Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

SOLNA

Åbergssons Väg 7 ACCEPTERAT PRIS!

*** ACCEPTERAT PRIS ***

*** BALKONG ****

*** VÄLPLANERAD 3,5a ***


Välkomna till denna underbara 3,5:a om 90 kvm och balkong med radhuskänsla i ett barnvänligt bostadsområde! Grönska, natur och lekparker finns intill samtidigt som du har närhet till kommunikation i form av tunnelbana och bussar med endast några minuters avstånd som tar dig till city på bara 10 minuter. Med andra ord, det bästa av två världar!

Denna vackra bostad erbjuder härliga ljusinsläpp med dess stora fönsterpartier samt med gavelläget på bostaden! Bostaden består av två våningar vilket skapar dess unika karaktär och radhuskänsla, så med egen ingång kommer du in till bostaden. Bostaden erbjuder en bra planlösning, stora härliga öppna ytor, vackra golv och delvis renoverat kök (2022) samt helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Otroligt mysig och härlig lägenhet. Välkommen hem med andra ord!

Lägenheten är belägen i södra delen av Bergshamra, ett härligt grönskande område strax utanför citys sprudlande puls. Närhet till badbrygga för härliga sommardagar samt Bergshamra IP där ni kan spela fotboll på sommaren och åka skridskor på vintern. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet och lummiga grönområden samtidigt som det finns butiker, restauranger, Apotek samt vårdcentral på torget bara några minuter bort. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 90 kvm
Avgift 3735 kr/mån
Rum 3,5
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1990
Pris 4 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Desirée Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-09 61 90
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad 3,5:a med balkong i ett grönskande område 10 minuter från city!

Planritning

Desirée Nilsson

Desirée Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Åbergssons Väg 7 ACCEPTERAT PRIS!

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3,5
Boarea 90 kvm.
Hiss Nej


HALL
Välkomnande hall med mörkt parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för hallmöbel med avhängningsmöjligheter. Plats för ytterligare förvaring under trappa som leder upp mot övre plan.

ÖVRE PLAN

KÖK/MATPLATS
Ljust kök med mörkt parkettgolv och ljusa väggar. Mosaik i blåa toner ovan arbetsbänk (slipad och lackad 2022) och köksluckor i ljus nyans (omlackade 2022). Dubbelho, kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn med induktionshäll och köksfläkt i rostfritt stål (ny 2022). Plats för matgrupp. Generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck med fönsterbrädor i trä.

ÖVRE PLAN HALL
Mörkt parkettgolv och ljusa väggar. Plats för arbetsplats och annan möblering. Direkt anslutning till klädkammare som även kan användas som ett extra rum.

VARDAGSRUM
Härligt, ljust och rymlig vardagsrum med mörkt parkettgolv, ljusa väggar samt en tapetserad fondvägg i grå ton. Plats för soffa och annan möblering som önskas. Utgång till balkong.

BALKONG
Mysig balkong i söderläge med grön matta. Plats för önskad utemöblering. Utsikt över härlig grönska samt förskola som är där vardagar, dagtid. Övrigt är det perfekt för en barnfamilj att nyttja gård på helger.

SOVRUM
Mörkt parkettgolv, ljusa väggar och kalkfärgad fondvägg. Plats för dubbelsäng, garderober och annan möblering. Fint ljusinsläpp från fönster ut mot balkong.

SOVRUM
Mörkt parkettgolv och ljusa väggar. Plats för säng, garderober och annan möblering.

BADRUM
Helkaklat badrum med bronsfärgad klinker och kaklade väggar i vitt. WC, kommod i mörkt trä med handfat och spegelskåp ovantill, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork samt dusch med vägg i glas.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett externt källarförråd.

Byggnad

Boarea 90 kvm
Byggnadsår 1990

Ekonomi

Lägenhetsnummer 07101
Pris 4 695 000 kr
Avgift 3735 kr/mån
Kommentar Ink VÄ/VA och bredband.
Andel i förening 3,5677%

Förening

Föreningsnamn Brf Utsikten i Solna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769604-9555
Gatuadress Åbergssons Väg 7
Postnummer 17077
Ort SOLNA
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Utsikten i Solna. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 30 lägenheter. Det finns även 1 hyresrättslokal.

Föreningen köpte fastigheten 2001 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 208 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.

I föreningen finns gemensam samlingslokal, grovsoprum, 2 cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga på entréplan med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.brfutsiktenisolna.se/
Antal lägenheter 30
Antal hyresrätter 1
Antal lokaler 1
Renoveringar 2013-2014 utfördes OVK-besiktning av ventilationen.
Ca 2017 utfördes stamspolning, OVK-besiktning av ventilationen, målningsarbeten i källaren, renovering av maskiner i tvättstugan samt monteringsarbete gällande taksäkerhet.
2018 målades balkongplattor och tak.
2019 tvättstugan renoverades. Radonmätning har utförts med godkänt resultat. Nytt TV/bredbandsavtal upphandlat.
Kontrollbesiktning av hissen med godkänt resultat. Tilläggsisolering av vindar utfördes.
2020-2022 installerades ett nytt passersystem. Ståldörrar till gemensamma utrymmen byttes ut. Armaturer byttes ut och förbättrat brandsäkerheten med utrymningsskyltar i samtliga gemensamma utrymmen. OVK-besiktning utfördes, (utförs vart tredje år). Förskolans lokaler renoverades av Solna Stad.
Installationer av brandvarnare och brandsläckare

Följer en ny 10-årig underhållsplan 2022-04-13
Parkering I samfälligheten där föreningen ingår finns 72 parkeringsplatser, 11 gästparkeringsplatser (varav 2 kräver handikapptillstånd) och 2 MC-platser (ej avgiftsbelagda). Plats kan hyras till en kostnad om ca 750 kr/kvartal. Gästparkering kostar 10 kr/timme. I övrigt gäller boendeparkering i området (för närvarande 750kr/ kvartal) och parkering enligt gällande skyltning samt taxor. För mer information se: www.solna.se. Grannföreningen Brf Gamla vägen innehar ett parkeringsgarage med extern kö. Det finns ca 150 garage- och parkeringsplatser. Parkeringsplats utan tak kan hyras till en kostnad om ca 463 kr/månad, parkeringsplats med tak kan hyras till en kostnad om ca 558 kr/månad, gemensamt garage kostnad om ca 743 kr/månad .”Eget” garage 1485 kr/månad och för motorcykel 373 kr/månad. Information enligt Brf Gamla vägens hemsida.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via Telenor och bredband via Ownit.
Övrigt Uppvärmning: Fjärrvärme

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende