VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Telegrafberget - Nacka, SALTSJÖ-BOO

Edelcrantz väg 35- gavelhus

Högt beläget med utsikt mot Stockholms inlopp ligger detta stilrena gavelradhus i tre plan. Huset är en ”step down” planlösning. Ett bekvämt boende med 3 sovrum, 3 badrum och 2 parkeringsplatser. Mot vattnet har du en stor balkong. Här bor du i ett underbart område med gångavstånd till både vatten, förskolor och kommunikationer.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 139 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4201 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 9 500 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Karolina Miramadi
Reg. Fastighetsmäklare
0734-23 64 09
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

INFLYTTNINGSKLART GAVELRADHUS MED SJÖUTSIKT!

Sovrum hus 37 Radhus baksida

Sovrum hus 37
Sovrum hus 37
Radhus baksida
Radhus baksida

Planritning

Bofakta - Segelvyn 1 - Radhus - Sneak-peak - 5 rok
Bofakta - Segelvyn 1 - Radhus - Sneak-peak - 5 rok
Karolina Miramadi

Karolina Miramadi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Edelcrantz väg 35- gavelhus

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 139 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Högt beläget med utsikt mot Stockholms inlopp ligger detta stilrena step down radhus i tre plan med gavelläge. Ett bekvämt boende med 3 sovrum, 3 badrum och 2 parkeringsplatser. Mot vattnet har du en stor balkong. Härlig rymd med takhöjd upp till 3 meter i vardagsrummet. Här bor du i ett underbart område med gångavstånd till både vatten, förskolor och kommunikationer.


ENTRÉPLAN

HALL
Hall med klinkerbeklätt golv. Gott om plats för avhängning. Städskåp och garderob. I anslutning till entrédörren finns ett kallförråd som nås utifrån.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Stort härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönsterpartier samt utgång till stor balkong. Stilrent kök från Marbodal med luckor och fronter i kulör Lingrön och med bänkskiva i kvartskomposit Venato Bianco Vitvaror från Siemens med Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Induktionshäll, varmluftsugn, micro samt kolfilterfläkt.

BADRUM 1
Helkaklat stilrent badrum med sandstensliknande klinkergolv. Vita kaklade väggar. Duschplats, WC samt infällda led-spotlights i tak med dimmer.


PLAN -1

SOVRUM 1 och 2
En trappa ner återfinns två sovrum. Gott om förvaring med stilrena garderober med infrästa handtag. Den stora garderoben har ny genomtänkt inredning.

BADRUM 2
Helkaklat stilrent badrum med sandstensliknande klinkergolv. Vita kaklade väggar. Duschplats, WC samt infällda led-spotlights i tak med dimmer. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk över.


PLAN -2

SOVRUM 3
Stort ljust sovrum med rymlig klädkammare. Mattlackad 1-stavs eklamellparkett.
Inte hall som med fördel kan nyttjas som TV-rum

BADRUM 3
Stort badrum med både badkar och dusch. WC och dubbelkommod. Sandstensliknande klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns även pannrummet


UPPVÄRMNING
Värmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på samtliga våningsplan. Radiatorer i övriga utrymmen.

TELE/TV/DATA
Fiberanslutning finns indraget.

DRIFTSKOSTNAD
Varje medlem bekostar sin egen drift av el, värme, vatten, sopor, och försäkring. Varmluftsvärmepumpen värmer upp vatten till uppvärmning av radhuset samt till dusch och bad. För mer information se kostnadskalkylen.

FÖRRÅD
Kallförråd i anslutning till entrén.

PARKERING
Två platser till varje bostad. Ingår i månadsavgiften.

På Telegrafberget växer ett helt nytt bostadsområde i Nackas skärgård fram med drygt 400 bostäder. Området ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat med en fantastisk vy över Stockholms inlopp och en härlig skärgårdskänsla.
.
Här bor du lugnt men ändå inte långt från stan. Området ligger cirka 25 minuter med Waxholmsbåt nr 83 från Stockholms innerstad. Bussen tar dig in till Slussen på ca 30 min och stannar alldeles nära vid Telegrafbergets vändplan. Med bil är du på 20 minuter i Stockholms innerstad.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 139 kvm
Byggnadsår 2022
Uppvärmning Frånluftsvärmepump Nibe

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1001
Pris 9 500 000 kr föreslagen budstart
Avgift 4201 kr/mån
Kommentar Inkl. 2 st parkeringsplatser
Driftkostnad 35 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 14 000 kr
  • Vatten/avlopp: 5 000 kr
  • Renhållning: 4 200 kr
  • Hushållsström: 12 000 kr

Driftskostnader enligt schablon

Andel i förening 5,643%

Förening

Föreningsnamn Brf Segelvyn 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-4948
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Segelvyn 1 består av 18 bostäder. En radhuslänga med 8 st radhus och 5 st parhus. Till varje bostad hör två st parkeringsplatser. Huvuddelen av parkeringsplatserna är belägna på förgårdsmark till bostaden eller på
kvartersgata. Några parkeringsplatser är belägna på anlagd parkering på
angränsande fastighet. Lägenhetsförråd beläget antingen inom eller utanför respektive lägenhet.

Långfristiga skulder ligger på 17 206 000 kr vilket ger en skuldsättningsgrad på 7000 kr/kvm.
Area upplåten med bostadsrätt (BOA +BIA) 2 458 kvm

DRIFTSKOSTANDER
Bostadsrättshavaren ansvarar för sin egen förbrukning av vatten samt kostnad för sophämtning.
- Vatten ca 5000 kr/år (ca 417 kr/mån)
- Sopor ca 4 292 kr/år (ca 358 kr/mån)

Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör och svarar själv för kostnaden avseende:
- Värme (frånluftvärmepump), beräknad årlig driftskostnad för förbrukning ca 14 000 kr/år (ca 1167 kr/mån)
- Hushållsel, beräknad årlig driftskostnad för förbrukning ca 12 000 kr/år (ca 1000 kr/mån)
- TV/bredband/telefoni, beräknad årlig driftskostnad ca 4 500 kr/år (ca 375 kr/mån)
- Hemförsäkring, beräknad årlig driftskostnad ca 2 500 - 5 000 kr/år (ca 208-416 kr/mån)
- Bostadsrättshavaren svarar själv för snöröjning, sandning m.m av respektive ytor i anslutning till den egna bostadsrätten,
exempelvis, uppfart, uteplats, gräsytor, häckar m.m.

På Telegrafberget växer ett helt nytt bostadsområde i Nackas skärgård fram med drygt 400 bostäder. Området ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat med en fantastisk vy över Stockholms inlopp och en härlig skärgårdskänsla.

Den första etappen i Segelvyn, består av 18 par- och radhus i bostadsrättsform med vacker utsikt över Stockholms inlopp, i ett naturskönt läge med utsikt över Halvkakssundet och Lidingös södra strandlinje. Här bor du lugnt men ändå inte långt från stan. Området ligger cirka 25 minuter med Waxholmsbåt nr 83 från Stockholms innerstad. Bussen tar dig in till Slussen på ca 30 min och stannar alldeles nära vid Telegrafbergets vändplan. Med bil är du på 20 minuter i Stockholms innerstad.

FÖRSKOLA
I området byggs en förskola som planeras vara klar aug 2022. När den ska vara i drift är inte spikat. Den är anpassad för 4 avdelningar med 48 barn och driften planerad skötas av Kunskapsskolan.

Nacka präglas av vackra naturreservat där du kan promenera, löpträna, åka skidor och skridskor eller ta ett dopp på någon av badplatserna. I det stora Nackareservatet hittar du den populära Hellasgården och Nyckelviken, som båda är fina utflyktsmål för hela familjen.

Telegrafberget vid Nackas norra kust har fått sitt namn efter den optiska telegraf som fanns på bergets högsta punkt. Idag finns en kaj, ett bergrum och några tegelbyggnader kvar från tidigare industrier.I Nacka har man tillgång till allt man behöver. Det finns flera stora shoppingområden, som Sickla köpkvarter, Nacka Forum och Orminge Centrum med mataffärer, apotek, vårdcentral samt ett flertal trevliga butiker och övrig service.

Cirka 59 bostäder i form av bostadsrättsradhus kommer att uppföras av ALM Equity AB. Utöver detta pågår produktionen av ca 180 lägenheter i flerfamiljshus högst upp i området (Skogshusen) som ska stå klart under hösten 2022. Här planeras även för en förskola om 3-4 avdelningar. Det finns även ett bra utbud av förskolor och skolor i närheten.

HSB bygger tre bostadsrättsprojekt i Telegrafberget. Brf Fyrhusen med 66 bostäder där inflyttning pågår, Brf Kajen med ca 116 bostäder och prel inflyttning våren 2022 samt kommande projektet Telegrafen med prel inflyttning 2025. På kajen planeras också för verksamheter såsom hotell, restaurang, spa och en småbåtshamn.
Antal lägenheter 18

Dokument

Området

Telegrafberget ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat. Här infinner sig lugnet och du kopplar snabbt bort storstadens stress och jäkt. Skulle stadens puls ändå locka är du där på drygt 20 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss eller pendelbåten in till city. Med Sjövägen är avståndet kort.

Räkna på ditt nya boende