Partille Centrum, PARTILLE

Portstråket 20

Nu erbjuder vi en välplanerad etta med vidsträckt utsikt i Partille Port. I närområdet har du allt du behöver såsom restauranger, gym, frisör, mataffär och även promenadavstånd till Allums köpcentrum. Vill du ta dig in till Göteborg så har du kollektivtrafiken runt husknuten. Till bostaden hör en gemensam innergård och du har dessutom föreningens gemensamma takterrasser att nyttja.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 41 kvm
Avgift 2628 kr/mån
Rum 1,5
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2019
Pris 1 950 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Rebecka Polhem
Reg. Fastighetsmäklare
0736-99 47 01
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Rebecka Polhem

Rebecka Polhem

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Portstråket 20

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1,5
Boarea 41 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Oavsett vem du är och vad du söker - detta hem i nyskick erbjuder alla funktioner på en extremt genomtänkt yta. Sängen försvinner i ett mindre rum, de sociala ytorna ger plats för både soffa och middagsbord och i vardagsrummet finns det plats för förvaring.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 41 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Entré

Efter att ha passerat föreningens port som öppnas automatiskt får man känslan av att detta är en välskött förening. 1 våning upp i huset kan man nyttja den trevliga innergården med tillhörande växthus. Ta hissen upp till våning 6. Går du till höger så når du föreningens gemensamma takterrass. Tar du vänster så kommer du direkt till lägenheten. Framför ytterdörren finns plats för kaffebord. Till höger i hallen finns avhängningsmöjligheter för ytterkläder. På golvet ligger den enhetliga ekparketten. Väggarna är såklart vitmålade.

Kök

Ett vitt kök breder ut sig i vinkel med gott om arbetsyta. Köksluckorna är släta och ovanför den grå köksbänken sitter vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av en induktionshäll och ugn, en inbyggd mikro, en översittande fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga maskiner är i rostfritt utförande.

Badrum

I anslutning till hallen, bakom en vit slät dörr, ligger det mycket smakfulla och rymliga badrummet. Väggarna är helkaklade med kvadratiska vita plattor och grå fog. Golvet pryds av gråa klinkerplattor. I ena hörnet finns en dusch som ramas in av vikbara glasväggar. Ovanför handfatet sitter ett platsbyggt skåp med glasinfattade dörrar. Till höger finner du en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens.

Sovdel /klädkammare

Den separata sovdelen inrymmer en dubbelsäng och gör att rummet känns privat och avskilt. Väggarna är vitmålade, precis som resten av lägenheten och på golvet ligger den enhetliga ekparketten.

Vardagsrummet

Det sociala vardagsrummet rymmer en större soffmöbel, tevemöbel samt förvaring om så önskas. Härifrån nås den trevliga balkongen i soligt läge. Här kan du njuta av både morgonsol samt kvällssol.

Förråd

Till lägenheten hör ett förråd.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-03-31
Primärenergital 99

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-1601
Pris 1 950 000 kr utgångspris
Avgift 2628 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, digtital-TV (baspaket), bredband (100 Mbit/s) och IP-telefoniabonnemang.
Driftkostnad 3 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 400 kr
  • Hushållsström: 1 200 kr

Driftskostnaderna är individuella och varierar på familjesammansättning samt vanor.

Andel i förening 0,60393%

Förening

Föreningsnamn Brf Lyckan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-9909
Gatuadress Gamla Kronvägen 49, Portstråket 20
Epostadress styrelsen.brflyckan@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Kontaktperson Lars-Ove Arnesson
Telefon Kontaktperson 0765-854810
Allmänt om föreningen Varmt välkommen till Brf Lyckan i Partille Port! Föreningen är en del i PEABs stora projekt Partille Port som byggs under 2017-2019 och där Brf Lyckan var den första färdigställda etappen med inflyttning från slutet av januari till juni 2019. Föreningen bildades 2016. Adresserna är Gamla Kronvägen 49 samt Portstråket 20. I föreningen finns 124 bostadsrätter fördelade på 1-4 rok.

47 st 1 rok
46 st 2 rok
28 st 3 rok
3 st 4 rok

Ekonomi:
I avgiften ingår värme, digtital-TV (baspaket), bredband (100 Mbit/s) och IP-telefoniabonnemang.

Vatten/el:
Kostnad för varm- och kallvatten räknas av individuellt och debiteras efter uppmätt förbrukning. Föreningen har ett elabonnemang och även här sker individuell uppmätning och debitering efter förbrukning.
Föreningens ekonomi Ingen avgiftsförändring planerad i dagsläget.
Antal lägenheter 124
Parkering Brf Lyckan har 80 parkeringsplatser i gemensamt garage att hyra för 950 kr/mån. 4 st av de 80 parkeringsplatserna är laddplatser. Platserna fördelas enligt kölista.
Tv och bredband Föreningen har tecknat abonnemang med Telia om Triple Play, vilket innebär att det i månadsavgiften ingår abonnemang från Telia för digital-tv, bredbandstelefoni samt bredband via fiber. Utrustningen följer med bostaden.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen
- På den gemensamma innergården som delas med två andra föreningar finns växthus, odlingslådor, lekplats och cykelparkering samt cykelförråd.
- Barnvagns- och rullstolsrum
- På taken finns även två gemensamma terrasser på ca 40 respektive ca 70 kvm.
- Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra en gästlägenhet om ca 65 kvm. Det är en 2:a med dubbelsäng i sovrummet, kostnad 300 kr/natt.
Övrigt
Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-01-25.

Övrigt

Allmänt om bostaden Lägenheten är en 1:a enligt föreningens lägenhetsförteckning.

Dokument

Området

Partille ger dig på många varierande miljöer att upptäcka. Här finner du bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogar och flera vattendrag för både fisk och bad. Här finns platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Inte illa för en av Sveriges, till ytan, minsta kommuner! Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Var du än väljer at bosätta dig har du nära till de andra delarna. Du når också Göteborg inom tio minuter oavsett färdmedel - bil, buss och tåg. Vill du vidare ut i världen ligger Landvetter Airport bara två mil bort. Bebyggelsen i Partille är blandad med ungefär lika delar villor och radhus som flerfamiljsbostäder.

Närområde

Suktar du efter ett brett shoppingutbud är det till köpcentrumet Allum du ska bege dig. Mitt i Partille centrum erbjuder det ett hundratal butiker och flera restauranger. Här finns också all tänkbar service. Partille Port är ett område som har växt fram på senare tid. Här bor du både bekvämt och modernt med ett eget litet centrum.

Partille är barnvänligt och erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala och öppen förskola. Runt om i kommunen finns flera grundskolor och en gymnasieskola som arbetar utifrån barn och ungdomars lust till lärande.

Kommunikation

För dig som tar bilen till kollektivtrafiken finns flera gratis pendelparkeringar att välja mellan:

I direkt anslutning till stationen i Partille och Jonsered samt vid Partille herrgård, på gångavstånd till bussterminalen i Allum.

Från Partille Centrum tar du bussen in till Göteborg på 11 minuter. Det finns flera busslinjer samt tåg som tar dig både söderut samt norrut. Tågstationen ligger även den centralt i Partille.

Övrigt

Är du sportintresserad bjuder Partille på många olika alternativ. Staden är prisad som bästa idrottsstad och det finns flera anläggningar där du kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang. Elithandbollsklubben Sävehof är en stolthet som spelar sina hemmamatcher här. Varje år arrangeras Partille Cup som är världens största handbollsturnering för unga och lockar spelare från hela världen.

Räkna på ditt nya boende