VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Söderby, Söderby

Järnåldersringen 307

Välkommen till ditt nya hem!
Ett mysigt friköpt radhus om 112+13 kvm med två trevliga uteplatser med både altaner och grönskande gräsmattor, perfekt för både avkoppling och lek. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, kommunikation och affärer - allt inom bekvämt räckhåll.

Detta hem har varit i samma kärleksfulla familj sedan det byggdes 1983 och nu väntar det på att välkomna en ny familj. Huset är välbevarat och hemtrevligt men ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömhem.

Radhuset erbjuder en fantastisk kombination av bekvämlighet, utrymme och möjligheter. Boytan är fördelat på 4 möjliga sovrum, ett praktiskt kök, stort vardagsrum med gott om plats för både stor soffa och matsalsdel. Separat tvättstuga, två badrum varav ett med badkar och ett med dusch. Vidare erbjuds gott om förvaringsutrymme med dubbla förråd utomhus och både klädkammare samt förråd inomhus.

Här erbjuds ett boende i ett lugnt familjevänligt område med lekplatser och närhet till natur och badplatser. Promenadavstånd till affärer samt närmsta busshållsplats runt husknuten.

Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i ett av Söderbys mest populära områden. Ta chansen att göra detta hus till ditt eget och skapa en plats där du och din familj kan skapa minnen för livet.

Varmt välkommen med din intresseanmälan till Elin Hultman, 070-601 94 55 / elin.hultman@mohv.se

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 112 kvm + 13 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3-4 sovrum
Tomt 179 kvm
Byggnadsår 1983
Pris

Ansvarig mäklare
Elin Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
0706-01 94 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Plan 1
Plan 1
Plan 2
Plan 2
Elin Hultman

Elin Hultman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Järnåldersringen 307

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-4 sovrum
Boarea 112 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Fastighet Söderby Huvudgård 2:331
Boarea 112 kvm
Biarea 13 kvm
Byggnadsår 1983
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas isoler, 2+1 isoler
Tak Betongpannor
Grundläggning Platta på mark
Ventilation Mekanisk från och tilluft

Rum

HALL

Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet direkt till höger. Plats för förvaringsmöbel samt skoförvaring. Tapetserade väggar och fint laminatgolv.

TVÄTTSTUGA

Praktisk tvättstuga i äldre skick. Tvättmaskin med arbetsbänk ovan samt tvättställ. Här finns även husets elpanna (2021). Våtrumstapet på väggar samt våtrumsmatta på golv.

BADRUM

I anslutning till tvättstugan nås ett helkaklat badrum i äldre skick. Här finns WC, kommod, dusch och spegelskåp.

VARDAGSRUM

Stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffa, tv-möbel och även matsalsdel. Här är väggarna tapetserade i en ljus kulör och fint parkettgolv. Härligt ljusinsläpp från stora fönster!

SOVRUM/MATSAL

Via vardagsrummet nås ett av husets möjliga sovrum alternativt matrum. Stora fönster skapar fint ljus och här finns gott om plats för stor säng, större matbord eller annat önskat möblemang.

KÖK

Rymligt och praktiskt kök som renoverats och uppdaterats sporadiskt sedan 1993. Köket är i fint skick med luckor i trä, mycket förvaringsskåp och arbetsyta. Utrustat med spis, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Väggarna är tapetserade i en ljus nyans och på golvet ligger fint laminatgolv. Via köket nås den härliga baksidan som bjuder på en härlig altan att avnjuta trevliga middagar och mysa i kvällssolen på samt en gräsmatta som bjuder in till lek och bus.

SOVRUM

En trappa upp når vi ett av husets sovrum, det är ett rymligt rum med gott om plats för säng, skrivbord, förvaring och annat möblemang. Här ligger plastmatta på golvet och väggarna är ljust tapetserade. Stort takfönster skänker fint ljus till rummet.

MASTER BEDROOM

Husets största sovrum finns vägg i vägg med det tidigare sovrummet och här ryms dubbelsäng, förvaring och annat önskat möblemang. Även här ligger plastmatta på golvet och väggarna är tapetserade. Även detta rum har ett härligt takfönster som skapar en härlig atmosfär!

SOVRUM

Det sista sovrummet ligger även det på övreplan och är ett stort rum med dubbla fönster. Även här får dubbelsängen enkelt plats och även annat önskat möblemang. Som tidigare sovrum ligger även här plastmatta på golvet och väggarna är ljust tapetserade. Vägg i vägg med detta sovrum nås den rymliga klädkammaren (ingång via hallen)

BADRUM

Fräscht, äldre badrum med badkar, WC, kommod och spegelskåp. Härligt takfönster skänker även här ett härligt ljusinsläpp. Väggarna har en våtrumstapet och våtrumsmatta på golvet.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2023-09-18
Energikonsumtion 78 kWh/m2 år.
Primärenergital 140

Ekonomi

Taxeringsvärde 2 590 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 406 000 kr
  • Småhusmark: 1 184 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 406 000 kr
Värdeår 1983
Summa inteckningar 562 100 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr

Tomt

Tomtarea 179 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Haninge Söderby Huvudgård GA:5 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Haninge Söderby Huvudgård GA:6 ändamål: Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Haninge Söderby Huvudgård GA:8 ändamål: Garage och/eller parkering
Förmån: Officialservitut Dagvattenavrinning, 0136-82/22.1
Förmån: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 0136-82/22.4
Förmån: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 01-ÖSR-2086.119
Förmån: Officialservitut Tillträde, 01-ÖSR-2086.3
Last: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 0136-82/22.3
Last: Officialservitut Tillträde Dagvattenavrinning, 01-ÖSR-2086.123

Planbestämmelser Stadsplan (1978-11-30)

Dokument

Området

Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. Utegym och lekplatser nås på promenadavstånd. Tyresta Nationalpark med sina höga träd nås med bil eller buss eller varför inte på cykel?

Närområde

Den kommersiella servicen är väl etablerad ca 5 min bort finns Ica Maxi och Lidl. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek.

Kommunikation

Buss till Gullmarsplan går från området och strax utanför även buss till Nacka. Pendeltågen stannar i Vega och Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.