgift 1,23652%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Bällstaån i Sundbyberg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769627-7487
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Bällstaån i Sundbyberg bildades 2014. Huset uppfördes 2017 och består av 111st och bostadsrättslägenheter och 6st lokaler fördelat på 2st hus. Föreningen klassas som äkta och äger marken husen står på.

Föreningen planerar en årlig höjning av 2 % enligt den ekonomiska planen, man höjde avgiften med 2% 01-01-2021.

Föreningen accepterar delat ägandeskap med en minsta andel om 10 %.

VARMVATTEN
Varmvatten mäts separat och debiteras efter förbrukning på månadsavin.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns 2 st miljörum för hushållssopor och källsortering, 2st barnvagnsrum. Cykelparkering finns både inomhus och utomhus: på gården mellan de två husen, inne i garaget och i cykelrum som finns på plan -1 (garageplan) samt 0 (gatuplan). Det finns även 2st föreningslokaler - 1st föreningslokal, bokningsbar mot avgift, för max 28 personer samt 1st Bastu, relaxrum, dusch och wc, bokningsbar utan avgift.

TVÄTTSTUGA
Föreningens tvättstuga är belägen på plan 0 i huset på Hamngatan 13. Denna är utrustad med 1st tvättmaskin, 1st torktumlare, 1st torkskåp och 1st mangel.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 111
Antal lokaler 6
Renoveringar Fastigheten uppfördes 2017 och det föreligger inget renoveringsbehov för närvarande (2021-05-28). Underhållsplan upprättas för kommande behov med regelbunden översyn.
Femårsbesiktning 2022.
Parkering Föreningen förfogar över 60 st garageplatser som nås från hissen i samma port. Avgift 1 200 kr/mån. För närvarande är det kö (2021-05-28). Kölista administreras av styrelsen på mail: garage@brfballstaan.se.
Tv och bredband Comhem levererar IP telefoni, bredband och TV där föreningen har tecknat ett gruppavtal. Obligatorisk avgift om 194 kr/mån ger 100/100Mbit och debiteras via månadsavin. Samtalskostnader för bredbandstelefoni betalas mot en separat faktura från leverantören.
Överlåtelseavgift 1666 kr
Pantsättningsavgift 714 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Bällstaån 1Bällstaån 2Bällstaån 3Bällstaån 4bällstaångrönastuganSignalfabriken 2Tornparken

Kommunikationer Ett stenkast från Bällsta Strand ligger Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Tvärbanan har också en station i Bällsta Bro som tar dig till Solna Station och Alvik. Barnomsorg, skola Nära Bällsta Strand ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. I Sundbybergs Centrum ligger också Ängskolan med grundskola från F-9. Närservice I Bällsta Strand kan du kombinera grönska, vattnet och lugnet med stadsliv. En kort promenad bort ligger Sundbybergs Centrum med matbutiker, restauranger, cafeer, gym, bageri,bank och shopping. Grönområden Bällsta Strand, också kallat Sundbybergs guldkust ligger längs Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan.

Räkna på ditt nya boende