Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Oxie, Oxie

Rapsåkersvägen 33

Välkommen till denna pärla av ett tvåplansradhus i den charmiga stadsdelen Oxie. Här erbjuds du en unik möjlighet att förvärva en bostad som inte bara andas modernitet och stil, utan också har en oslagbar beliggenhet. Med sitt väldigt goda skick och omsorgsfulla design är detta radhus ett drömhem för den som vill bo bekvämt och trivas i en trivsam miljö.

Köket är hjärtat av hemmet och här har ingen detalj lämnats åt slumpen. Ett fräscht och modernt kök står redo att välkomna både små och stora kulinariska äventyr. De högkvalitativa materialen och den smarta layouten gör matlagningen till en fröjd.

Det här radhuset har ett badrum ovanvåningen samt en gäst-wc på bottenplan. Den optimala lösningen för familjer eller gäster som kommer på besök. Här har man verkligen lagt fokus på avkoppling och välbefinnande. Med stilrena ytor, moderna bekvämligheter och en genomtänkt design är badrummen en plats där du kan njuta och ladda batterierna i lugn och ro.

Med tre sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen eller för dina egna idéer om arbetsrum, hobbyrum eller gästrum. Oavsett hur du väljer att använda dem, så garanterar vi att de kommer att erbjuda komfort och vila efter en lång dag.

En riktig pärla i detta radhus är den stora terrassen med kvällssol. Här kan du njuta av långa sommarkvällar, umgås med vänner och familj eller bara koppla av med en god bok. Den här utomhusoasen blir snabbt en favoritplats där du kan skapa minnen för livet.

Sammanfattningsvis erbjuder detta tvåplansradhus i Oxie en lyxig och samtidigt ombonad livsstil. Här kan du njuta av ett välbevarat skick, ett modernt kök, två fantastiska badrum, tre bekväma sovrum och en terrass som kommer att bli ditt privata paradis. Tveka inte att kontakta oss för en visning och låt oss tillsammans upptäcka alla de underbara detaljerna som detta hem har att erbjuda. Välkommen hem!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 95 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 168 kvm
Byggnadsår 1977
Pris 2 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Otto Gröön
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Otto Gröön

Otto Gröön

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rapsåkersvägen 33

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 95 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 2-plans radhus
Fastighet Rapsåkern 23
Boarea 95 kvm
Byggnadsår 1977
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Beklädnadsskivor/Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Papp
Grundläggning krypgrund
Uppvärmning Direkt El (oljefyllda radiatorer) samt värmepump-luft/luft (el)
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden - På området innehar säljaren en garageplats samt ett förråd. Ytterligare förråd finns på tomten.
Övriga byggnader Samfälligheten har gemensamma parkeringsplaster och garageslängor där man disponerar ett garage. Det finns också förrådslänga där man har ett gallerförsett förråd. I samfällighetens kostnad / månad ingår TV- och internet samt skötsel av området.

Det tillkommer en avgift för vattenförbrukningen, vilket avläses av respektive hushåll och sedan rapporteras 2 gånger per år till samfälligheten.

Vid ägarbyte måste säljare och köpare sinsemellan lösa vem som ska betala upplupen avgift.

För mer information om samfälligheten läs mer på: http://www.byakersbacken.se/

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2023-08-17
Energikonsumtion 95 kWh/m2 år.
Primärenergital 147

Ekonomi

Pris 2 495 000 kr
Taxeringsvärde 1 672 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 097 000 kr
  • Småhusmark: 575 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 097 000 kr
Värdeår 1977
Summa inteckningar 1 853 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Elförbrukning 12 800 kWh/år
Driftkostnad 55 126 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 17 013 kr
  • Vatten/avlopp: 1 800 kr
  • Försäkring: 1 800 kr
  • Hushållsström: 17 013 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 17 500 kr

Tomt

Tomtarea 168 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Parkering I området råder fri parkering utanför privat mark.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Malmö Oxie GA:8 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Malmö Oxie GA:9 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering

Planbestämmelser Stadsplan (1975-09-09)

Dokument

Området

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö kommun. Oxie består till största delen utav villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation, Oxie station som vi finner i centrala Oxie. Oxie bestod ursprungligen av flera byar som växt samman till ett samhälle, ett samhälle som ligger avskilt från Malmös tätort och har sin egen karaktär och identitet.

Närområde

I Oxie centrum hittar vi bekvämligheter som bland annat matbutik, frisör, apotek, kafé samt flertalet restauranger. Intill finner vi vård för både människa och djur med Oxie vårdcentral, tandvård och veterinär.

Kommunikation

Genom området går stadsbusslinje 32 som går mellan Käglinge och Norra Hamnen med stopp genom centrala Malmö. I norra delen av området längst Tegelbruksvägen hittar vi tågstationen som på 10 minuter tar oss in till centrala Malmö. Passerar man genom Oxie så når man snabbt motorvägen där man kvickt når Yttre och Inre ringvägen av Malmö.

Parkering

I området råder fri parkering utanför privat mark.

Övrigt

I Oxie finner vi flertalet förskolor samt grundskolor utspritt genom hela området. Centralt placerad i området hittar vi Oxievångshallen som erbjuder och olika sportmöjligheter, gymanläggning samt Oxievångsbadet runt hörnet.

Räkna på ditt nya boende