Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Partille

Östra Annebergsvägen 15

Med ett härligt läge, omringad av grönska, saluförs nu denna stora fyra med fritt och tilltalande läge en trappa upp i huset. 102,6 insynsskyddade kvadratmetrar med ljusinsläpp från flera väderstreck. Lägenheten är rymlig och erbjuder välskötta ytskikt, kök med naturlig plats för matbord, tre stora sovrum, två badrum och en smart klädkammare. I närheten finns det mesta man kan tänkas behöva. Här bor ni med direkt närhet till Annebergs förskola, skola och kommunikationer. Gångavstånd till köpcentret Allum, Partille Centrum, Partille Arena och det växande området Partille Port. Partille Port erbjuder en välsorterad Coop-butik, restauranger, gym, frisör med mera. Fler bilder kommer inom kort. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 102.6 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5509 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1965
Pris 2 790 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Rebecka Polhem
Reg. Fastighetsmäklare
0736-99 47 01
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Christophe Humblot
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Rebecka Polhem

Rebecka Polhem

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Östra Annebergsvägen 15

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 102.6 kvm. föreningens information
Hiss Nej

En trappa upp i huset

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 102.6 kvm
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Ta trappan upp till lägenheten och stig på. Väl innanför dörren finns plats för avhängning på din högra sida. Här finns även utrymme för ytterligare hallmöbel för den som vill. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger fint trägolv.

Badrum

Två helkaklade och rymliga badrum. Ett är beläget vid hallen, det andra mellan två sovrum. Badrummet som nås från hallen är välutrustat med handfat, badkar, tvättmaskin, handfat samt tillhörande förvaring. Ett fönster skänker naturligt ljus. Badrummet mellan de två sovrummen är utrustat med dusch, wc, handfat samt förvaring.

Kök

Den maskinella utrustningen består av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Köket inrymmer matbord och erbjuder även utgång till bostadens härliga balkong.

Sovrum

Tre rymliga sovrum med gott om plats för större säng samt förvaring. Ett sovrum ligger vid den trevliga balkongen med vy mot innergården. De andra två vetter mot fri utsikt över Partille.

Vardagsrum

Ett väl tilltaget och ljust vardagsrum. Lättmöblerad planlösning med plats för en större soffmöbel samt tevemöbel vid de stora fönstren.

Förråd

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Klädkammare

En rejäl klädkammare finns i lägenheten, belägen mellan två sovrum.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-01-23
Primärenergital 119

Ekonomi

Lägenhetsnummer 177
Pris 2 790 000 kr utgångspris
Avgift 5509 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, vatten och Kabel-tv med grundutbud av tv-kanaler från Tele2 i föreningen finns även fiberkabel från Telia. I föreningen betalar man sin el tillsammans med sin vanliga månadsavgift. Elen är inte inkluderad i angiven månadsavgift då den varierar beroende på användning.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,53316%
Andel av årsavgift 0,53316%

Förening

Föreningsnamn HSB:s Brf Anneberg I Partille
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 757200-8824
Gatuadress Västra Annebergsvägen, Östra Annebergsvägen samt Annebergsplatsen
Epostadress hsb.brfanneberg@telia.com
Hemsida https://www.hsb.se/goteborg/brf/anneberg/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Välkommen till HSB Brf Anneberg som ligger i sydöstra delen av Partille kommun och består av 3 huskroppar, Västra Annebergsvägen, Östra Annebergsvägen samt Annebergsplatsen. Föreningen äger fastigheten/fastigheterna Skulltorp 103:1 samt 104:1 i Partille. Det finns i denna fastighet sammanlagt 229 st lägenheter, åtta lokaler, en föreningslokal samt en övernattningslägenhet. Byggåret för Östra är 1966 och för Västra 1965 medan Annebergsplatsen är en ombyggnad av en affärslokal gjord 2002.
Föreningens ekonomi Avgiften höjdes med 1 % från 2022-07-01. Inga ytterligare förändringar är planerade.
Antal lägenheter 229
Antal lokaler 8
Renoveringar Utfört underhåll/ renoveringar:
Renovering av rörstammar och badrum gjordes 1998. Relining av samtliga stammar blev klart i mars 2017.
Elrenovering gjordes under 2018-2020. I samband med detta utfördes byte av låssystem, porttelefoner samt byte till ett digitalt bokningssystem i tvättstugorna.
Under 2021 har målning skett av samtliga gemensamma tvättstugor, källargångar, samt påbörjat målning av de uthyrningsbara garagen. Nya lekplatser byggdes.

2022 påbörjades injustering av värme vilket som slutföras under hösten.
Parkering Totalt finns 122 garageplatser, 100 p-platser. Öppna p-platser 166 kr/månad. Öppna p-platser med motorvärmaruttag 221 kr/månad. Kallgarage 359 kr/månad. Varmgarage 469 kr/månad. Föreningen har även tre st mc-platser för 248 kr/mån samt moped-plats 102 kr/mån. Separata köer vilka sköts av HSB.
Tv och bredband Samtliga lägenheter i Brf Anneberg har ett Tele2-uttag med möjlighet till bredband, digital-tv och telefoni. Bredband Telia Fiberlan finns även installerat i föreningens fastigheter. Telia Bredband FiberLan är ett kraftfullt bredbandsabonnemang för dig som vill utnyttja webbens alla möjligheter. (Se föreningens hemsida för mer info). Den enskilde medlemmen får själv ombesörja att koppla upp fiber till sin egna lägenhet.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Föreningslokalen finns i huset på Annebergsplatsen2 och rymmer upp till 150 personer. Denna kan bl a hyras av föreningens medlemmar för privata tillställningar som t ex barnkalas eller födelsedagsfester.
Övernattningslägenhet finns på Östra Annebergsvägen nr 11 och kostar ca 200 kr/dygn. Den består av ett sovrum med fyra bäddar samt allrum med två bäddar i bäddbar soffa samt en spjälsäng.
Det finns ett syrum med tillgång till symaskin samt ett hobbyrum med tillgång till diverse maskiner samt bastu.

I föreningen finns även tvättstugor med separata tork- och mangelrum.
Övrigt Elen debiteras av föreningen genom ett gemensamt elavtal och förbrukad el debiteras i efterskott tillsammans med månadsavgiften. Detta samarbete ger låga elpriser till föreningens medlemmar.

Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemsskap i HSB-föreningen. Köparen blir medlem i HSB Göteborg genom att gå in på https://blimedlem.hsb.se och ansöka om medlemskapet där.

Är det endast en köpare som inte är medlem sedan tidigare är avgiften för att bli medlem i HSB Göteborg 825 kr. Varav 500 kr är en andel i HSB, en medlemsavgift på 300 kr som betalas en gång per hushåll samt en inträdesavgift på 25 kr. Är det två eller flera köpare debiteras alltså endast en av dem 825 kr och resterande 525 kr. Likaså om en av köparna redan är medlem i HSB, då debiteras resterande köpare 525 kr. Detta framgår även av hemsidan där köparen ansöker om medlemskap i HSB Göteborg. Överlåtelseavgift betalas av säljare.

Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-08-19.

Dokument

Området

HSB brf Anneberg är beläget i de centrala delarna av natursköna Partille. Allum köpcentrum 1 km bort som erbjuder shopping och kollektivtrafik. Ca 2 km till skogsområden kring Kåhög, Jonsered och Åstebo med badplatser och motionsspår.

Närområde

I området finns en liten servicebutik. På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.

Kommunikation

Från Partille tar det enbart tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum för ta del av storstadens utbud. Du kan ta tåg från Partille centrum eller buss som går utanför huset.
Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats i närheten med destinationer över hela världen.

Räkna på ditt nya boende