Visningar

Måndag 2 Oktober KL: 17:30 - 18:00 Öppen visning - Förboka gärna! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Ursvik, Sundbyberg

Gamla Enköpingsvägen 178, 4tr

// Solig balkong i sydväst // Högt upp i huset // Toppmodernt kök // Tre rymliga sovrum // En av Ursviks bästa föreningar // Låg avgift // Trevlig och välutrustad innergård med bl. annat lekplats // Kort kö till garageplats // Lugnt beläget på nästintill otrafikerad gata //

Äntligen det toppmoderna boendet för familjen på marknaden!
Här erbjuds ett riktigt drömboende för såväl paret som den moderna familjen. Som en av områdets bäst planerade bostäder erbjuds genomgående planlösning med tre rymliga sovrum och fint ljusinsläpp från fönster i dubbla väderstreck. Tack vare bostadens höga läge når solens strålar obehindrat in. Från köket nås rymlig balkong ut mot grönska, beläget i ett soligt sydväst-läge. Utöver detta har bostaden en hög genomgående standard med fullt utrustat kök samt fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden finns även förråd i källaren med gott om plats att stuva undan det man inte önskar ha i lägenheten. Här har ni verkligen allt ni kan önska er för att klara av vardagspuzzlet med familjen.

Här bor ni i nybyggd fastighet från 2016/17 i en otroligt välskött förening med en av områdets lägsta avgifter. Brf Ursvikskulle är en av områdets absolut bästa föreningar med bland annat en fantastisk innergård, gemensamt el-avtal samt solpaneler på taket. Som medlem i denna förening bor ni i en ekonomiskt trygg förening med goda framtidsutsikter. Utöver detta har disponerar föreningen 86 garageplatser åt sina medlemmar med kort kö.

På Gamla Enköpingsvägen 178 bor ni i ett familjevänligt område på lugnt trafikerad gata utanför. Här erbjuds ett boende med närhet till både kommunikationer, service och flertalet grönområden. Utanför porten finns även nybyggd förskola där flertalet familjer i området har sina barn. Inom snar framtid finns tvärbanan på plats som kommer nås med en kortare promenad. I samband med utbyggnad av tvärbanan så byggs även ett mindre centrum med mer närservice. För den motionsintresserade finns trevligt motionsområde med löp- och skidspår samt utegym.

Missa inte chansen att förvärva denna familjedröm!
Välkommen.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 85 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4483 kr/mån
Rum 4
Våning 4 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016/2017
Pris 3 795 000 kr Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Andreas Hansson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 49 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Toppfräsch 4:a med rymlig balkong i lugnt syd-väst läge!

grönastugan
grönastugan
Simhall 1
Simhall 1

Planritning

Planritning
Planritning
Andreas Hansson

Andreas Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gamla Enköpingsvägen 178, 4tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 85 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja
Våning 4 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 85 kvm
Byggnadsår 2016/2017
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

HALL

Direkt genom säkerhetsdörren nås man av en välkomnande hall med gott plats för avhägning. Enbart något steg in i hallen erbjuds gott om förvaring genom två rymliga garderober. Vidare finns vitmålade väggar samt bostadens genomgående parkettgolv.

KÖK

Till bostadens finns ett exemplariskt matlagningskök med allt du kan önska dig. Fullt utrustat i halvöppen planlösning mot vardagsrum med utgång till den soliga balkongen. Köket har ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti samt balkongdörr i glas. Vidare finns maskinpark i form av rostfri kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, induktionshäll och fläkt. Här finns mängder av förvaring genom vita under- och överskåp samt generös arbetsyta. Vidare finns vitmålade väggar, genomgående parkettgolv samt vitt kakel ovan arbetsbänk i laminat.

BALKONG

I denna familjedröm erbjuds en rymlig balkong med yta för önskat utemöblemang och växter. Balkongen vetter i ett grönskande och soligt syd-väst läge. En ypperlig förlängning av bostaden där ni med enkelhet kan njuta av soliga sommardagar stora delar av dagen.

VARDAGSRUM

Här erbjuds ett ljust och socialt vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp, soffbord samt TV-möbel. Rummet ligger halvöppen planlösning mot köket och har en naturlig matplats för större sällskap. Tack vare bostadens höga läge samt fönster i två väderstreck får rummet rikligt ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det målade väggar samt det genomgående parkettgolvet.

SOVRUM 1

Rofyllt sovrum med fantastiskt förvaring genom två inbyggda garderober samt rymlig klädkammare. Här finns gott om plats för fullstor säng med tillhörande nattduksbord på vardera sida. Större fönsterparti som vetter mot föreningens lugna innergård. Ytskikt i form av parkettgolv samt vitmålade väggar i kombination med läcker fondvägg i modern nyans.

SOVRUM 2

Rymligt sovrum med gott om förvaring genom två inbyggda garderober. Här finns gott om plats för större säng, nattduksbord och skrivbord. Målade väggar i läcker grön nyans samt golv i parkett.

SOVRUM 3/ARBETSRUM

Arbetsrum som med enkelhet kan disponeras som sovrum. I dagsläget disponeras rummet som arbetsrum och erbjuder gott om plats för skrivbord, hylla och annat önskat möblemang. Till rummet finns inbyggd garderob som erbjuder förvaringsmöjligheter. Fint ljusinsläpp från stort fönster mot föreningens gård. Vidare finns vitmålade väggar samt det genomgående parkettgolvet.

BADRUM

Här erbjuds ett fullt utrustat badrum för att klara av vardagens alla utmaningar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare med arbetsbänk, tvättställ med kommod, spegel med belysning, WC, dusch med vikbara glasdörrar samt spotlights. Vidare finns grått klinkergolv med behaglig golvvärme, vitkaklade väggar samt mindre badrumsfönster för ljusinsläpp.

FÖRRÅD

Till lägenheten tillhör nyttjanderätt till källarförråd.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-01-07
Energikonsumtion 82 kWh/m2 år.
Primärenergital 83

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0241
Pris 3 795 000 kr Föreslagen budstart
Avgift 4483 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl Värme, varm- och kallvatten samt TV (Grundutbud). Föreningen har gemensamt elavtal där kostnaden för el faktureras på månadsavgiften.
Driftkostnad 9 523 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 523 kr
  • Hushållsström: 8 000 kr

Driftkostnaderna är baserade på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,82411%
Andel av årsavgift 0,82413%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 983 020 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Baserat på årsredovisningen för 2022.

Förening

Föreningsnamn Brf Ursvikskulle
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769627-8667
Gatuadress Skrivargatan 31
Postnummer 17464
Ort SUNDBYBERG
Epostadress styrelsen@brfursvikskulle.se
Hemsida http://www.brfursvikskulle.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Ursvikskulle är en äkta bostadsrättsförening med 170 bostadsrätter fördelat på 3 huskroppar, Byggnaden uppfördes 2016 där föreningen äger marken. Läs mer om föreningen på: http://brfursvikskulle.se/

I dagsläget (2023-09-18) finns inga beslutade avgiftsändringar.

Styrelsen tillåter delat ägandeskap med minsta ägarandel om 10 %.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 170
Renoveringar 2022 - Föreningen har genomfört en uppdatering av innergården samt utbyggnad av lekplats.

PLANERADE RENOVERINGAR
I dagsläget (2023-09-18) finns inga beslutade större renoveringar
Parkering PARKERING
Under huset finns 86 st garageplatser för en kostnad om 1 000kr/mån. Av de 86 garageplatserna är 24 garageplatser elbilsplatser om 1500 kr/mån + elkostnad och 2 MC-platser om 350 kr/mån. Ansökan görs via Storholmens hemsida, där man även kan se kötid. I övrigt gäller boendeparkering i Sundbyberg som kostar 600 kr/mån.
Tv och bredband KABEL-TV/BREDBAND Föreningen är ansluten till ITUX för öppet bredband. I avgiften ingår TV med digitalbox från Tele2 med deras kostnadsfria TV-tjänst.
Överlåtelseavgift 1873 kr
Pantsättningsavgift 803 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Föreningen disponerar cykelförråd, barnvagnsrum- och rullstolsrum. För dig som har gäster över så finns även möjligheten med lånecyklar från föreningen! Som medlem i föreningen finns möjlighet till att hyra föreningens festlokal med kök och WC, Lokalen har plats för cirka 20 personer och finns på Stallgatan 31. I anslutning till gården finns även två miljöhus för återvinning. På föreningens nyrenoverade innegård med grindar finns nu lekplats samt grillmöjligheter för föreningens medlemmar.

Övrigt

Parkering Föreningen har gemensam parkering med separat kö, bilplats med följer ej med bostaden specifikt.

Dokument

Området

I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk.

Närområde

Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger samt service.

Kommunikation

Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen.
I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2022 beräknas Tvärbanan var igång med två stationer vid Ursviks Torg samt Ursvik norra.

Övrigt

På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Räkna på ditt nya boende