VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Björnövik, NORRTÄLJE

Smedtorpsvägen 33A

Välkommen till detta solgula parhus i gavelläge! Direkt vid entrén så finns ett ljust och trivsamt sovrum - perfekt som gästrum, tonårsrum eller kanske som hemmakontor? Rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Här på entréplanet finns även en klädkammare samt ytterligare ett förrådsutrymme under trappen - riktigt smart användning av den annars oftast bara öppna och dammsamlande ytan.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge och från vardagsrummet kliver du ut på din egna trädäckade altan i bästa sydvästläge (eftermiddags- och kvällssol). Bygglov för en kamin finns klart för den som är intresserad av att installera en sådan. Köket är utrustat med allt som du behöver - en fullstor kyl och frys, ugn, microvågsugn, diskmaskin, spishäll och köksfläkt samt rejäla arbetsytor som dessutom kompletteras av en köksö. Här i entréplanet finns även ett duschrum med wc, liksom tvättmaskin samt torktumlare för bekvämlighetens skull.

En trappa upp finner du husets mer privata utrymmen med tre trevliga sovrum, ett duschrum med wc, en klädkammare samt en supermysig läs- eller lekhörna, eller varför inte som en arbetshörna?

Det finns även ett förråd utomhus i anslutning till uppfarten. Byggnaden har också en mycket bra energiklassning (B, se energideklaration under dokument) vilket gör att ni hos flertalet banker kan ansöka om så kallat 'grönt bolån', och således får en lägre bolåneränta.

Bostaden ligger i ett barnvänligt område med naturen och Kvisthamraviken som grannar. Från bostaden tar ni er till centrala Norrtälje på ca 5 min med bil eller så tar ni cykeln längs med den välordnade gång- och cykelbanan. Björnö är en lugn och naturnära oas där ni fortfarande med lätthet kan ta er till Norrtälje med sitt rika utbud av butiker, mataffärer, restauranger och nöjen. Kvisthamrabacken är en skidbacke med liftsystem vilken ni kan promenera till på ett par minuter. I närheten av bostaden finns även skolor och förskolor där Frötuna Skola nås på ca 5 min med bil och det finns även goda möjligheter att ta sig dit via buss. I området finns en lekplats och vill du ha en större lekplats finns det en i villaområdet på andra sidan vägen i Björnö. Det finns också en trevlig stig som går längs med vattnet där du även hittar ett klippbad.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Information

Bostadstyp Parhus
Boarea 120 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5425 kr/mån
Rum 5 varav 4 sovrum
Våning 0
Hiss Nej
Byggnadsår 2019
Pris 2 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Ann-Sofie Demander
Reg. Fastighetsmäklare
0703-89 74 83
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Solgult parhus om 120 kvm i gavelläge samt uteplats i sydvästläge

Planritning

Planritning 2D - Entréplan
Planritning 2D - Entréplan
Planritning 2D - Övre plan
Planritning 2D - Övre plan

Planritning 2D - Entréplan
Planritning 2D - Entréplan
Planritning 2D - Övre plan
Planritning 2D - Övre plan
Ann-Sofie Demander

Ann-Sofie Demander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Smedtorpsvägen 33A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 120 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Parhus
Boarea 120 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2020-11-01
Primärenergital 64

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1311
Pris 2 895 000 kr utgångspris
Avgift 5425 kr/mån
Driftkostnad 28 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 500 kr
  • Hushållsström: 7 000 kr
  • Övrigt: 20 000 kr

ÖVRIGT = Föreningen debiterar värme, varm- respektive kallvatten utefter faktisk förbrukning.

Andel i förening 2,42721%
Andel av årsavgift 2,90624%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 080 668 kr

Förening

Föreningsnamn BRF Björnö Vik 2 i Norrtälje
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-8791
Gatuadress Smedtorpsvägen 59
Postnummer 76141
Ort NORRTÄLJE
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen förvärvade fastigheterna Kryddhyllan 2 och 3 år 2019 resp 2021. Föreningen består av 30 hus, husen byggdes mellan åren 2019 och 2021. Byggnadernas totalyta är enligt ekonomisk plan 4 112 m², varav 4 112 m² utgör boyta.
Äger föreningen marken ja
Antal lägenheter 35
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden Bostaden har genomgående smakfulla material- och inredningsval med bl.a. ekparkettgolv, två fina duschrum och moderna vitvaror.

Dokument

Området

Björnövik är ett barnvänligt område med naturen och Kvisthamraviken som grannar. En lugn och naturnära oas där du fortfarande med lätthet kan ta dig till Norrtälje med sitt rika utbud av butiker, mataffärer, restauranger och nöjen. Tips: Det finns en trevlig stig som går längs med vattnet där du hittar fina klippor med möjlighet till både bad och fiske.

Närområde

Norrtäljes Handelsfält och Norrteljeporten har flertalet servicebutiker.

Kommunikation

Till centrala Norrtälje tar det ca 5 min med bil eller så tar du cykeln längs med den välordnade gång- och cykelbanan. Pendlingsavstånd till Stockholm på ca 1 h med bil. Eller med buss 676, som vardagar går var 15:e minut dagtid, från Campus Roslagen till Tekniska Högskolan.

Övrigt

På promenadavstånd ligger populära Kvisthamrabacken med liftsystem. I närheten finns även skolor och förskolor där Frötuna Skola nås på ca 5 min med bil och det finns även goda möjligheter att ta sig dit via buss. I området finns lekplats och vill du ha en större lekplats finns det en i villaområdet på andra sidan vägen i Björnö.

Räkna på ditt nya boende