Visningar

Onsdag 6 Juli KL: 17:15 - 18:00 Boka in dig via MOHVs hemsida. Boka
Hagastaden, Vasastan, STOCKHOLM

Emmy rappes gata 3, vån 3

Varmt välkommen till denna fina tvåa i Kvartetten!

Bostaden går att hyra ut i andra hand genom föreningens riktlinjer, vilket är 51 veckor om året.

Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. Här finner du en modern och välplanerad tvåa som går att göra om till en trea. Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket.

De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

På uppdrag av Byggnadsfirman Wallin Bostad har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Projektet Kvartetten fas 1 vann Plåtpriset 2022 och kom femma i årets Stockholmsbyggnad 2022!

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 66 kvm
Avgift 3977 kr/mån
Rum 2
Våning 3
Hiss Ja
Byggnadsår 2020
Pris 6 995 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Sara Tegnér
Reg. Fastighetsmäklare
0733-71 27 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Tomas Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0733-71 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Underbar bostad med fint läge mot parken.

Vardagsrum och matplats. Fönster från golv till tak. vardagsrum kok Gym port

Vardagsrum och matplats.
Vardagsrum och matplats.
Fönster från golv till tak.
Fönster från golv till tak.
vardagsrum
vardagsrum
kok
kok
Gym
Gym
port
port

Planritning

Planritning
Planritning
Sara Tegnér

Sara Tegnér

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Emmy rappes gata 3, vån 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 66 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 66 kvm
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning FTX-system/golvvärme
Ventilation Mekanisk till- och från luft (FTX)

Rum

Entré

Stilfull entré med vita väggar samt genomgående grålaserat ekgolv i enstav. Plats för avhängning av ytterkläder.

Kök

Från entrén möts du av ett charmfullt kök från Vedum. Dess varma ton och sandbeigea kulör skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Fullt utrustat kök med vitvaror från Siemens i form av induktionshäll, inbyggd kombiugn med microvågsugn, helintegrerad kyl, frys samt diskmaskin.

Matsal/Vardagsrum

Trevlig yta med goda förutsättningar för middagar, bjudningar eller andra festligheter. Här får du plats med matbord och soffmöblemang. Med fönster från golv till tak skapas ett fantastiskt ljusinsläpp. Social planlösning med två öppningar mellan kök och vardagsrum.

Sovrum

Ljust sovrum med fransk balkong vetter mot parken.
Plats för dubbelsäng, kontorsmöbel samt goda möjligheter till förvaring.
Här sover du ostört med ljudisolerade väggar.

Badrum

I anslutning till entrén finner du exklusiv dusch/wc. Terrazzomönstrade klinkerplattor på vägg och golv skapar ett harmoniskt badrum. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.
Utrustad med kommod, badrumsskåp, tvättmaskin samt torktumlare.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2:1304
Pris 6 995 000 kr föreslagen budstart
Avgift 3977 kr/mån
Kommentar Kallvatten, uppvärmning ingår.
Driftkostnad 12 060 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 2 412 kr
  • Vatten/avlopp: 2 412 kr
  • Hushållsström: 4 776 kr
  • Övrigt: 2 460 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,12188%

Förening

Föreningsnamn Brf Kvartetten 1 i Hagastaden
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-4840
Gatuadress Emmy Rappes Gata 3
Postnummer 11368
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Antal bostäder
128 st i etapp 1

Området
Vasastaden växer åt nordväst. De höga husen står tätt och bildar en ny del av Stockholms skyline. Tunnelbanan kommer att stå färdig år 2025. Området kommer då att inrymma 50.000 arbetsplatser och 6.000 bostäder.


Läge i området
Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. De första två husen som byggs, Sopranen och Tenoren, ligger längst väster ut.

Husen
På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden.

Inredning och materialval
Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

Service och tjänster
Bostadsrättsföreningen planerar att erbjuda en rad olika tjänster och servicemöjligheter. Bilpool, tvätt, städning, catering, övernattning, mötesrum, gym och hantverkshjälp är några av de tjänster föreningen förmedlar till sina medlemmar.

Tillåter uthyrning
Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB.
Äger föreningen marken ja
Antal lägenheter 128
Antal lokaler 2
Parkering Stockholms Stad har byggt ett garage med 1000 platser under parken. Läs mer här: https://www.stockholmparkering.se/aktuellt/byggprojekt/p-hus-hagastaden/
Tv och bredband Fiber via Comhem
Överlåtelseavgift 966 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Gym, barnvagnsrum.

Dokument

Området

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Vid Torsplan finner du flera livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket samt nära till populära SATS Torsplan. SATS har en 110 meter lång löparbana på taket, där du kan träna med utsikt över hela Stockholm. Skolor i närområdet är Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Odenplans pendeltågstation ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden, beräknas vara klart 2027/2028. -Garaget som blir Stockholms största öppnar preliminärt februari 2022. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför bostaden beräknas vara klart i början av 2024. - Hela området kommer vara helt klart 2030.

Räkna på ditt nya boende