VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Skogås, Skogås

Romansvägen 5

**ACCEPTERAT PRIS**
Utforska lugnet och det enkla livet på Romansvägen 5 i Skogås - Dreviksstrand!. En barnvänlig gård direkt utanför entrén!

Denna fastighet erbjuder en bekväm tillvaro i ett lugnt område, perfekt för den som söker en avkopplande livsstil. Den enkla designen ger utrymme för din egen touch och personliga stil.
Enkelt kök för vardagens behov. Köket är funktionellt och praktiskt. Här kan du samlas kring matbordet för trevliga stunder.
6 stycken sovrum för avkoppling. De praktiska sovrummen ger dig en plats att vila och ladda upp inför nya dagar.

Trädgården är en plats för enkel njutning. Här kan du koppla av bland grönskan och kanske odla dina egna blommor eller grönsaker.

Lugnt område med flera lekplatser och bra bilfria vägar. Låga driftkostnader värme och vatten ingår i samfällighetsavgiften och garage i länga ingår till varje hushåll. På promenadavstånd ligger sjön Drevviken med bad och strövområden. Bra kommunikationer med pendeltåg och buss.

I samfälligheten pågår just nu renovering av alla garagelängorna; här får man sitt egna garage. Några meter från huset ligger Drevvikens naturreservat och Badudden med sandstrand. Från hållplats Rondovägen går bussarna via Skogås mot Farsta eller Huddinge näst intill med 10-minuters avgång större delen av dagen. Promenaden till Skogås centrum och pendeltåget tar annars drygt en kvart.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea/Biarea 116 kvm + 18 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 7 varav 5 sovrum
Tomt 128 kvm
Byggnadsår 1981
Pris 3 995 000 kr ACCEPTERAT PRIS

Ansvarig mäklare
Jannica Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Familjevänligt i Drevviksstrand!

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Jannica Johansson

Jannica Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Romansvägen 5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 5 sovrum
Boarea 116 kvm. taxeringsinformation

ENTRÈPLAN

Förråd finns utanför entrén.

Hall
Ljus och välkomnande hall med laminatgolv. Direkt till höger finns gott om plats för att hänga kläder. Lite längre in finns även en mindre garderob som ger extra förvaring.
Här finns trappa som går till övervåning och undervåning.

Kök
Gott om plats för matlagning och matplats. Två stora fönster som släpper in mycket ljus.
Här finns gott om plats för 4 -6 personer.
Spis med glashäll, kyl/frys, diskmaskin och fläkt.

Duschrum
Ljus plastmatta på golv och vitt kakel på vägg. Dusch, wc, handfat, spegelskåp, wc.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för både soffa, tv-möbler och matbord om så önskas! Stora fönsterpartier som ger ljus genom hela entréplan och utgång till balkong i fritt läge.


Övre plan
Badrum
Helkaklat ljust badrum med dusch, wc, handfat, spegel. Tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1
Stort sovrum med fönster ut mot framsidan. Plats för både skrivbord och förvaring.
Plastmatta och tapetserade väggar.

Sovrum 2
Stort härligt sovrum med klädkammare och plats för både skrivbord och förvaring.
Plastmatta och tapetserade väggar.

Nedre plan
Sovrum 3
Perfekt sovrum med gott om plats för säng och skrivbord. Laminatgolv och tapeter. Utgång till en härlig altan och uteplats.

Sovrum 4
Sovrum med plats för både skrivbord och förvaring. Laminat på golv och tapet på väggar.

Rum/Förråd/Kontor
Ett perfekt rum att ha som sovrum-kontor -förråd etc. Tapet på väggar och laminat på golv. Saknar ett fönster. ( detta rum räknas ej som boyta, utan som biyta)

Rum/Förråd/kontor
Perfekt som lekrum/förråd eller extra sovplats när gästerna kommer. (Ej fönster) räknas som biyta.

Duschrum
Helkaklat duschrum med dusch, wc, handfat.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Fastighet Romansen 143
Boarea 116 kvm
Biarea 18 kvm
Byggnadsår 1981
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Lättbetong/betong
Fasad Puts och träpanel
Fönster 2+1-isolerglasfönster, 2-isolerglasfönster
Tak Betongpannor
Grundläggning Suterräng och krypgrund
Uppvärmning Fjärrvärme (vattenburet system).
Ventilation Mekanisk frånluft
Övriga byggnader Förråd vid entrén.

Energideklaration

Utförd Beställd

Ekonomi

Pris 3 995 000 kr ACCEPTERAT PRIS
Taxeringsvärde 2 667 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 134 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 533 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 533 000 kr
Värdeår 1981
Summa inteckningar 1 912 500 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Elförbrukning 6 923 kWh/år
Driftkostnad 56 717 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Renhållning: 1 752 kr
  • Hushållsström: 16 409 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 38 556 kr

I samfällighetsavgiften ingår värme, vatten. Garage i länga. Driftkostnaderna el kan variera beroende på hur mycket el som används.

Tomt

Tomtarea 128 kvm
Parkering Garage i länga

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Huddinge Romansen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Planbestämmelser Stadsplan (1980-03-13)

Dokument

Området

Välkommen till Skogås – en pärla belägen i Huddinge kommun, med en unik kombination av modern stadsbekvämlighet och naturnära skönhet. Här erbjuds en livsstil som förenar grönskande områden, praktisk service och smidiga kommunikationer på ett sätt som få andra platser kan matcha. Stig in i en värld av mångfald och charm när du utforskar Skogås. Med en blandning av stilfulla höghus, pittoreska radhus och mysiga villor finns här boenden som passar alla smaker och behov. Varje gata andas sin egen karaktär och skapar en gemenskap som genomsyrar området. Skogås har inte bara bostäder att erbjuda, utan även en välkomnande stadskärna som pulsar av liv. Här hittar du allt du behöver, från mysiga caféer och restauranger till lokala butiker som sätter sin egen prägel på området. Den här platsen är mer än en stadsdel – det är en levande och växande gemenskap där du snabbt kommer känna dig som hemma. Och när längtan efter äventyr kallar, är Skogås perfekt ansluten. Pendeltågsstationen binder samman dig med Stockholms stadskärna på ett smidigt och effektivt sätt. Du kan njuta av allt stadsliv har att erbjuda och samtidigt återvända till din fridfulla oas när dagen är över. Men Skogås är inte bara byggnader och gator – det är en livsstil. Här kan du vakna upp till fågelkvitter och promenera genom grönskande parker. Du kan skapa minnen med din familj på lekplatser och njuta av kvällspromenader längs lugna gator. Det är en plats där du inte bara bor, utan verkligen lever. Det finns flera skolor, Mörtviksskolan, Edboskolan, Skogåsskolan och Vretskolan. Övrig barnomsorg och 6-årsverksamhet finns i samband med respektive skola. Här finns också ett gymnasium, Östra gymnasiet. Välkommen till Skogås – där möjligheterna är lika oändliga som horisonten. Upplev det bästa av båda världar, där stad och natur smälter samman till en harmonisk livsstil. Vara en del av något speciellt – vara en del av Skogås.

Närområde

Skogås erbjuder en omfattande närservice som gör vardagen enklare och bekvämare. Oavsett om det handlar om mat, hälsa, skönhet eller andra praktiska behov, finns det många olika alternativ att välja mellan.

Kommunikation

I Skogås har du goda kommunikationsmöjligheter som gör det enkelt att ta dig runt i området och till andra platser i och runt Stockholm. Här är några av de kommunikationsalternativ som är tillgängliga:

Pendeltåg: Skogås har en egen pendeltågsstation, Skogås station, som är en del av Stockholms pendeltågsnät. Pendeltåget är ett snabbt och smidigt sätt att ta sig till centrala Stockholm och andra områden runt staden.

Bussar: Det finns ett nätverk av busslinjer som binder samman Skogås med andra delar av Huddinge kommun och närliggande områden. Bussarna är ett praktiskt sätt att ta sig runt lokalt.

Bil: Om du föredrar att resa med bil har du enkel åtkomst till vägnätet, inklusive E4:an och andra stora vägar.

Cykling: Skogås är ofta cykelvänligt med separata cykelbanor och vägar.

Kort sagt, oavsett vilket transportmedel du väljer, finns det många alternativ för att resa till och från Skogås samt att ta dig runt inom området. Detta gör det enklare för dig att njuta av allt som Skogås har att erbjuda samtidigt som du har möjlighet att utforska andra platser i Stockholm.

Räkna på ditt nya boende