VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Högalidsgatan 34D

MÖJLIG MINI TVÅA

SEKELSKIFTE

TYST GÅRDSLÄGE MED UTSIKT MOT DEN LUMMIGA GÅRDEN

BÄSTA LÄGET PÅ SÖDERMALM


Med ett tyst och lummigt gårdsläge ligger denna optimalt planerade 1:a. Högt läge med ett strålande ljusinsläpp och utsikt över trädkronorna. Läget är perfekt med gångavstånd till Hornstull och dess myllrande kvarter. Runt hörnet finner du Högalidskyrkan. Södermalms mysigaste etta, välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 32 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1302 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1913
Pris

Ansvarig mäklare
Desirée Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-09 61 90
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Underbar Södermalmspärla med ett lugnt gårdsläge!

Planritning

planlö
planlö
Desirée Nilsson

Desirée Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Högalidsgatan 34D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 32 kvm.
Hiss Nej

Med lugnt gårdsläget ligger denna charmiga 1:a! Optimalt planerad 1:a med sekelskiftes detaljer som bevittnar byggåret (1913) i form av originalgolv, kök i bevarad stil samt stora fönster med ett härligt ljusinsläpp.


HALL
Välkomnande hall med plats för avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderob längst väggen. Ljusa väggar och golv i form av plastmatta som liknar trägolv.

KÖK
Vackra trägolv i original. Underbart kök med bevarad charm kombinerat med nytt! Stort vackert fönster som förgyller matlagningen. Ordentlig ugn och spis (gas) Kyl och frys. Plats för matgrupp.


BADRUM
Helkaklat badrum med Wc, handfat samt dusch.


RUM
Vackra trägolv i original och ljusa väggar. Stort härligt fönster mot den lummiga innergården som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Loftsäng som skapar en härlig rymd i rummen och användning för boytans kvm görs väl. Plats för soffgrupp samt skrivbord.


FÖRRÅD

Byggnad

Boarea 32 kvm
Byggnadsår 1913

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0057
Avgift 1302 kr/mån
Kommentar till avgiften VÄ/VA. Ingår Stockholm Stadsnät fiber bredband i avgiften.
Driftkostnad 4 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 000 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Andel i förening 1,12507%

Förening

Föreningsnamn BF ANSGARIUS UPA
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 702000-0555
Gatuadress Högalidsgatan 34
Postnummer 11730
Ort STOCKHOLM
Hemsida https://ansgarius.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsföreningen Ansgarius UPA bildades 1920 och har till uppgift att verka för goda bostadsförhållanden för sina medlemmar. Föreningen är ansluten till Sveriges BostadsrättsCentrum, SBC.

Fastigheten byggdes 1914 och har fyra uppgångar med 64 andelslägenheter och tre lokaler. Huset är vackert beläget bredvid Högalidskyrkan i Hornstull med närhet till både restauranger, affärer och lugna promenadstråk vid vattnet.
Antal lägenheter 54
Antal lokaler 6
Renoveringar 2017 Renovering hiss. 2015 Takrenovering. 2014 - 2015 Gårdsrenovering samt fönsterrenovering. 2010 Säkerhetsdörrar samt målning av trapphus. 2008 Balkongbygge och byte badrumsstammar (detta görs kontinuerligt vid renovering av badrum). 1995 - 2004 Samtliga köksstammar har bytts. 2001 Köksstammen 2003 - 2004 Elstigare byttes. 1994 - 1995
Tv och bredband Huset är anslutet till ComHem. Fiber finns också indraget. Abonnemang tecknas av den enskilde medlemmen. Kabel-tv ingår. Styrelsen har upphandlat gemensamt bredband av Stockholms stadsnät. Detta betyder snabbare och billigare bredband, som dessutom ingår i avgiften. Mera info om detta har skickats hem till alla medlemmar.

Dokument

Området

Här bor du i ett av Södermalms trendigaste områden med ett pulserande stadsliv, trendiga caféer, restauranger, butiker och andra nöjen. Hornstulls galleria och T-bana når du på några minuter. Ett stenkast bort finner du vacker natur, vatten och promenadstråk. På Långholmen, Reimersholme och i Tanto finns gott om badmöjligheter. Närheten till vatten och härliga grönområden kombinerar det bästa av två världar.