VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Norrtälje Hamn, Norrtälje

Hamnvägen

Läs mer om projektet på /

I Norrtälje hamn, stadens nya och mest populära stadsdel uppför Wästbygg nu projektet Tjärleken, Svanenmärkta flerbostadshus med härlig känsla, rymd och innovativa planlösningar. Med närhet till vattnet och Societetsparkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den vackra miljön. Här bor du i ett lyxigt läge med absolut närhet till hamnpromenad, båthamn, tennisbanor, fina promenadstråk och flera restauranger.

I vår visningslägenhet på Hamnpromenaden finns möjlighet att se lägenheternas standard och materialval samt få mer info om projektet och vilka lägenheter som finns lediga. Vi kommer ha inbokade visningar och passar inte tiden får ni gärna kontakta ansvarig mäklare Matilda Tengheden 0703896575 matilda.tengheden@mohv.se för att boka en egen tid.

Tjärleken erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum, smarta detaljer och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln.

Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan att bo centralt med tillgång till allt vad stadslivet erbjuder och naturens lugn i form av natur och hav.

För dig som vill bo, leva och njuta varje dag och ha mer tid över för livets goda!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 90 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5372 kr/mån
Rum 4
Våning 0 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2024
Pris 3 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Matilda Tengheden
Reg. Fastighetsmäklare
0703-89 65 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fyra i markplan med uteplats och master bedroom med en-suite-badrum!

Kväll
Kväll

Planritning

Matilda Tengheden

Matilda Tengheden

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hamnvägen

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 90 kvm.
Hiss Ja
Våning 0 av 5, Markplan

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 90 kvm
Byggnadsår 2024
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer G1001
Pris 3 995 000 kr
Avgift 5372 kr/mån
Andel i förening 1,8353%

Övrigt

Uteplats Uteplats om 11 kvm mot väster

Dokument

Området

Norrtäljes nya stadsdel som växer fram i en havsnära miljö med bostäder, butiker och restauranger. Hamnpromenaden längs Norrtäljeån är uppbyggd i en vacker blandning av trä, sten och växtlighet för att återspegla naturen i Roslagen. Broar över till Societetsparken och gästhamnen samt de äldre delarna av Norrtälje.

Räkna på ditt nya boende