VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Partille Centrum, PARTILLE

Tage madsens väg 27C

Bostadsrättsradhus i två plan med uteplats i härligt söderläge! Välplanerad planlösning där vardagsrum och nyrenoverat kök hittas på entréplanet och där övervåningen består av två sovrum, badrum och bra förvaring. Bostaden erbjuder även ett källarutrymme att nyttja som förråd eller annat. Föreningens låga belåningsgrad speglar den låga avgiften där värme, vatten och bredband ingår. Parkering erbjuds av föreningen vid inflyttnning och busshållplats "Skulltorpsskolan" ligger i anslutning till föreningen.
Trivsamt och populärt läge med närhet till Allum och Partille Centrums service- och restaurangutbud.

Välkommen!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 76.9 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3528 kr/mån
Rum 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1950-1952
Pris 2 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Christophe Humblot
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Låg avgift och nytt kök

Planritning

Christophe Humblot

Christophe Humblot

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tage madsens väg 27C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 76.9 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 76.9 kvm
Byggnadsår 1950-1952
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Hallen nås via den egna entrén. Här finner du plats för avhängning till vänster men även rakt fram vid trappan där du hittar ett utrymme väl lämpat som antingen klädkammare eller kontor. Vardagsrum och kök nås på var sin sida och från hallen har du också anslutning till källaren.

Kök

Köket renoverades 2021. Smakfullt inrett med grå luckor med träknoppar, kombinerat med grå bänkskiva med vitt kakel ovan arbetsytorna. I form av utrustning finner du häll, fläkt, kyl/frys, ugn & mikro i arbetshöjd samt integrerad diskmaskin. Utrymme finns för matplats åt cirka 4 personer. Väggarna är klädda med vit pärlspont.

Vardagsrummet

Vardagsrummet ger plats för större soffgrupp och tv-möbel. Ett ljust vardagsrum tack vare den vita pärlsponten och fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet når du uteplatsen.

Uteplats

Trevlig uteplats i söderläge bestående av altan och gräsmatta. Här finns plats för t.ex. lounge, större matbord och grill.

Badrum

Badrummet är inrett med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustningen består av dusch, wc, handfat och tvättmaskin. Föreningen har även en gemensam tvättstuga.

Sovrum

På övre plan finner du två rymliga sovrum. I ena sovrummet finns en klädkammare och det andra sovrummet har ett stort vindsutrymme lämpat som förråd eller klädkammare.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2019-11-08
Primärenergital 158

Ekonomi

Lägenhetsnummer 273
Pris 2 995 000 kr utgångspris
Avgift 3528 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.
Driftkostnad 7 920 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 120 kr
  • Hushållsström: 4 800 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel av årsavgift 1,88068%

Förening

Föreningsnamn Brf Duplexringen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 757200-4443
Gatuadress Tage Madsens väg
Epostadress duplexringen@gmail.com
Hemsida https://duplexringen.wordpress.com/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Duplexringen är en äkta förening och består av 12 flerbostadshus med 68 lägenheter byggda runt 1950 som arbetarbostäder för anställda på dåvarande DAROS Kolvringsfabriken i Partille kommun. Fabriken låg där nu Partille Arena står. Den tidigare bostadsföreningen ombildades 1970 till bostadsrättsförening.
Föreningens ekonomi Avgiftshöjning om 4 % eller högre kommer ske även kommande år.
Antal lägenheter 68
Renoveringar Det finns en underhållsplan som sträcker sig under de kommande 50 åren för området som är till stöd för styrelsen att utgå från när beslut om framtida underhåll skall beslutas om.

2022 Markarbete, dränering/alternativa lösningar. Arbete med byte av takfönster påbörjades.
2021 Återställande av skadad gemensamhetslokal, OVK-besiktning, vvs-utgående avlopp.
2020 Åtgärd takläckage, filmning av avlopp samt dokumentation. Tre större rörfel under länga 19 har åtgärdats, takläckage 2 B har åtgärdats och doftsanering har genomförts.
2019 En grillplats blev anlagd intill lekplatsen.
2019 4 entrétrappor har bytts ut.
2018 En tvättmaskin byttes ut i tvättstugan.
2018 5 Takarbeten har utförts.
2018 Avloppsbrott har åtgärdats.
2017 Renovering av vindsutrymmen påbörjat i nr 23-29.
2016 Byte av avlopp i block 23.
2015 Renovering av källartrappor och den gemensamma källaren i hus 13.
2014 Stora grävarbeten är utförda för dränering av byte av rör vid hus 15 och 17 samt block nr 7.
2014 Entrétak uppsatta på ettorna och treorna.

Just nu pågår arbete med byte av avloppsstammar i området. Fortsatt arbete med stambyte.
Parkering Föreningen förfogar över 36 parkeringsplatser och 20 garage

Hyra för p-plats/garage betalas månadsvis i förskott med respektive avgiftsbelopp:
Ordinarie parkering: 400 kr/mån
Motorvärmare: 450 kr/mån
Garage: 600 kr/mån


Föreningen erbjuder en parkeringsplats i samband med flytt till föreningen, dock gäller separat kö till garage eller parkeringsplats med motorvärmare. Det finns inga parkeringsplatser med laddplatser installerade.
Tv och bredband Föreningen har ett gruppavtal med Tele2 som avser TV, telefoni och bredband 50/10. Varje bostadsrätt skall ha en router som ingår i föreningens gruppavtal. Önskar du som medlem att öka hastigheten för ditt internet eller att komplettera utbudet av kanaler kontaktar du Tele2 och tecknar ett utökat eget avtal hos Tele2 specifikt för dig.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Gemensamma tvättstuga hittar man i källaren till hus nr 11.
Övrigt Föreningen har låga avgifter, vilket beror på att man samarbetar mycket för att kunna hålla nere kostnaderna. Varje år anordnas två städdagar i föreningen där medlemmarna tillsammans utför arbeten som behöver göras.

Föreningen har 7 st förråd för uthyrning, storleken är ca 2,4 m². Förråden fördelas efter separat kö. Detta innebär att förråden inte medföljer bostadsrätten vid en försäljning eller andrahandsuthyrning. Kostnaden är 400 kr/mån.

Mer information finns under föreningens hemsida: https://duplexringen.wordpress.com/

Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-10-12.

Dokument

Området

Partille ger dig på många varierande miljöer att upptäcka. Här finner du bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogar och flera vattendrag för både fisk och bad. Här finns platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Inte illa för en av Sveriges, till ytan, minsta kommuner! Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Var du än väljer at bosätta dig har du nära till de andra delarna. Du når också Göteborg inom tio minuter oavsett färdmedel - bil, buss och tåg. Vill du vidare ut i världen ligger Landvetter Airport bara två mil bort. Bebyggelsen i Partille är blandad med ungefär lika delar villor och radhus som flerfamiljsbostäder.

Närområde

Suktar du efter ett brett shoppingutbud är det till köpcentrumet Allum du ska bege dig. Mitt i Partille centrum erbjuder det ett hundratal butiker och flera restauranger. Här finns också all tänkbar service. Partille Port är ett område som har växt fram på senare tid. Här bor du både bekvämt och modernt med ett eget litet centrum.

Partille är barnvänligt och erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala och öppen förskola. Runt om i kommunen finns flera grundskolor och en gymnasieskola som arbetar utifrån barn och ungdomars lust till lärande.

Kommunikation

För dig som tar bilen till kollektivtrafiken finns flera gratis pendelparkeringar att välja mellan:

I direkt anslutning till stationen i Partille och Jonsered samt vid Partille herrgård, på gångavstånd till bussterminalen i Allum.

Från Partille Centrum tar du bussen in till Göteborg på 11 minuter. Det finns flera busslinjer samt tåg som tar dig både söderut samt norrut. Tågstationen ligger även den centralt i Partille.

Övrigt

Är du sportintresserad bjuder Partille på många olika alternativ. Staden är prisad som bästa idrottsstad och det finns flera anläggningar där du kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang. Elithandbollsklubben Sävehof är en stolthet som spelar sina hemmamatcher här. Varje år arrangeras Partille Cup som är världens största handbollsturnering för unga och lockar spelare från hela världen.

Räkna på ditt nya boende