Visningar

Söndag 21 Augusti KL: 12:00 - 12:45 Varmt välkommen att boka in dig! Boka
Måndag 22 Augusti KL: 17:30 - 18:00 Varmt välkommen att boka in dig! Boka
Öjersjö, ÖJERSJÖ

Isfabriksvägen 3

Nu kan vi stolt presentera en trea (omgjord till tvåa) högst upp i huset med fantastisk takhöjd. Med stort sovrum, ljust och fint badrum, vitt kök, klädkammare, stor balkong i fritt läge samt carport som ingår i avgiften. Hiss finns.
Naturskönt beläget med Stora Hålsjön samt golfbanan som närmsta granne. Kan det bli bättre? Kom och se själv!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 69 kvm
Avgift 3635 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris 4 300 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Rebecka Polhem
Reg. Fastighetsmäklare
0736-99 47 01
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Christophe Humblot
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Ursprunglig planskiss

Ursprunglig planskiss
Ursprunglig planskiss

Planritning

Nuvarande planskiss
Nuvarande planskiss
Rebecka Polhem

Rebecka Polhem

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Isfabriksvägen 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 69 kvm. (föreningens information). Om area är av stor vikt för köpare rekommenderas att göra en egen kontrollmätning.
Hiss Ja

Nu har vi nöjet att presentera en trivsam lägenhet omgiven av bland annat vacker natur och Stora Hålsjön som närmsta granne. Här har ni 600 meter till golfbanan. Om ni inte spelar golf så kan ni enbart njuta av deras trevliga restaurang. Lägenheten är i mycket fint skick och fastigheten byggdes 2015. Här kan ni njuta av en stor balkong i soligt läge.

Bostaden har även ett mycket bra pendlarläge till Göteborg, ca 11 min med bil till centralstationen. Ska ni på en längre resa så tar det endast 13 minuter till Landvetter flygplats.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 69 kvm
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation FTX

Rum

Hall

Ta hissen eller trapporna upp till våning tre och kliv in i hallen. Här möts man direkt av takhöjden och ljuset som strömmar in från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. På golvet ligger den enhetliga ekparketten och väggarna är vitmålade. Hallen fungerar som lägenhetens nav och leder dig vidare till resterande rum. Gott om plats för avhängning. Från hallen nås även en rejäl klädkammare.

Badrum

Det rymliga badrummet nås från hallen. Badrummet är helkaklat i vitt med grått klinker på uppvärmt golv. Här finns även duschhörna med vikbara väggar, handfat med tillhörande kommod samt kombinerad tvättmaskin.

Sovrum

Från hallen når vi lägenhetens sovrum, vilket är ett oerhört vackert rum. Tystnaden och läget i området gör att man kan sova med fönstren öppna om sommaren utan att störas med undantag för vindens sus i träden. Det breda fönsterpartiet skänker rikligt med ljus. Rummets väggar är målade i en stilig grön färg och den fina parketten återfinns även här. Här ryms en stor dubbelsäng med tillhörande sängbord samt förvaring. Sovrummet är även inrett med två dubbelgarderober.

Vardagsrum

Detta luftiga rum är som gjort för umgänge och social samvaro. De släta vitmålade väggarna och ekparketten ger en neutral bas att inreda efter. Vardagsrummet inrymmer en rejäl soffa, soffbord, tv-möbel och förslagsvis en läshörna. Takhöjden ger hög mysfaktor och en trivsam känsla. I detta rum har väggen till det andra sovrummet valts bort, se planritning. Via ett stort skjutdörrsparti med fönsterglas från golv till tak nås den härliga balkongen.

Balkong

Vardagsrummet förlängs ut i det fria med balkongen i väst. Räcket ramar fint in den fria utsikten mot skogen och den annorlunda vinkeln gör att man både kan ha blommor, utemöbler, grill och en kryddodling. Så fort vitsippan viskar att våren är kommen, är det här ni njuter av solskenet under lediga eftermiddagar och kvällar.

Kök

Här finns det bra ytor för arbete och matlagning. De höga handtagslösa överskåpen sväljer och döljer alla köksattiraljer man gärna stökar undan. Intill det stora köksfönstret finns det plats för matsalsbord. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin och köksfläkt. Ovan den vita bänkskivan sitter vitt kakel.

Förråd

Det medföljer två förråd till lägenheten. Ett källarförråd och ytterligare ett förråd framför carporten.

Carport

Till lägenheten hör en carportplats som ingår i månadsavgiften. Det finns även flertalet gästparkeringar.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2022-04-05
Primärenergital 83

Ekonomi

Lägenhetsnummer 132
Pris 4 300 000 kr utgångspris
Avgift 3635 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, kabel-TV, fiberbredband, telefoni och carport.
Driftkostnad 10 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 500 kr
  • Försäkring: 1 600 kr
  • Hushållsström: 6 500 kr

Medlemmarna debiteras vattenförbrukningen som baseras på verklig förbrukning per lägenhet. from 2022-07-01 gäller en preliminärdebitering grundat på tidigare förbrukning (varje lgh har mätare för kall- och varmvatten) och en avräkning vid årsskiftet. Därefter sker eventuell justering av preliminärbeloppet med avräkning kommande halvårsskifte (eller årsskifte). Preliminärbeloppet kan justeras efter önskemål och förbrukning. Kostnad: Kallvatten 35 kr / kbm samt Varmvatten 55 kr /kbm. I posten el ingår den rörliga förbrukningskostnaden samt kostnaden för nätet.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,11201%

Förening

Föreningsnamn Brf Isfabriken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769627-0771
Epostadress brfisfabriken@gmail.com
Hemsida https://isfabriken.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Isfabriken är en äkta förening bestående av totalt 45 bostadsrätter. Föreningen bildades 2013 och har adresserna Isfabriksvägen 1-13.

Fastighetsbeteckning Partille Hultet 1:11. Byggnaderna uppfördes under 2015. Föreningen äger marken.

Uppvärmning och ventilation: bergvärme och FTX.
Föreningens ekonomi Avgiften har varit oförändrad sedan 2015 men en avgiftshöjning med 2 % skedde 2022-01-01.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 45
Renoveringar 2016 installerades eluttag i samtliga carportar, för laddning av elfordon finns möjlighet att installera laddbox. Filterbyte i samtliga lägenheters luftvärmeväxlare skedde och görs årligen via föreningen.
2017 genomfördes en garantibesiktning. Föreningen investerade även i två stycken robotgräsklippare och en roddbåt. En ny hemsida upprättades och det allmänna bredbandsabonnemanget utökades från 10 Mbit till 250 Mbit.
2021 målades fasader mot syd och väst, målning av övriga fasader planeras till 2022 eller 2023.
2022 uppgradering av bredband till 500/500.

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2019 och sträcker sig fram till 2048.
Parkering Till varje bostad hör en carportplats. Det finns även gästparkeringar.
Tv och bredband Kabel-TV och fiberbredband via Telenor. Grundutbud av kabel-TV samt bredband 500/500 Mbit ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Till varje lägenhet hör ett kallförråd vid carportbyggnaden samt ett varmförråd i källarplan. I föreningen finns också cykel- och barnvagnsförråd, cykelparkering samt två soprum.
Övrigt Fastigheterna är omgärdade av gräs, planteringar och bänkytor mellan husen och lekplats.

Bostäderna är belägna vid Stora Hålsjöns strand och som medlem har man möjlighet att låna föreningens roddbåt.

Föreningen brukar anordna gemensamma städdagar cirka en gång per år.

Informationen ovan är tagen från säljare, hemsida, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-06-08.

Övrigt

Övrigt Enligt utdrag ur lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 2-3 rum och kök.
Parkering Carport med tillhörande förråd ingår i avgiften

Dokument

Området

Granne med Kåsjön, Hålsjön och Haketjärnen är Öjersjö platsen för er som verkligen gillar vatten. Området karaktäriseras av närheten till naturen med en lite lugnare och stillsammare miljö. Trots att Öjersjö ligger längre från Partille centrum än sina grannar är restiden ungefär den samma intill centrala Göteborg. Öjersjö har utvecklats från sommarstugeområde till en idyllisk villamiljö där varje dag ges en naturskön inramning. Belägen nära Knipeflågbergens naturreservat och Delsjöområdet finns det gott om skog- och ängsmarker att utforska såväl till fots som från hästryggen. I Öjersjö finner ni också Partille golfklubb med en tekniskt intressant skogsbana. Utöver att svinga klubban under årets varmare månader erbjuds välpreparerade skidspår när snön har fallit. Öjersjös geografiska läge, lite högre ovanför havet, ger dessutom goda chanser till en snörik vinter.

Närområde

I Öjersjö centrum finns en bra pizzeria och en kombinerad thai- och sushirestaurang. Det finns även en närlivs med postutlämning. Närmaste matbutik finner ni i Furulund. För storshopping rekommenderas Allum köpcenter. På Allum finns mer än 100 butiker, restauranger och caféer. Här ligger också ICA Maxi och Willys. Många som bor i Öjersjö åker också gärna till Landvetter centrum eller Mölnlycke centrum för att handla.

Kommunikation

Från Öjersjö till centrala Göteborg finns flera resealternativ. Den smidigaste förbindelsen är med buss 512 till Liseberg Station (ca 15-20 minuter). Buss 516 tar dig till Mölnlycke eller om du vill byta vid Mölnlyckemotet med en annan anslutning. Aktuella restider finner ni på http://www.vasttrafik.se/

Partille har bra system av cykelvägar som gör att ni smidigt kan ta er runt på två hjul. En karta över cykelnätet finner ni här: https://www.partille.se/siteassets/gata-park--trafik/dokument/br_sbk_cykel--och-besokskarta.pdf

Övrigt

Öjersjö har 4 kommunala förskolor. Tallmossens, Gökegårds, Hallens och Norra Hultets förskolor. Därtill finns tre fristående förskolor varav en montessoriförskola.

Öjersjö har två kommunala grundskolor, vilka båda erbjuder grundsärskola. Öjersjö brunn finns klasser från förskola till årskurs 4, Öjersjö Storegård har klasser från årskurs 5 till årskurs 9. Gymnasium finns i Partille centrum och folkhögskola har ni i närliggande Mölnlycke. För mer information besök: www.partille.se

Öjersjö har ett geografiskt fördelaktigt läge nära natur och sjöar men också något högre ovanför havet, vilket förbättrar snöchansen under vintern. För bad rekommenderas främst Kåsjöbadet med hopptorn, kiosk och toaletter. Därtill går det bra att bada i Hålsjön.

Kåsjön är också sjön att besöka om ni vill fiska. Med lite tur kan ni få abborre och regnbåge på kroken. Gult kort gäller. För laxfiske är det Säveån som gäller. Mer information hittar ni på: http://www.sportfiskarna.se

Löpning och powerwalks kan ni göra dygnet runt tack vare Kåsjöns elbelysta motionsspår. För längre turer har ni närhet till både Knipeflågbergens naturreservat och Delsjöområdet där ni finner vackra vandringsleder och ridstigar. Närmaste ridskola finner ni i grannområdet Furulund.

Golfentusiasten bosätter sig gärna i Öjersjö som är hem till Partille golfklubb. Banan är lätt kuperad och anpassad efter sin skogsklädda omgivning. För mer information besök: http://www.partillegk.se

Vintertid erbjuder Partilles golfklubb även fina välpreparerade skidspår med en sträckning på ca 7 km.

Räkna på ditt nya boende