VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Huvudsta, Solna

Storgatan 76C, 6tr

Kommande försäljning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

// Hörnlägenhet // Fönster i tre väderstreck // Dubbla balkonger // Potentiell 4:a // Huvudsta Centrum med allt man behöver // Närhet till grön- och vattenområden //

Äntligen saluförs detta fantastiska boende med optimalt läge i populära Huvudsta!
Det här är en perfekta lägenheten för familjen för såväl den som önskar en hemtrevlig bostad i en välskött förening. Modernt och nyproducerat från 2015 med absolut närhet till all önskvärd service, kommunikation, grönska och vattenområden. Ljust boende med fantastiskt ljusinsläpp tack vare bostadens hörnläge med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds sociala och öppna ytor som välkomnar för större middagsbjudningar med vänner och familj. Bostaden har två rymliga balkonger som erbjuder unik möjlighet för att njuta av sommarens alla soltimmar. För den matglade erbjuds ett kök med gott om arbetsyta och förvaring. Vidare finns 2 rymliga sovrum med gott om förvaring, socialt vardagsrum med öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum med bubbelbad samt förvaring genom rymlig klädkammare. För den som önskar finns möjlighet att med enkelhet disponera bostaden som en 4:a (se alternativ planlösning).

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att bo med närhet till all närservice som önskas. Här bor ni ovanpå Huvudsta Centrum som har matbutik, gym, apotek, vårdcentral, tandläkare och postservice. Med en minuts promenad finns kommunikation som T-bana till Fridhemsplan samt flertalet bussar i området. Familjevänligt och lugnt område med promenadavstånd till Ulvsundasjön med trevliga promenadstråk, 4-H gården, Huvudstabadet och Huvudsta gård. För den aktiva finns populära Hufvudsta ridklubb samt skridskobana under vintertid.

Detta boende måste upplevas på plats!
Välkommen.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 81.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5017 kr/mån
Rum 3
Våning 6 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris

Ansvarig mäklare
Andreas Hansson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 49 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fantastisk gavel-trea med dubbla balkonger!

Stående 1
Stående 1
Stående 2
Stående 2
BCCE5BA1AE7545E39022B0F05760C922
BCCE5BA1AE7545E39022B0F05760C922
Gyllene Porten 2
Gyllene Porten 2
Jungfrudansen klippor 1
Jungfrudansen klippor 1
Promenadstråk Ulvsundasjön
Promenadstråk Ulvsundasjön
Pampas Marina 1
Pampas Marina 1
Karlbergs Slott
Karlbergs Slott

Planritning

Planritning
Planritning
Alternativ Planlösning
Alternativ Planlösning
Andreas Hansson

Andreas Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Storgatan 76C, 6tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 81.5 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja
Våning 6 av 9

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 81.5 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-aggregat

Rum

HALL

Genom ytterdörrens nås en välkomnande hall med utmärkta avhägningsmöjligheter och förvaring genom garderober längs med väggen. Hallen har vitmålade väggar och har det genomgående parkettgolv i ek.

VARDAGSRUM

Socialt och ljust vardagsrum som har stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats som bildar bostadens hjärta. Här erbjuds ett fantastiskt utrymme som bildar en naturlig samlingsplats för stora sällskapskvällar med vänner och bekanta. Vardagsrummet har plats för större soffa med tillhörande möbler för stora bjudningar. Rummet har målade väggar i vitt och parkettgolv.

KÖK

Modernt och ljust kök med gott om plats för den matglade. Här erbjuds god förvaring genom vitlackerade över- och underskåp, generös arbetsbänk samt vitkakel ovan arbetsyta. Ett perfekt matlagningskök för den matglade där man kan spendera flertalet timmar och trivas. Fullutrustat kök med maskinpark som diskmaskin, inbyggd mikro, inbyggd ugn, induktionshäll, fläkt samt fullstor kyl och frys. I anslutning till kök återfinns en naturlig plats för större matbord för 6-8 personer. Från köket nås en av lägenhetens balkonger med gott om plats för önskat möblemang.

BALKONG

Från kök nås en av bostadens två balkonger. Solig och härlig balkong i sydväst läge mot föreningens innergård. Lättmöblerad och rymlig balkong med plats för balkongmöblemang efter tycke och smak.

MASTER BEDROOM

Vilsamt och stort master bedroom med gott om plats för fullstor säng och nattduksbord. Rummet erbjuder fantastisk förvaring genom garderober längs med vägg. Vidare finns målade väggar i vit nyans samt parkettgolv.

BALKONG 2

Den andra balkongen nås från bostadens master bedroom. Här erbjuds en stor och härlig balkong med gott om plats för matgrupp och växter. Från balkongen finns en milsvid utsikt över Solna med fantastisk grönska.

SOVRUM/ARBETSRUM

Ljust och trivsamt sovrum med plats för säng och skrivbord för hemmajobb. Härligt ljusinsläpp från större fönster ut med utsikt över Solna och grönska. Rummet erbjuder gott om förvaring genom två garderober. Vidare finns vitmålade väggar och golv i ekparkett.

BADRUM

Ljust och helkaklat badrum i ljus nyans. Badrummet har egen tvättinrättning med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. Badrummet är utrustat med tork- och tvättmaskin, handfat med kommod, spegelskåp, badkar med bubbelfunktion, WC och dusch.

KLÄDKAMMARE/WALK-IN-CLOSET

Till lägenheten finns rymlig klädkammare som med enkelhet kan disponeras som walk-in-closet. Här erbjuds fantastisk förvaringsmöjlighet för att stuva undan det man inte önskar synas. Klädkammaren är inredd med hyllplan för enklare avlastning.

ÖVRIGT

Lägenheten disponeras idag som 3 rum och kök men har möjlighet att bli 4 rum och kök. (Se alternativ planritning)

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-01-23
Energikonsumtion 79 kWh/m2 år.
Primärenergital 90

Ekonomi

Lägenhetsnummer 400141204
Avgift 5017 kr/mån
Kommentar till avgiften Inklusive värme, vatten, Telias TV paket Lagom och 100 Mbit/s bredband.
Driftkostnad 7 416 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 416 kr
  • Hushållsström: 6 000 kr

Driftkostnaderna är baserat på ett schablonvärde och dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,9414%

Förening

Föreningsnamn Brf Magneten
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769624-4362
Gatuadress Brf Magneten, c/o Peab Bostad AB
Postnummer 16928
Ort Solna
Hemsida magneten.bostadsratterna.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Magneten är en äkta förening bestående av 113 lägenheter.
Föreningens byggnad är ritad av arkitekt Hugo Löfgren, Lindberg Stenberg Arkitekter AB och byggd av PEAB år 2015. Belägen mitt på Huvudsta Centrum och därmed har nära till allt.
Läs mer om föreningen på: https://magneten.bostadsratterna.se/

Styrelsen godkänner delat ägarskap.

I dagsläget (2021-10-19) finns ingen beslutad avgiftsförändring eller kommande renoveringar.

El debiteras individuellt efter förbrukning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en stor innergård med goda lekmöjligheter, cykel-och barnvagnsrum samt soprum.

NÄROMRÅDE
Området runt bostaden är lugnt och barnvänligt. Huset är beläget ovanpå Huvudsta centrum och här finns all service man kan tänka sig, så som gym, mataffär och Huvudsta T-banestation som tar dig till T-Centralen på 9 min (se mer på www.huvudstacentrum.se). Inom promenadavstånd finns Ulvsundasjön med trevliga promenadstråk, 4H gården, Huvudstabadet och Huvudsta gård. Populär ridskola i närheten och skridskobana under vintertid för den aktive.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 113
Renoveringar GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Inga renoveringar har genomförts då huset är byggt 2015.
Parkering Parkeringsmöjligheter i Huvudstagaraget genom Parkman. I övrigt gäller boendeparkering i Solna stad (400 kr/mån alt 1 000 kr/kvartal). Alternativ parkering finns i garage på Göran Perssons väg genom Wåhlin fastigheter.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Telia. TV-paketet Lagom samt 100Mbit/s bredband ingår i avgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Gyllene Porten 2HuvudstafältetJungfrudansen klippor 1Karlbergs SlottPampas Marina 1Pampas Marina 2Pampas Marina 4Promenadstråk UlvsundasjönGrodhavetGunnar Asplunds allé fältHufvudsta Ridskola 2Hufvudsta ridskola

Huvudsta är ett expansivt område med närhet till allt. Med fina promenadstråk att vandra runt, vacker grönska samt gångavstånd till Vasastan är Huvudsta ett perfekt val.

Närområde

Huvudsta Centrum med apotek, Hemköp, restauranger och närservice.

Kommunikation

Blå linje Huvudsta som snabbt tar dig till Fridhemsplan och T-centralen. Beslut taget om att Huvudsta också ska få en egen pendeltågsstation.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor:
I området ligger grundskolorna Ängkärrsskolan och Tallbackaskolan.

Gränsande till Huvudsta ligger Skytteholmsfältet och med en liten promenad når man Hagaparken, det stora gröna lugnet mitt i stan. Hagaparken är det perfekta stället för långpromenader och mysiga helgluncher, eller för en löprunda! Parken innehåller både större restauranger och enklare kaféer. Passa också på att besöka Fjärilshuset och Haga Ocean, med Nordens största hajakvarium.

Övrigt i närheten:
På promenadavstånd når man Huvudstabadet med utomhuspooler, Ulvsundasjön för mysiga promenader och Pampas Marina med mysiga restauranger.