Partille Centrum, PARTILLE

Portstråket 20

På dessa höga höjder har vi nu nöjet att presentera denna kvadratsmarta och ljusa etta. Extremt yteffektiv planlösning med goda förvaringsmöjligheter i form av en stor klädkammare. Lägenheten är nybyggd där alla material och maskiner är ifrån 2019. Från balkongen kan ni njuta av eftermiddagssolen med utsikt över den ombonade innergården. Från detta våningsplan kan ni även nyttja en av föreningens gemensamma takterrasser. På föreningens innergård kan man hyra en egen odlingslott för en mindre summa. Det finns även ett trevligt växthus att låna för större sammanhang.

Som boende i Partille Port har ni nära till allt ni behöver och även det som bara sätter lite guldkant på tillvaron. Här står pampiga höghus på rad och mixen av restauranger, frisör, gym och mataffär ger en kontinental känsla. Som ni hör finns här något för alla och för er som skall vidare finns även god kollektivtrafik precis runt hörnet.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 38 kvm
Avgift 2503 kr/mån
Rum 1
Våning 6 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 1 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Rebecka Polhem
Reg. Fastighetsmäklare
0736-99 47 01
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

En ljus kvadratsmart etta med balkong. Gym, mataffär och restaurang i samma hus!

Planritning

Rebecka Polhem

Rebecka Polhem

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Portstråket 20

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 38 kvm. föreningens information
Hiss Ja

På våning 7 finner du vindsförråden.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 38 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Rum

Entré

Via en välbesökt passage från entréplan når man detta fina trapphus. Ta hissen upp till 6:e våning och slås av en otrolig utsikt från loftgången. Härifrån skymtar man även den gemensamma takterrassen. Ett par dörrar bort på din vänstra sida välkomnas ni till denna pärla där man kommer direkt in i köket. I entrén slås ni av en hemtrevlig atmosfär, här känner man sig genast "hemma" och vill spontant se mer av detta härliga hem. I hallen finns plats för både avhängning samt skoställ. Väggarna är målade i vitt på golvet ligger den enhetliga ekparketten.

Kök

Kök och allrum avskiljs med en inre hall. Köket går i vitt och den maskinella utrustningen består av spis, ugn, kombinerad kyl/frys, mikro samt diskmaskin. Samtliga maskiner är i vitt utförande. Ovan den gråa laminatbänkskivan sitter vitt kakel. Plats för ett matbord finns vid det stora fönster med vidsträckt utsikt.

Badrum

I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet. Lagom stort och smart planerat. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat, badrumsskåp och dusch och kombinerad tvättmaskin / torktumlare. Badrummet har helkaklade väggar i vitt och grått klinker på golv.

Klädkammare

Från hallen nås en stor klädkammare. Här får du gott om plats för alla dina kläder, ytterkläder samt andra säsongsbetonade prylar. Om önskemålet finns så inrymmer klädkammaren en säng.

Vardagsrum

I vardagsrummet finns plats för soffa (eller säng), sidobord, bokhylla och tevemöbel. Rummets absolut främsta smycke är utgången till balkongen. Genom ett stort fönster flödar ljuset in över de vitmålade väggarna. Den djupa fönsterbrädan erbjuder plats för blommor och böcker. Balkongen erbjuder eftermiddagssol och trevlig utsikt. Här finns gott om plats för sittmöbel samt bord.

Förråd

Till lägenheten hör ett mindre förråd som finns på våning 7.

Energideklaration

Utförd Ja, 2021-03-31
Primärenergital 99

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-1606
Pris 1 895 000 kr utgångspris
Avgift 2503 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår: värme, digtital-TV (baspaket), bredband (100 Mbit/s) och IP-telefoniabonnemang
Driftkostnad 2 520 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 320 kr
  • Hushållsström: 1 200 kr

Driftskostnaderna är individuella och varierar beroende på vanor.

Andel i förening 0,56894%

Förening

Föreningsnamn Brf Lyckan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-9909
Gatuadress Gamla Kronvägen 49, Portstråket 20
Epostadress styrelsen.brflyckan@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Kontaktperson Lars-Ove Arnesson
Telefon Kontaktperson 0765-854810
Allmänt om föreningen Varmt välkommen till Brf Lyckan i Partille Port! Föreningen är en del i PEABs stora projekt Partille Port som byggs under 2017-2019 och där Brf Lyckan var den första färdigställda etappen med inflyttning från slutet av januari till juni 2019. Föreningen bildades 2016. Adresserna är Gamla Kronvägen 49 samt Portstråket 20. I föreningen finns 124 bostadsrätter fördelade på 1-4 rok.

47 st 1 rok
46 st 2 rok
28 st 3 rok
3 st 4 rok

Ekonomi:
I avgiften ingår värme, digtital-TV (baspaket), bredband (100 Mbit/s) och IP-telefoniabonnemang.

Vatten/el:
Kostnad för varm- och kallvatten räknas av individuellt och debiteras efter uppmätt förbrukning. Föreningen har ett elabonnemang och även här sker individuell uppmätning och debitering efter förbrukning.
Föreningens ekonomi Ingen avgiftsförändring planerad i dagsläget.
Antal lägenheter 124
Parkering Brf Lyckan har 80 parkeringsplatser i gemensamt garage att hyra för 950 kr/mån. 4 st av de 80 parkeringsplatserna är laddplatser. Platserna fördelas enligt kölista.
Tv och bredband Föreningen har tecknat abonnemang med Telia om Triple Play, vilket innebär att det i månadsavgiften ingår abonnemang från Telia för digital-tv, bredbandstelefoni samt bredband via fiber. Utrustningen följer med bostaden.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen
- På den gemensamma innergården som delas med två andra föreningar finns växthus, odlingslådor, lekplats och cykelparkering samt cykelförråd.
- Barnvagns- och rullstolsrum
- På taken finns även två gemensamma terrasser på ca 40 respektive ca 70 kvm.
- Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra en gästlägenhet om ca 65 kvm. Det är en 2:a med dubbelsäng i sovrummet, kostnad 300 kr/natt.
Övrigt
Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-01-25.

Dokument

Området

Partille ger dig på många varierande miljöer att upptäcka. Här finner du bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogar och flera vattendrag för både fisk och bad. Här finns platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Inte illa för en av Sveriges, till ytan, minsta kommuner! Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Var du än väljer at bosätta dig har du nära till de andra delarna. Du når också Göteborg inom tio minuter oavsett färdmedel - bil, buss och tåg. Vill du vidare ut i världen ligger Landvetter Airport bara två mil bort. Bebyggelsen i Partille är blandad med ungefär lika delar villor och radhus som flerfamiljsbostäder.

Närområde

Suktar du efter ett brett shoppingutbud är det till köpcentrumet Allum du ska bege dig. Mitt i Partille centrum erbjuder det ett hundratal butiker och flera restauranger. Här finns också all tänkbar service. Partille Port är ett område som har växt fram på senare tid. Här bor du både bekvämt och modernt med ett eget litet centrum.

Partille är barnvänligt och erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala och öppen förskola. Runt om i kommunen finns flera grundskolor och en gymnasieskola som arbetar utifrån barn och ungdomars lust till lärande.

Kommunikation

För dig som tar bilen till kollektivtrafiken finns flera gratis pendelparkeringar att välja mellan:

I direkt anslutning till stationen i Partille och Jonsered samt vid Partille herrgård, på gångavstånd till bussterminalen i Allum.

Från Partille Centrum tar du bussen in till Göteborg på 11 minuter. Det finns flera busslinjer samt tåg som tar dig både söderut samt norrut. Tågstationen ligger även den centralt i Partille.

Övrigt

Är du sportintresserad bjuder Partille på många olika alternativ. Staden är prisad som bästa idrottsstad och det finns flera anläggningar där du kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang. Elithandbollsklubben Sävehof är en stolthet som spelar sina hemmamatcher här. Varje år arrangeras Partille Cup som är världens största handbollsturnering för unga och lockar spelare från hela världen.

Räkna på ditt nya boende