Järvastaden, SUNDBYBERG

Boplatsvägen 13, Uteplats!

Av säljaren accepterat pris 1 850 000 kr! Kontakta mäklare för privatvisning!

// Möjlig mini-2a // Mysig uteplats // Välplanerat boende // Nyproducerad lägenhet // Perfekt läge i Järva med direkt närhet till fantastisk grönska // Närhet till service, kommunikationer och motionsspår //

Värmt välkommen till denna välplanerade och ljusa lägenhet med härlig uteplats!
Nu finns äntligen chansen att förvärva ett fantastiskt boende med stor uteplats. Här finner ni stora fönsterpartier som ger bostaden ett fint ljusinsläpp. Med enkla medel finns möjligheten att göra lägenheten till en mini-2:a. Öppen planlösning mellan ett stilrent kök och det välplanerade vardagsrummet. Vidare finns helkaklat badrum med kombimaskin. Välskött förening med övernattningslägenhet, odlingslådor samt garage.

Boplatsvägen är ett lugnt och familjevänligt område som erbjuder närhet till service, kommunikationer och vackra promenadstråk. Järvastaden erbjuder lugnet och grönska runt hörnet samtidigt som citypulsen och shoppingområde alltid finns nära till hands. I området finns pendeltåg från Ulriksdals station som tar dig till Stockholm City på några minuter. Med cykel nås även Mall of Scandinavia med ca 175 butiker och 43 restauranger.

Värmt välkomna till att trivas!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 34 kvm
Avgift 2306 kr/mån
Rum 1
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 850 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Melissa Scholz
Reg. Fastighetsmäklare
070-45 39 883
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Andreas Hansson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 49 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Optimalt planerat boende med härlig uteplats!

Stående 4 Stående 3 Stående 1 Stående 2 Digitalt-visitkort ICA nära Järvastaden Mulle Mecks Lekpark 2

Stående 4
Stående 4
Stående 3
Stående 3
Stående 1
Stående 1
Stående 2
Stående 2
Digitalt-visitkort
Digitalt-visitkort
ICA nära Järvastaden
ICA nära Järvastaden
Mulle Mecks Lekpark 2
Mulle Mecks Lekpark 2

Planritning

Melissa Scholz

Melissa Scholz

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Boplatsvägen 13, Uteplats!

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 34 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 34 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Genom ytterdörren nås en välkomnande hall fantastisk förvaring genom garderober och plats för extra avhägning. Vidare finns parkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM

Optimalt planerat vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns stora fönsterpartier samt öppen, social planlösning mot det stilrena köket. Rummet erbjuder gott om plats för soffa, mediamöbel, matbord samt säng. Här finns möjlighet att skapa en minitvåa genom att sätta upp vägg mellan sovdel och matplats. Från vardagsrummet nås bostadens härliga uteplats.

KÖK

Stilrent kök med moderna materialval som vita skåpsluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Maskinpark med kyl/frus, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och fläkt. Vidare har köket det genomgående parkettgolvet och de vitmålade väggar.

BADRUM

Modernt och fräscht badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är inrett med WC, duschhörna med glasdörrar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod samt spegel.

UTEPLATS

Underbar uteplats med utsikt mot föreningens gröna innergård och odlingslådor. Här erbjuds gott om plats för utemöbler och egna planteringar.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-01-12
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer 303
Pris 1 850 000 kr Accepterat pris
Avgift 2306 kr/mån
Kommentar inklusive värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 86 kr/mån tillkommer för TV, bredband och telefoni.
Driftkostnad 3 149 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 149 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Driftkostnaderna är baserat på ett schablonvärde och dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,6523%

Förening

Föreningsnamn Brf Ströva i Sundbyberg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-7274
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Ströva är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten 2018. Föreningen består av två flerbostadshus med 101 bostadsrätter och äger marken man står på.

Föreningen godkänner delat ägande med krav om minsta ägarandel om 10 %.

I dagsläget (2022-04-27) finns inga beslutade avgiftsändringar eller kommande renoveringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum, rullstol- och barnvagnsrum, pingisrum samt odlingslådor på innergården. Det finns även en gemensamhetslokal om ca 75 kvm med ett litet pentry, WC med dusch och två bäddsoffor med plats för två personer var. Lokalen går att använda för mindre event eller övernattning av gäster. Bokning sker via hemsidan och kan endast göras av medlemmar.
Antal lägenheter 101
Renoveringar Då huset är nybyggt från 2018 så har föreningen inte utfört några renoveringar.
Parkering Föreningen har ett garage med totalt 77 platser. Plats om 2,3 meter kostar 850 kr/mån, plats om 2,5 meter kostar 1000 kr/mån samt elplats kan hyras för 1400 kr/mån. Styrelsen har hand om kö till platserna, de nås på info@brfstrova.se
Tv och bredband Föreningen är ansluten till TELE 2 och i månadsavgiften ingår bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Boende kan själv lägga till eller utöka sitt utbud via portalen hos TELE 2.
Överlåtelseavgift 1691 kr
Pantsättningsavgift 725 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Signalfabriken 2TornparkenICA nära JärvastadenMulle Mecks Lekpark 2

Järvastaden är ett lugnt och familjevänligt område i moderna Sundbyberg. Järvastaden erbjuder lugnet och grönska runt hörnet samtidigt som citypulsen och shoppingområden alltid är runt hörnet. Inom gångavstånd finner du Arenastaden med Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt du kan önska dig med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du båda kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister.

Närområde

Järvastaden har karaktären av egen småstad med ett brett serviceutbud med ett flertal restauranger, skönhetssalonger, kemtvätt, gym och en ICA-butik.

Kommunikation

Pendeltåg från Ulriksdals station tar dig till Arenastaden på 3 minuter och Stockholm City på 10 minuter. Buss 505 och 540 tar dig till Solna C respektive Ulriksdals station och har täta avgångstider hela dagen, och buss 157 går till Danderyds sjukhus. Med en kort promenad når du Hallonbergens tunnelbana på blåa linjen.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs Kommun. Avgift för detta är 600kr/mån.

Övrigt

I anslutning till Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat med Igelbäcken rinnandes igenom. Området är perfekt för löprundan eller långpromenaden.
The Winery hotel, ett urbant och modernt hotell med egen vintillverkning i hotellet. Perfekt ställe för en drink på takterrassen, en god middag och kanske en övernattning för att komma iväg från vardagen.

Räkna på ditt nya boende