VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Skurup, Skurup

Skurup 484

Välkommen till Skurup 484 som är ett boende utöver det vanliga! Huset byggdes ursprungligen 1930, men har på senare år totalrenoverats och byggts till med hög kvalitet och genomtänkta lösningar både i funktion och material. Här bor du lantligt med en härlig trädgård, men har ändå nära till allt med sitt läge intill tätorten med skolor, butiker och allmän service. Bara några hundra meter bort ligger även Pågatågsstationen. På tomten finns en ovanmarkpool som självklart går att gräva ned, fyra sovrum, ett fantastiskt kök, två rejäla badrum, en tvättstuga samt en isolerad gäststuga på tomten med både uppvärmning och el. Det här stilrena och fantastiskt charmiga huset behöver upplevas på plats, - välkommen att kontakta oss för visning.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 200 kvm + 20 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 4 sovrum
Tomt 750 kvm
Byggnadsår 1930
Pris 4 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Karin Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 13
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Totalrenoverat och fantastiskt 1 1/2 plans hus med solceller mitt bland rapsfälten! Måste ses!

Planritning

Karin Nilsson

Karin Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skurup 484

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 200 kvm. säljarens information Boarea: 200 kvm. Bo- och biarea enligt säljarens uppgift. Enligt taxeringsinfo är den 115kvm /12 kvm

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Skurup 48:4
Boarea 200 kvm
Biarea 20 kvm
Byggnadsår 1930
Kommentar till byggnadsår Delvis ombyggt 2014-2018
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp, kommunalt avlopp i plan.
Stomme Tegel - Leca isoblock och lättbetong
Fasad Putsad fasad
Fönster 3-glas isoler
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Plåt
Grundmur Betong
Tak Plåt
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Luft /vatten värmeanläggning. Golvvärme i hela BV.
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden - TV-utbud via indragen fiberkabel. Bredband via indragen fiber. Kostnad Skurups elverk 100 kr per månad.
- Uppfart med plats till tre bilar.

Boarea: 200 kvm samt biarea 20 kvm, bo- och biarea är enligt säljarens uppgift. Enligt taxeringsinfo är den 115kvm boarea och 12 kvm biarea. Den köparen som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp bostaden före köpet.

- Solcellsanläggning har installerats 2022. Beräknas att producera 8500-9000 kWh per år.
- Elbil-laddstolpe installerad 2022
- Rund ovanmarkpool (nedgrävbar) inklusive filter och värmepump installerad under 2022.
- Pergola med tak byggd under 2020.

Mellan 2014-2018 skedde en omfattande om- och tillbyggnad samt renovering utförts på fastigheten både invändigt samt utvändigt.

- Nytt tak är lagt på hela huset
- Hela fasaden är omputsad och målad.
- Nytt dagvatten och dränerat runt hela huset 2018-2019.
- Omgärdande plank med inbyggd belysning och stenmur är uppfört.
- Hela köket är uppfört från grunden och inrett
- Mestadels ny VVS i hela bostaden.
- Nydragen el med ny elcentral, Hager.
- Uppfräschning av befintligt badrum.
- Uppförande av helt nytt andra badrum.
- Byggt ny tvättstuga, tvättmaskin 2014 och torktumlare 2019
- Alla vitvaror i köket nya 2018.
- Renovering i entrén
- Ny ytterdörr och installation av YALE kodlås.
- Uppfräschning av ytskikt i alla befintliga utrymmen.
- Fransk balkong insatt till huvudsovrummet.
- Trädäck med tak invid köket, ca 50 kvm.
- Installation av nya värmetermostater.
Övriga byggnader En nyligen isolerad gäststuga finns på tomten med både uppvärmning och el.
Från entrén kan man nå en liten källardel.

Rum

Entré

Ljus hall med praktiskt klinkergolv och vita väggar. Stora ytor i entrén ger plats till mycket förvaring, här finns också en väggfast bänk med extra förvaring.

Kök

Mycket stort och socialt kök med rymd och öppet upp till nock med takbjälkarna framme. Ett kök för den matglade med mycket förvaring och arbetsyta. I öppen planlösning finner du den stora matplatsen som har plats till ett mycket stort bord med många gäster. En stor köksö sammanbinder matplats och kök.
Utrustning som finns är dubbla halvkylar och dubbla halvfrysar, diskmaskin, en vinkyl placerad i köksön, en bred gasspis med elugn samt en vägghängd fläkt.
All belysning styrs via ett digitalt bluetooth system (Plejd).
Från köket precis utanför finns den stora terrassen och trädäcket med tak. Sydligt läge med mycket sol. Gott om plats finns här för matplats och solstolar.

Vardagsrum

Till höger från entrén nås ett rymligt vardagsrum. Bra med ljusinsläpp från flera fönster. Gott om plats till stor soffa och även till ett matsalsmöblemang.
Parkettgolv och ljusa väggar. Charmigt med en bred fönsterbänk.

Badrum

På bottenvåningen finns två badrum och båda är helkaklade med inlagd golvvärme. I badrummet närmast entrén är det vitt kakel och klinkern på golvet är ljusa. Utrustning här är duschhörna, handfat med underskåp, spegelskåp och WC.
Det andra badrummet går även det i stilrena färger med vitt kakel och marockanskt klinkergolv. Spotlights, duschhörna, WC, handfat och spegelskåp. Här är det också förberett för att sätta in ett badkar.

Tvättstuga

Precis intill ett av badrummen finns tvättstugan som även den har klinkergolv och ett vitt kakel ovanför arbetsbänken. Väggar är målade vitt. Här finns en extra vask, gott om skåp och lådor samt även värmepannan, varmvattenberedaren, tvättmaskin och torktumlare finns här.

Allrum

På ovanvåningen finns husets alla fyra sovrum. Direkt ovanför trappen finns ett öppet allrum som omges av sovrummen samt klädkammare. Plats till litet möblemang.
Här finns ett härligt ljusinsläpp från takfönstret och från spotlights. Ett ljust laminatgolv finns här.

Sovrum

Det största sovrummet har trägolv och här finns en häftig och läcker fransk balkong som blickar ut över köket. Sovrummet har brädklädda väggar i grått som går upp i nock.

Två av sovrummen ligger intill varandra på höger sida om trappen och de har parkettgolv och målade väggar. Väldigt mysiga rum med en härlig känsla.

Det fjärde sovrummet ligger till vänster om trappen och här är det målat i stilrent grönt med en snygg och stilsäker fondtapet och på golvet ligger laminat.

.

.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-05-22
Energikonsumtion 62 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 4 395 000 kr utgångspris

Tomt

Tomtarea 750 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Parkering Uppfart med plats till tre bilar.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Skattetal: Mantal 690/409600

Övrigt

Allmänt om bostaden - TV-utbud via indragen fiberkabel. Bredband via indragen fiber. Kostnad Skurups elverk 100 kr per månad.
- Uppfart med plats till tre bilar.

Boarea: 200 kvm samt biarea 20 kvm, bo- och biarea är enligt säljarens uppgift. Enligt taxeringsinfo är den 115kvm boarea och 12 kvm biarea. Den köparen som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp bostaden före köpet.
Övrigt - TV-utbud via indragen fiberkabel. Bredband via indragen fiber. Kostnad Skurups elverk 100 kr per månad. - Uppfart med plats till tre bilar. Boarea: 200 kvm samt biarea 20 kvm, bo- och biarea är enligt säljarens uppgift. Enligt taxeringsinfo är den 115kvm boarea och 12 kvm biarea. Den köparen som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp bostaden före köpet.

Dokument

Området

Mycket barnvänligt område med bra förskolor och skola. Flera olika matbutiker i området. Fem minuter med cykel till stationen och ca 12-15 min promenad. Skurup är beläget med närhet till Sydkusten, Malmö, Lund och Ystad / Österlen. Till Malmös flygplats är det ca 15 minuter liksom även till stranden.

Räkna på ditt nya boende