Visningar

Torsdag 1 Juni KL: 12:00 - 12:30 Lunchvisning! Välkomna Boka
Lördag 3 Juni KL: 11:30 - 12:00 Välkomna! Anmäl er gärna för uppdatering kring bostaden Boka
Boka visning
  • Dela via:
Norrtälje Hamn, NORRTÄLJE

Östra Rögårdsgatan 20

I populära och omtalade Brf Orangeriet ligger denna ytterst välplanerade trea om 79 kvm. Här bor ni i ett hem inrett i jordnära färger som optimalt matchar det ljusa ekgolvet och förstärks av det härliga ljusinsläppet. En välkomnande hall med gott om förvaring, master-bedroom med walk-in-closet samt ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng. Kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra, men inte i öppen planlösning. Här kan ni alltså i lugn och ro laga mat medan gästerna eller familjen sitter och tar fördrinken i vardagsrummet. Eller kanske sitter de på den mysiga balkongen och njuter av eftermiddagssolen? Även om man älskar sina nära och kära, kan det vara skönt att komma undan ibland. Balkongen om 7,5 kvm är både bred och djup samt ligger i ett insynsskyddat läge med vinterträdgårdens vackra sedumtak framför. Solen kommer alldeles lagom in på morgonen, sen mellan fastighetens två huskroppar åt söder och sen igen till kvällen. Även om balkongen har god plats för växter, behöver ni knappt ha egna, då orangeriets växthus ligger precis nedanför. Mer om orangeriet får ni snart veta...

Tillbaka till köket som är från den omtyckte och välrenommerade HTH med vita snickerier och en marmorliknande kvartkomposit som bänkskiva och stänkskydd. Integrerade vitvaror så som kyl, frys och diskmaskin samt vita vitvaror från Siemens och ett rejält skafferi. Köket har gott om förvaring i skåp och lådor samt fina arbetsytor. Borta vid fönstret finns plats för matgrupp.
Då har vi badrummet kvar och här har man valt en snygg mörk platta på både golv och väggar. Tvättmaskin och tumlare samt en bänkskiva över och väggskåp. Glöm det obekväma med att boka tvättid och njut istället av ett badrum med stor duschhörna, golvvärme och mysig känsla.

Denna lägenhet känns varm och ombonad direkt när ni kliver innanför dörren samtidigt som den är i nyskick!

Brf Orangeriet är som sagt en både omtalad och eftertraktad plats att tillhöra! Här har ni, som ni kan läsa mer i under föreningsinformationen, ett underbart växthus med odlingar, vinterträdgård med sittgrupper, gym och relax med bastu och mer. De gemensamma utrymmena har utvecklats allteftersom och det ryktas om att på fredagar samlas de som vill för en drink eller middag! Tänk vilken ynnest att kunna möta både gamla och ny bekantskaper utan att ens behöva gå ut!

Området Norrtälje hamn är ett av de mest eftertraktade vi har och det är inte svårt att förstå! Här har ni havet ett stenkast bort, två lekparker och flera restauranger. Och fler kommer det bli! En kvällspromenad med vovven ut till Borgmästarholmen eller kanske bara runt i stan? Ja här finns mycket att hitta på! Vad du än har för livsstil eller intressen har området något att erbjuda!

Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 79 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5598 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 2 850 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Matilda Tengheden
Reg. Fastighetsmäklare
0703-89 65 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Smart planerad trea i hamnen utan insyn och med riktig "hemkänsla"

Planritning

Matilda Tengheden

Matilda Tengheden

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Östra Rögårdsgatan 20

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Bostaden har en takhöjd om 2,6 meter, vilket ger en ljus och luftig känsla.
Genomgående enstavig vitpigmenterad ekparkett och färger på väggarna i jordnära, varma kulörer.
Kök från HTH med vita snickerier, bänkskiva och stänkskydd i marmorliknande kvartskomposit samt integrerade vitvaror så som kylskåp, frys och diskmaskin. Spishäll, micro och inbyggnadsugn i vitt. Samtliga vitvaror från Siemens.
Fin matplats vid fönstret.
Stora sovrummet har god plats för dubbelsäng och tex byrå eller garderober. Stort ljusinsläpp samt klädkammare med fönster i direkt access från sovrummet. En lyxig och samtidigt praktisk lösning.
Andra sovrummet har även det plats för dubbelsäng vilket är ovanligt för det andra sovrummet i en trea. Här står en fristående garderob och fönstret är mot norr, precis som i det större sovrummet.
Halkaklat badrum i mörkare naturfärgat kakel och klinkers samt golvvärme. Wc, dusch med glasdörr, handfat med kommod i vitt samt spegelskåp med belysning. Tvättmaskin, torktumlare med bänkskiva i vitt över samt vita väggskåp för förvaring.
En ovanligt rymlig hall med förvaring i två garderober samt plats för ytterkläder.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Övriga byggnader Förråd om 3 kvm finns i källare. Orangeri med växthus, gym mm för föreningen medlemmar

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2022-01-03
Primärenergital 70

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4124
Pris 2 850 000 kr utgångspris
Avgift 5598 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme, kallvatten och förråd.
Driftkostnad 10 788 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 400 kr
  • Hushållsström: 4 800 kr
  • Övrigt: 3 588 kr

Övrig kostnad är tv och bredband för 299 kr/mån

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,30449%
Andel av årsavgift 1,3%

Förening

Föreningsnamn Brf Orangeriet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-2878
Gatuadress Sjöfartsgatan 2
Postnummer 76134
Ort NORRTÄLJE
Hemsida https://orangerietnorrtalje.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen I den gemensamma Vinterträdgården har du en oas där de bästa årstiderna förlängs. Våren börjar tidigare, sommaren stannar längre. Palmväxterna ger en känsla av Rivieran.

Sköna soffgrupper och öppen matplats utgör en underbar utgångspunkt för både planerade och spontana middagar och möten, med både gamla och nyfunna vänner.

I en omgivning som prunkar av grönska och andas livskvalitet så ingår även Växthus med egen odling, gym med bastu och relaxavdelning samt gemensamt utekök med grill samt gästrum. Även en terrass på gården, med utsikt mot ån finns att tillgå.

Som boende i Orangeriet har du tillgång till TOUCH, ett livsstilskoncept med concierge, bilpool, båtpool samt co-work-lounge. Dessutom har du rabatt på mat på restaurangen Bistro Magasinet som ligger i fastigheten och Wine & Dine som ligger i Soltornet.
Vill du träna på ett modernt e-gym finns det i bottenplan av Havstornet.
Föreningens ekonomi Se kostnadskalkyl. Avgifterna höjdes med 30% i januari 2023.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 92
Antal lokaler 4
Parkering Föreningen har garage i källarplan. Det finns 62 platser som är till för föreningen varav 20 laddplatser för elbil. 1250 kr/mån.
Tv och bredband Fiber via Tele2. Basutbud av tv ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Gym, växthus, work lounge samt relaxavdelning
Övrigt https://orangerietnorrtalje.se/

Övrigt

Parkering Föreningen har garage i källarplan, kö tillämpas.
Balkong Inglasad balkong i söderläge om 7,5 kvm. Djup 2 m, bredd 3,8 m samt takhöjd på 2,65 m med trall.

Dokument

Området

Norrtäljes nya stadsdel som växer fram i en havsnära miljö med bostäder, butiker och restauranger. Hamnpromenaden längs Norrtäljeån är uppbyggd i en vacker blandning av trä, sten och växtlighet för att återspegla naturen i Roslagen. Broar över till Societetsparken och gästhamnen samt de äldre delarna av Norrtälje.

Räkna på ditt nya boende