Visningar

Söndag 4 Juni KL: 12:30 - 13:00 Öppen visning - Välkommen!
  • Dela via:
Ursvik, SUNDBYBERG

Gamla Enköpingsvägen 174, 6/6tr

Av säljaren accepterat pris!
// Högst upp i huset // Balkong i söderläge med fri utsikt // Öppen planlösning //

Varmt välkomna till denna fantastiska synnerligen välplanerade 2:a högt upp i huset med ett generöst ljusinsläpp! Här finner du det perfekta boendet för såväl singeln som det moderna paret. Lägenheten erbjuder en toppfräsch atmosfär och nyproduktions standard. Bostaden har allt man kan önska sig i såväl kök som badrum, köket är utrustat med allt man kan tänkas behöva för att klara av vardagens alla måltider så som spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys samt integrerad diskmaskin, badrummet är helkaklat och inrett med kombinerad tvättmaskin och-torktumlare, dusch med möjlighet att sätta till badkar om så skulle önskas, rofyllt sovrum, vardagsrummet är i öppen planlösning mot kök, och det är även härifrån du når den fantastiska balkongen i söderläge med milsvid utsikt och god möjlighet till möblemang.

Välkommen hem!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 47.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3267 kr/mån
Rum 2
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris 2 650 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Melissa Scholz
Reg. Fastighetsmäklare
070-45 39 883
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerade 2:a högst upp i huset!

Simhall 1
Simhall 1
grönastugan
grönastugan

Planritning

Melissa Scholz

Melissa Scholz

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gamla Enköpingsvägen 174, 6/6tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 47.5 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 47.5 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkommen till en rymlig hall med gott om plats för av hängning och förvaring i garderober.

SOVRUM

Vilsamt sovrum med plats för fullstor säng med nattduksbord och annat möblemang om så önskas. Vidare har rummet vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM

Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, WC, dusch med glasväggar, handdukstork, förvaringsskåp samt kombinerad tvättmaskin och- torktumlare med arbetsbänk ovan. Vidare erbjuder badrummet golvvärme.

KÖK

I bostaden erbjuds ett fullutrustat kök med naturlig matplats för 4 personer. Köket lyses upp av härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns gott om förvaring i under- och överskåp samt generös arbetsyta. Vidare finns maskinpark som kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Härifrån nås även den härliga balkongen.

BALKONG

Bostaden erbjuder en rymlig balkong i söderläge med milsvid utsikt. Här finns gott om plats för utemöblemang. På golvet ligger en trätrall.

VARDAGSRUM

Ljust och socialt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, soffbord samt TV-möbel även plats för arbetshörna om så önskas. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket och skapar en mycket social och trivsam yta. Fantastiskt ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönsterpartier.

FÖRRÅD

Till lägenheten tillhör nyttjanderätt till källarförråd.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2017-03-22
Primärenergital 80

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1501
Pris 2 650 000 kr Accepterat pris
Avgift 3267 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl värme, kallvatten, bredband och kabel-tv. Varmvatten samt el debiteras månadsvis.
Driftkostnad 5 256 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 256 kr
  • Hushållsström: 4 000 kr

Driftskostnader baseras på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,54813%
Andel av årsavgift 0,54813%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 446 247 kr

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen BRF Gläntan i Syd
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769622-5411
Hemsida http://www.brfglantanursvik.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Dansbanan 1 i Sundbybergs kommun. På fastigheten finns 4 byggnader med 140 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 2013-2014. Fastighetens adresser är Oxenstiernas Allé 11-17, Gamla Enköpingsvägen 168 och 174, Stallgatan 10-20 samt Skrivargatan 15-29. Föreningen har en lokal samt garage.

El och varmvatten debiteras månadsvis utöver avgiften.

För närvarande har föreningen inga planer vad gäller delat ägande mellan förälder och barn samt minimikrav på ägarandel.
Äger föreningen marken Ja
Renoveringar Inga planerade renoveringar.
Parkering Föreningen har 67 platser i garaget som går att hyra för 900 kr/mån. 3 utav dessa är laddningsplatser för el-bilar. Sundbybergs stads boendeparkeringen ute på gatan kostar 300 kr/månad.
http://ursvik.se/for-boende/parkering/
Tv och bredband Alla boenden skall ha fått en gratis Kalejdobox när de flyttade in, genom Sundbybergs stadsnät. Basutbud med kanaler är då SVT1, SVT2, SVT24, SVTB, SVTHD, Kunskapskanalen och TV4. http://www.sundbybergsstadsnat.se/pages/tv. Föreningens bredband ingår i månadsavgiften och sköts utav Sundbybergs stadsnät (250/100 MB/s), men det är självklart valfritt att ansluta sig till. Föreningen är igång med att förhandla fram TV-paket för samtliga boende som kommer ingå i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Parkering Föreningen har gemensam parkering med separat kö, bilplats med följer ej med bostaden specifikt.

Dokument

Området

I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk.

Närområde

Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger samt service.

Kommunikation

Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen.
I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2022 beräknas Tvärbanan var igång med två stationer vid Ursviks Torg samt Ursvik norra.

Övrigt

På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Räkna på ditt nya boende