VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Södra Sandby, Södra Sandby

Stubbvägen 8

I ett barnvänligt villaområde finner vi denna fantastiska fristående 2-plans villa, perfekt för barnfamiljen! Här möts vi av en ljus, luftig och stilren boendemiljö med väl tilltagna sällskapsytor som möts i en semi öppen planlösning. Huset har en välskött och insynsskyddad trädgård som bjuder in till bus och lek samt en otrolig uteplats som vetter mot sydväst där vi gärna spenderar ute-middagarna under sena sommarkvällar. Detta vackra hem erbjuder 4 enastående sovrum som är avskilda från de sociala ytorna, vilket gör huset optimalt för familjen. Utöver har vi även en walk in closet på ovanvåningen, tvättstuga med egen praktisk ingång samt två badrum. Lägg därtill carport med plats för en bil och egen uppfart med plats för två bilar. För att göra det hela lite lyxigare så har vi ett växthus i trädgården där vi gärna spenderar sensommarkvällarna med nära och kära.

Södra Sandby är en idyllisk och charmig plats att kalla hem. Området erbjuder närhet till vacker natur och grönområden, perfekt för familjer som uppskattar utomhusaktiviteter och rekreation. Skolor, förskolor, och butiker finns på bekvämt avstånd, och med goda kommunikationer når du enkelt närliggande städer som Lund och Malmö för arbete eller nöjen.

Detta hem vill du inte missa! Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 140 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 4 sovrum
Tomt 536 kvm
Byggnadsår 2007
Pris 5 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Åsa Öjes
Reg. Fastighetsmäklare
0735-02 33 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Magisk fristående villa i mysiga Södra Sandby!

Åsa Öjes

Åsa Öjes

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stubbvägen 8

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 140 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Fastighet Gudstjänsten 9
Boarea 140 kvm
Byggnadsår 2007
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Puts
Fönster 3-glas, isolerglas
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Värmepump-frånluft (el)
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Övriga byggnader Isolerat förråd, carport, växthus

Rum

Hall

Vi välkomnas in i bostaden via den öppna och rymliga hallen där vi hänger av oss ytterkläderna. Här erbjuds plats för avhängning. På golvet ligger mörkt klinker golv, väggarna är målade i vitt.

Badrum

Intill hallen når vi bostadens första badrum som är enkelt och elegant inrett i vitt kakel och ljusgrått klinker. Utrustningen består av handfat, spegelskåp, högskåp, toalettstol samt badkar.

Kök

Till höger om hallen når vi det fräscha och moderna köket som är husets hjärta. En social samlingspunkt för hela familjen eller för de större sällskapen. Inredningen är vit med beslag i rostfritt stål som samspelar väl med den mörka arbetsbänken i laminat. Vi har goda förvaringsmöjligheter med både under- och överskåp. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd ugn, diskmaskin, inbyggd mikro samt hel kyl och frys. Intill köket har vi tvättstugan där vi finner tvättmöjligheter, goda förvaringsmöjligheter, arbetsbänk samt en egen ingång. Här är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och handfat i rostfritt stål.

Vardagsrum

Från hallen når vi det stora vardagsrummet som bjuder på stora öppna ytor. Här inreder vi med en större soffgrupp med tillhörande soffbord, TV-möblemang samt en större matgrupp. Med hjälp av stora fönster från golv till tak får vi in rikligt med dagsljus.

Allrum

I direkt anslutning till vardagsrummet har vi allrummet som vi kan nyttja som ett extra vardagsrum, hemmakontor eller lekhörna för barnen. Här är väggarna målade i en harmonisk grönfärg och på golvet vilar parkettgolv i ek.

Trädgård

I vardagsrummet finner vi utgången ut till den enastående trädgården. Här möts vi av en stor och rymlig insynsskyddad tomt som bjuder in till bus och lek samt av ett trädäck som rymmer både loungemöblemang och matgrupp, perfekt för grillkvällarna med både familj och vänner! Trädgården erbjuder även ett växthus där vi kan spendera sensommarkvällarna med nära och kära. Garanterat solig tillvaro utlovas tack vare läget i sydväst.

Sovrum

Vi tar en trappa upp och möts av bostadens fyra sovrum som är avskiljda från dem sociala ytorna, perfekt för familjen. Sovrummen bjuder på gott om ljusinläpp tack vare fönster i väderstrecken öst och väst. Alla sovrummen rymmer en större säng med tillhörande sängbord, skrivbord samt förvaringsmöblemang. För att bibehålla den rymliga känslan finner vi ytterligare förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren som vi finner i hallen på ovanvåningen.

Badrum

På ovanvåningen når vi bostadens andra badrum som är tidlöst inrett med beiget kakel och klinker i en naturnära kulör. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp, handdukshållare samt dusch med spegeldörrar.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2023-08-17
Energikonsumtion 140 kWh/m2 år.
Primärenergital 117

Ekonomi

Pris 5 495 000 kr
Taxeringsvärde 3 011 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 2 141 000 kr
  • Småhusmark: 870 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 141 000 kr
Värdeår 2007
Summa inteckningar 2 795 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Elförbrukning 10 400 kWh/år
Driftkostnad 23 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 11 000 kr
  • Vatten/avlopp: 6 000 kr
  • Försäkring: 3 100 kr
  • Renhållning: 3 000 kr

Driftskostnaderna kan komma att variera till nästkommande ägare beroende på skillnader i elförbrukning, val av leverantör för el samt val av försäkringsbolag etc.

Tomt

Tomtarea 536 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Detaljplan (2002-02-13)

Dokument

Området

Södra Sandby är den näst största tätorten i Lunds kommun. Orten ligger nära både Lund och Malmö och erbjuder därför ett boende i lugn familjevänlig miljö samtidigt som du aldrig har långt till storstadens bekvämligheter. I Södra Sandby finns flera olika föreningar och klubbar för den sportintresserade. Bland annat kan du träna fotboll eller friidrott, spela innebandy via Skånes största innebandyförening, träna Jujitsu eller gå med i cykelklubben. Under sommarmånaderna kan man ta sig ett härligt dopp vid det välskötta Södra Sandbys Friluftsbad eller promenera i Sofielundsparken. Parken, som även kallas för Boisens park, ligger som ett grönt stråk kring Sularpsbäcken. I den södra delen av parken finns lite äldre uppväxta träd. Fågel sångsdalen lämpar sig både för korta och långa vandringar längs med bäcken i den lummiga ravinen. Skrylle friluftsområde ligger mellan Södra Sandby och Dalby. Här kan du springa i något av de många motionsspåren, besöka Naturum för att lära dig mer om de olika djurarterna i skogarna runt området, eller sportfiska i Rögle dammar.

Närområde

I Södra Sandby finns ett utbud av såväl restauranger, frisör samt livsmedelsbutik. Här finns också ett bibliotek, för att göra biblioteket mer tillgängligt har man valt att ha bredare öppningstider, där vissa tider inte är bemannade.

Kommunikation

Buss 166, Lund - Malmö - Staffanstorp
Buss 155, Lund - Harlösa

Räkna på ditt nya boende